Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 11:35

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Proiect Campionatul National de Pescuit Stationar
MesajScris: 12 Ian 2010, 22:11 
Neconectat
Moderator global

Da, iar premiile ca si pana acum tot de ei.

Sus

MesajScris: 12 Ian 2010, 22:14 
Neconectat

un efort financiar mare dar merita :mrgreen:

Sus

MesajScris: 12 Ian 2010, 22:27 
Neconectat

uite cateva puncte, pe care eu cred ca trebuie sa le mai discutati:
1 Liga daca o afiliezi(te alaturi unei organizatii de acelasi fel, subordonandui-te!!!) la agvps, mai bine nu o mai faci. cei la care te referi au facut protocoale privind organizarea campionatului de catre ei.
2 Nu trebuie spus "liga va ingloba cluburile de pescuit STATIONAR", ci cluburile de pescuit care vor sa adere, deoarece multe cluburi sunt deja infiintate si cuprind mai multe "ramuri" de pescuit si nu este normal sa-i pui pe acei oameni sa mai faca un club, numai de stationar.
3 In momentul in care inchei un protocol cu agvps-ul nu poti obliga pescarul sa fie membru in ambele entitati. este suficient sa faca parte din una sau alta.
4 La modul in care prezentati posibilitatea accederii in campionat, rezulta ca agvps-ul trebuie sa organizeze etapele preliminare, prin care se poate ajunge in divizii si atunci asta trebuie specificat in prezentul regulament.
5 Cum va fi completat numarul de locuri? inteleg ca cine plateste mai repede?!
Cam atat am vazut, la o prima lecturare, in viteza.
Va salut si sa dea Dumnezeu sa iasa bine.

PS @bogdan, tot nu mi-ai spus de ce trebuie sa tac?!

Sus

MesajScris: 12 Ian 2010, 22:51 
Neconectat
Moderator global

@Otto

1. asa vom face si noi , noi vorm organiza campiuonatul dar stii bine ca trebuie incheiat protocolul cu AGVPS-ul
2.Cluburile deja infiintate care au in statut si pescuitul stationar se vor putea afilia , cu conditia ca nu isi vor desfasura in cadrul Ligii dosr Activitatile de stationar . Pentru celelalte activitati se pot afilia la Liga de crap sau spining . legislatia nu restictioneaza asocierea la mai multe entitati.
3.Pescarul trebuie sa fie menbru OBLIGATORIU AGVPS pentru ca sub tutela lor se organizeaza campinatul si optional intrun Club de pescuit , nu in amandoua. Ar fii de preferat ca toti pescarii de competitie sa faca parte din Cluburi de pescuit nar este optiunea fiecaruia in acest sens.
4.Nu mai exista nici o etapa preliminara , nu stiu unde ai citit de aceste etape , ci doar pur si simplu inscrierea la aceste openuri .
5.Pistele de concurs suporta peste 60 de locuri , deci va fii loc pentru toata lumea . Iti garantez ca nu vor fii mai mult de 60 de solicitari la nici un concurs.

Asteptam si alte sugestii sau nelamuriri si vom incerca sa le lamurim impreuna. ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 12 Ian 2010, 23:12 
Neconectat

Super proiect. Sper sa iasa bine pana la urma :ugeek:

Sus

MesajScris: 12 Ian 2010, 23:28 
Neconectat

@ andrei
posteza proiectul asa cum este in faza de azi....se regasesc multe raspunsuri la intrebari

fara liga si alte chestii dastea....mai o sa curga apa pa rauri pana ajungem la liga,deocamdata nu are nici o legatura cu turneul....mai mult incurca

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 06:20 
Neconectat

Da , am citit si il voi reciti...dar pescuitul stationar in afara de masculi, pardon seniori ,mai are :

1. TINERET - baieti
- fete

2. CADETI - baieti
- fete

3. SPERANTE - baieti
- fete

4. SENIOARE

Pe noi unde ne-ati lasat ? Nu vad nici un cuvand vizavi de aceste categorii.

Facem si noi parte TOTUSI , din pescuitul sportiv stationar din Romanica !

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 07:00 
Neconectat

@ Adi,
1 Asta am spus si eu sa se faca protocol, nu AFILIERE, cum scrie acolo;
2 OK
3 De unde aceasta obligativitate? Nu cunosc niciun pescar de crap membru agvps si ii cunosc aproape pe toti. Dar oricum daca ai spus ca poate fi la una singura, este OK, dar trebuie modificat acolo;
4 Am inteles eu gresit, am recitit si este OK.
5 Ramane de vazut, dar personal nu cred ca este o metoda buna de descoperire si selectie a viitorilor pescari de competitie si nici de promovare a pescuitului sportiv, aceasta cu participa cine plateste primul. Cred ca ar trebui specificat acolo, ca obligativitate a cluburilor afiliate ligii, sa organizeze concursuri la nivel local si sa tina un clasament. Functir de numarul de membrii, fiecare club, sa-si trimita primii 1,2 sau 3 membrii, in campionat, pana la completarea locurilor. Cred ca ar fi mult mai bine asa, pentru ca inteleg ca toate aceste discutii, pe aici, se poarta pentru stimularea si dezvoltarea, pe viitor, a pescuitului competitional

PS intraba-l tu pe Bogdan de ce trebuie sa tac. vad ca mie nu imi raspunde :lol:

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 08:11 
Neconectat
Moderator global

bogdanpesc scrie:
@ andrei
posteza proiectul asa cum este in faza de azi....se regasesc multe raspunsuri la intrebari

fara liga si alte chestii dastea....mai o sa curga apa pa rauri pana ajungem la liga,deocamdata nu are nici o legatura cu turneul....mai mult incurca

de ce va place ideea tipica pentru romani ca " merge si asa " ??? ce este asa mare lucru sa va faceti si voi un club de pescuit ???
Daca sint minim trei cluburi se poate infiinta Liga iar celelelte Cluburi se vor afilia pe masura ce se vor infiinta . Ori facem o treba ca lumea pina la capat ori o lasam balta .

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 08:38 
Neconectat

@Adi,
ATENTIE: trebuie sa comunici tuturor, care vor sa se apuce de asta, ca dupa ce ies actele de club, pentru a fi recunoscut ca si club sportiv, trebuie depusa o documentatie la ANS, in vederea obtinerii CIS(certificat de identitate sportiva). Fara acest certificat clubul va fi privit ca orice asociatie, fara a putea face demersuri de organizare a vreunei activitati in sportul respectiv.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]