Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 04:38

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 143 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Clasament neoficial concursuri AGVPS/private 2011
MesajScris: 13 Feb 2012, 21:34 
Neconectat
Moderator global

Fisierul PDF a lui George :

Fişiere ataşate:
PSS.pdf [312.33 KiB]
Descărcat de 580 ori

http://pescuitstationar.blogspot.com/
Sus

MesajScris: 13 Feb 2012, 21:36 
Neconectat

Valorile de sub tabel sunt sumele CPS pe fiecare concurs.

Sus

MesajScris: 13 Feb 2012, 21:55 
Neconectat

daca ai putea sa treci si judetul din care face parte fiecare concurent

Sus

MesajScris: 14 Feb 2012, 09:48 
Neconectat
Moderator global

judetul Moldova. :mrgreen:

Sus

MesajScris: 16 Feb 2012, 19:04 
Neconectat

Am studiat clasamentul si am si eu o intrebare legat de Finala A+B: este normal ca un concurent - sa zicem Cret M (la intamplare, nu am nimic cu el personal) - sa stranga mai mult in cele 2 concursuri A+B decat Benzar care a fost campion in finala A?
Nu stiu daca am pus bine intrebarea, dar cei care sunt in A primii 15 nu pot concura (logic) in B, deci la acele puncte nu pot avea acces chiar daca ar vrea.
La fel cei care vin din B in A au obligatoriu acces la mai multe puncte participand (de nevoie) la 2 concursuri.

Eu as propune sa iei in calcul o singura coloana cu punctaj A si B ponderat dupa un anume logaritm, astfel incat cel care iese campion national de ex, sa nu poata sub nicio forma sa ia mai putine puncte in total decat un simplu participant la ambele finale.
Sa zicem la Benzar daca ia 600pct ptr Finala A, atunci Cret sa ia 360 (ptr. A) + ceva mai putin ptr B.

Sau un alt exemplu ipotetic: daca 2 concurenti castiga cate 4 concursuri private diferite (nu mai participa la altele), unul din ei este in finala A si o castiga, iar celalalt castiga Finala B si ia locul 3 in Finala A, pe primul loc nu va fi campionul, ci celalalt - ceea ce nu mi se pare OK.

De gandit...

Sus

MesajScris: 16 Feb 2012, 19:23 
Neconectat

Locul I la Finala A are 600 pct., locul I la Finala B are 350 pct.

In rest, la intrebarea daca X (adica M. Cret) e normal sa ia mai multe din locuri bune in 2 concursuri (A si B) decat campionul finalei A (care nu a participat la B), iti raspund da. E normal. Si nu are decat cateva pct. in plus. sa fii in primii 7 la ambele finale este o perfomanta.

Iti dau exemplu chiar din Ungaria, de unde s-a inspirat clasamentul si unde nu castigatorul finalei a fost numit campionul Ungariei, ci cel care a facut mai bine in ambele concursuri (finala plus semifinala). Ca sa nu mai vb. ca finala Ungariei are 4 manse. Si Ungaria este vicecampioana mondiala!

In concluzie, 2 rezultate bune la 2 concursuri sunt mai valoroase decat un singur loc bun, in clasamentul CPS.

Sus

MesajScris: 16 Feb 2012, 19:59 
Neconectat

de ce nu punctezi si celelalte etape de calificare???
ar fi ok din cele doua finale sa validezi cel mai bun punctaj ;)

Sus

MesajScris: 16 Feb 2012, 20:19 
Neconectat

silk scrie:
Am studiat clasamentul si am si eu o intrebare legat de Finala A+B: este normal ca un concurent - sa zicem Cret M (la intamplare, nu am nimic cu el personal) - sa stranga mai mult in cele 2 concursuri A+B decat Benzar care a fost campion in finala A?
Nu stiu daca am pus bine intrebarea, dar cei care sunt in A primii 15 nu pot concura (logic) in B, deci la acele puncte nu pot avea acces chiar daca ar vrea.
La fel cei care vin din B in A au obligatoriu acces la mai multe puncte participand (de nevoie) la 2 concursuri.

Eu as propune sa iei in calcul o singura coloana cu punctaj A si B ponderat dupa un anume logaritm, astfel incat cel care iese campion national de ex, sa nu poata sub nicio forma sa ia mai putine puncte in total decat un simplu participant la ambele finale.
Sa zicem la Benzar daca ia 600pct ptr Finala A, atunci Cret sa ia 360 (ptr. A) + ceva mai putin ptr B.

Sau un alt exemplu ipotetic: daca 2 concurenti castiga cate 4 concursuri private diferite (nu mai participa la altele), unul din ei este in finala A si o castiga, iar celalalt castiga Finala B si ia locul 3 in Finala A, pe primul loc nu va fi campionul, ci celalalt - ceea ce nu mi se pare OK.

De gandit...

Algoritmic domnul ;) algoritmic , nu logaritmic.....logaritmic, a fo cand eu, imi "frecam" coatele cu Tudose, pe banca de la scoala(de exemplu)..... si eu am ajuns un mare "pescar"...si el o ajuns ce este :shock: :shock: ..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ultima oară modificat de ticairlandezu pe 17 Feb 2012, 00:44, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 16 Feb 2012, 20:20 
Neconectat

As puncta si calificarile. Din pacate, unele interjudetene nu au nici 10 concurenti. La Arad parca au fost sub 15 ...

Asta este un alt motiv ptr. care sustin acest clasament. Vedeti in el ca sunt trecuti 120 de concurenti. Si cel de pe 70 e multumit ca apare undeva, si isi poate vedea cuantificata cumva participarea la concursuri.

In sistemul AGVPS exista A si B, 30-34 concurenti. Atat. Si in plus, in multe judete nu se doreste atragerea mai multor competitori. E un fel de joc cu casa inchisa. Am mai scris, ca sa ne simtim toti mai bine, competitori, organizatori, firme, mass media specifica, trebuie sa deschidem acest minunat fenomen catre populatie. Eu ma bucur sa stimulez participarea la concursuri, prin clasamentul CPS, daca pot. Sa fii acolo chiar daca esti pe 100, sa fi luat in considerare. Sa contezi. Astfel, incepe visul, microbul competitional.

Apropo, Benzar a castigat detasat clasamentul CPS 2011, fara nici macar participarea la finala pe echipe. Asta ar trebui sa dea de gandit.

Si in final, CPS-ul pe 2012 va avea premii. Anuntate.

Sus

MesajScris: 16 Feb 2012, 20:33 
Neconectat

Vai George acum bagi si tu premii? :shock: :shock: :o :o :o

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 143 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Următorul

Ora este UTC [ DST ]