Abia astept sa avem conditii de populare,eu sper ca in primele 2 sapt din martie se va repopula cu o cantitate considerabila de peste deja comandate si adica : 2.5 t caras intre 200-400 gr,1,5 t platica pana in 600 gr,1,5 t crap cu media de 1 kg din care vreo 50-60 buc de crap intre 5-8 kg,continuind sa populam cu crap macar lunar cu 250 kg.DA,am acceptat sa continuam ,pentru ca in prima faza nu am vrut sa renunt pentru ca dragii nostrii paznici nu mai gaseau vreo 1400 kg de crap plus comportamentul lor sa spunem "neadecvat" a dus la o greata fata de balta si Cornesti incat am fost la pescuit acolo de vreo 3-4 ori anul trecut,eu care eram prezent la mai toate concursurile.Prin urmare nu mai este nici unul din vechii paznici (cui ii este dor de Marinica stie unde l gaseste
)))).Anii trecuti au fost probleme cu locurile de la stuf iar noi aveam probleme cu pestele care se cantona in stuf prin urmare am hotarat ca avem 2 variante sa scapam de aceasta problema.
1.sa tragem o plasa la nivelul stufului ca pestele sa nu mai treaca dincolo
2.sa curatam balta de stuf si crengile de pe mijloc facand loc la multe posibile standuri
...inca n am ajuns la o concluzie dar sigur vom adopta una dintre ele.
Daca totul decurge normal atunci cred ca Cupa Fir Intins se va tine pe Cornesti.