Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 19:31

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 75 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Site www.matchfishing.ro
MesajScris: 16 Feb 2012, 07:11 
Neconectat

Judeca dincolo de relatiile personale. Nu exista o concurenta cu sit-ul lui Nutzu, de altfel link-urile la sit-urile de profil sunt trecute pe prima pagina.

Formatele difera, al lui Nutzu este cu articolele Nutzu (super articole), al nostru se vrea ceva gen matchfishing.it sau horgaszklub.eu, cu care avem si parteneriate, care ne vor fi de ajutor in viitor.

Din punctul meu de vedere, era si este nevoie de multa informatie in acest domeniu, noi fiind deficitari aici. Exista informatie free in alte limbi, am legat parteneriate cu sit-urile gen matchfishing si acum si acum veti avea acces la ele. Nu cred ca toata lumea stie maghiara, poloneza, italiana, engleza, franceza etc.

In plus am vrut un spatiu centralizat pentru statistica, clasamente si media.

In final, noi nu suntem nici forum, ca atare raspunsul il vezi aici.

Fir Intins!

Sus

MesajScris: 17 Feb 2012, 19:16 
Neconectat

Ba foarte bine ca mai exista un site dedicat pescuitului - la cat mai multe in limba romana.
Glukas - iti urez sa te tina nervii, timpul si banii si sa dezvolti cat mai mult acest site!
Inca sunt foarte putine site-uri de profil si nu se poate vorbi de concurenta - pescarii absorb informatiile de pe unde le gasesc mai repede si facil.

Sus

MesajScris: 17 Feb 2012, 19:58 
Neconectat

Felicitari Lucas,esti tare de tot!Si e bine fara forum! ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 17 Feb 2012, 20:21 
Neconectat

silk scrie:
Ba foarte bine ca mai exista un site dedicat pescuitului - la cat mai multe in limba romana.
Glukas - iti urez sa te tina nervii, timpul si banii si sa dezvolti cat mai mult acest site!
Inca sunt foarte putine site-uri de profil si nu se poate vorbi de concurenta - pescarii absorb informatiile de pe unde le gasesc mai repede si facil.

@ Silk
Las sa existe cate vrei , si asa sunt suspendat 10 ani :lol: :lol: :lol: da tu crezi ca pescuiesti mai bine la primavara urmarind situri-le :?: :?: ,EU am un prieten care imi zicea:pescuitul se face pe balta nu pe forum :D

Sus

MesajScris: 18 Feb 2012, 07:01 
Neconectat

marius casaru scrie:
@ Silk
Las sa existe cate vrei , si asa sunt suspendat 10 ani :lol: :lol: :lol: da tu crezi ca pescuiesti mai bine la primavara urmarind situri-le :?: :?: ,EU am un prieten care imi zicea:pescuitul se face pe balta nu pe forum :D

La primavara pescuiesc, acum citesc. Voi citi insa si la primavara, si la vara si la toamna. Mie imi place sa citesc, asta nu are nimic de-a face cu pescuitul de pe balta.
Asta cu "pescuitul se face pe balta nu pe forum" e o mare tampenie, lucrurile nu se amesteca ci se completeaza. Spune-le treaba asta campionilor care sunt foarte activi pe acest forum si vezi ce-ti raspund.

Sus

MesajScris: 18 Feb 2012, 10:53 
Neconectat

felicitari pentru site,ori ce informatie este bine venita mai ales ca suntem destui care venim din urma :) :) nu toti ne-am nascut cu batul in mana :lol: :lol: cinste tuturor moderatorilor de pe toate site pentru tot ce fac,ganditiva fara ele ce ar fi :| ;)in tara asta doar ei mai fac ceva pentru pescarii,fara sa se gandeasca la profit

Sus

MesajScris: 18 Feb 2012, 14:22 
Neconectat

Mai baeti mai..... Silk..Stelica,cititi pana nu mai puteti ,de va dor ochi crezand ca at-ti priceput.K sa ajungeti pe cei 15 divizionari va trebe si peste vreo 500mill de caciula asa usor,altfel cititi degeaba........castg fara investitie nu se poate in orice domeniu,lectura placuta.

Sus

MesajScris: 18 Feb 2012, 14:23 
Neconectat

Mai baeti mai..... Silk..Stelica,cititi pana nu mai puteti ,de va dor ochi crezand ca at-ti priceput.K sa ajungeti pe cei 15 divizionari va trebe si peste vreo 500mill de caciula asa usor,altfel cititi degeaba........castg fara investitie nu se poate in orice domeniu,lectura placuta.

Sus

MesajScris: 18 Feb 2012, 19:53 
Neconectat

ai si avion de acesti bani?

Sus

MesajScris: 18 Feb 2012, 20:45 
Neconectat

daca castig la loto :roll: vrei sa ma ia pe nepregatite :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 75 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Următorul

Ora este UTC [ DST ]