Andrei Ghioghiu scrie:
mulineta e lux
am 3.
Adica TDR e lux, trebuia specificat intrucat omu si-a pus problema si TDM-ului.
Desi nu am TDR, dar am 2 Daiwa Whisker (despre care mai toti cei care le detin spun ca nu se justifica diferenta de pret intre ele si TDR) de care sunt multumit, dar mai au ceva ani de papat pe piata pentru a egala TDR-urile care si-au consacrat prin fiabilitate si calitate locul in piata. Daca vrei o paralela catre mulinetele de crap, TDR-urile sunt un fel de Shimano BBLC
.
Acum si despre TDM-uri iti pot spune o prima impresie, intrucat mi-a trecut prin mana asa ceva : merg bine, frana exceptionala, au o greutate "decenta" pentru marimea lor. Un mic minus poate la carcasa care este din plastic si da impresia de o mulineta ieftina, insa daca pui accentul pe funcionalitate si nu pe estetica, nu vei avea nicio problema.
In concluzie, poti opta intr-o prima faza pentru TDM, pentru a-ti face o idee despre ce este vorba cu mulinetele Daiwa, dar iti spun din experienta ca piticul din capsor` tot va bate toaca si nu va inceta pana nu vei ajunge la TDR (cel putin al meu bate zi si noapte), de multe ori fara o justificare obiectiva
PS: Cateodata piticul este asa incapatanat incat dupa TDR vrea TDX
sa vezi atunci scandal cu el !