Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 05:02

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 180 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: COMPETIȚIILE SPORTIVE OFICIALE ALE ROMÂNIEI
MesajScris: 21 Feb 2012, 08:55 
Probabil din cauza gheții. Nimeni nu-ți contestă acest drept, garantat de lege. Am solicitat prin Instanță ca și taxa de 30 de lei încasată de stat pentru pescuitul sportiv să fie anulată, ca ilegală.

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 09:01 
Neconectat

Dear Sirs,
we well received your mail. As far as this subject is concerned, we
kindly ak you to send us all due documantation, such as a declaration by
an official body of the Romanian Government, like a Ministry of Sport of
your Country, attesting that your Organization is the only body endowed
to represent the Sport Fishing in your Country, according to CIPS
Statutes. This documntation will be then discussed during next CIPS
Directing Committee, that will meet in February.
Looking forward your kind reply, we send you our best regards.

The CIPS Secretariat

Pai dle. Popescu, aveti actul oficial din partea unui organism guvernamental roman care sa ateste in conformitate cu statutul CIPS ca sunteti singura organizatie care reprezinta pescuitul sportiv din Romania? Asta v-a raspuns CIPS, ce le raspundeti la raspuns? Asa cum probabil multe cluburi v-au spus, daca aveti asa ceva insist sa o faceti publica si toate certurile astea mai mult sau mai putin politice se vor termina, si toti pescarii vin la FRPS...

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 09:04 
O să le trimit documentele de recunoaștere! Nu vorbe, ci acte. În primul rând actul din care reiese că AGVPSR nu reprezintă pescuitul sportiv din România. Vezi art. 6, alin. 2 lit. b) din statutul CIPS.

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 09:12 
Neconectat

FRPS scrie:
O să le trimit documentele de recunoaștere! Nu vorbe, ci acte. În primul rând actul din care reiese că AGVPSR nu reprezintă pescuitul sportiv din România. Vezi art. 6, alin. 2 lit. b) din statutul CIPS.

Pai dle. Popescu, CIPS v-a solicitat un act din care sa reiasa ca FRPS... (banuiesc ca pentru asta ati demersurile) este singura organizatie reprezentativa pentru pescuitul sportiv din Romania si nu ca AGVPS nu este. Cred ca raspunsul dumneavoastra in acest caz nu este cel asteptat si nu va fi luat in seama. Din punct de vedere legal nu cred ca CIPS sa faca diferenta intre FRPS... si AGVPS, acestia avand avantajul major ca sunt deja la masa. Iar a scoate AGVPS din CIPS acum, a pierde CM-ul de crap suna mai mult cu a ne taia singuri craca de sub picioare, e o actiune kamikaze (sau cum s-o scrie) si nu va imbunatati cu nimic viata pescarilor din Romania. Daca tot vreti sa faceti ceva atunci ar trebui ca interesul lor sa fie pe primul loc si nu lupta de orgolii Popescu-Vladeanu-Selaru -......

Ultima oară modificat de Carping RACE pe 21 Feb 2012, 09:16, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 09:14 
Neconectat

O sa le trimit, o sa le arat, o sa le, o sa le....stiti ce? Cand o sa aveti(ca tot va prevalati de viitor) dovada recunoasterii CIPS ca unic reprezentant al Romaniei la acest for, sa ne anuntati si pe noi. Pana atunci, bateti campii cu gratie. Negati evidenta. Mai aveti un pic si ii credeti tampiti si pe cei de la CIPS. Si in franceza si in engleza scrie acelasi lucru si anume sa dovediti ca sunteti reprezentantul Romaniei. Cat priveste partea cu cheta, nu ne mai luati la misto. Vi s-a oferit posibilitate sa va expuneti punctul de vedere aici, nu ne jigniti si inteligenta.

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 09:27 
Neconectat

Fisherman - nu e suficient sa fie reprezentantul Romaniei, ci reprezentantul UNIC

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 09:31 
Neconectat
Moderator global

Andrei Ghioghiu scrie:
FRPS scrie:
Andrei Ghioghiu scrie:
O intrebare:
Locurile 4-10 au primit premiile la Baracuda?

ps. ma exclud pe mine deoarece m-am intalnit cu Popescu in Alba, care m-a invitat la sediu sa primesc premiul si nu m-am dus.

Toți care s-au prezentat sau și-au trimis împuteniciții să le ridice. Știi foarte bine că și tu ai fost la poarta federației și te-am invitat să intri și să-ți ridici premiul. Mai știi ce mi-ai răspuns?

Tie se pare normal ca pt 100lei sa vina unu din Severin , altul din Maramures...........O imputernicire costa 70 lei.La fel de bine puteai cere de la fiecare un cont in care sa virezi banii.
Eu cred ca a fost si este premeditat sa nu se plateasca ;) .

Si mai vrei sa aiba lumea incredere in tine :?: :?: :?: :?:

ps am spus sa nu iei pe mine in calcul fiindca am refuzat premiul.

Mesaj de la neica nimeni:
Deci astepti oamenii din colturile tarii , sa vina dupa bani?

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 09:39 
fishermanVN scrie:
O sa le trimit, o sa le arat, o sa le, o sa le....stiti ce? Cand o sa aveti(ca tot va prevalati de viitor) dovada recunoasterii CIPS ca unic reprezentant al Romaniei la acest for, sa ne anuntati si pe noi. Pana atunci, bateti campii cu gratie. Negati evidenta. Mai aveti un pic si ii credeti tampiti si pe cei de la CIPS. Si in franceza si in engleza scrie acelasi lucru si anume sa dovediti ca sunteti reprezentantul Romaniei. Cat priveste partea cu cheta, nu ne mai luati la misto. Vi s-a oferit posibilitate sa va expuneti punctul de vedere aici, nu ne jigniti si inteligenta.

Nu am nici o obligație să fac publică recunoașterea afilierii de către CIPS. Federația este o uniune de persoane juridice, nu fizice. Singurul for de informare este AG, care și decide prin Hotărâre afilierea la CIPS, hotărâre care există deja. Probabil că într-un final o să înțelegeți că federația este o entitate de drept privat și că (la fel ca la orice sport) decizia o iau cei din interior, nu galeria. Prin aceste refulări din care reiese frustrarea, nu faceți altceva decât să tulburați apele într-un proiect de reorganizare a pescuitului sportiv de care nu ați fost capabili vreme de 22 de ani. Asta e. Fie că vă place sau nu.

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 09:41 
Neconectat

Carping RACE scrie:
Fisherman - nu e suficient sa fie reprezentantul Romaniei, ci reprezentantul UNIC

Pai asa am scris in cea de adoua propozitie, reprezentant unic.

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 09:49 
Neconectat

Inseamna ca cei de la CIPS comit o grava eroare, nerecunoscandu-va drept unic reprezentant legitim al Romaniei. Propun sa-i dati in judecata pe cei de la CIPS. E calea cea mai sigura, nu? Dar am si eu o intrebare: dumneavoastra sunteti pescar?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 180 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Următorul

Ora este UTC [ DST ]