Pescuit Stationar

Acum este 05 Noi 2024, 06:43

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 180 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: COMPETIȚIILE SPORTIVE OFICIALE ALE ROMÂNIEI
MesajScris: 21 Feb 2012, 10:53 
Neconectat

FRPS scrie:
Ce ați zice dacă acum o să public faptul că la competițiile oficiale alcoolul va fi interzis total sub sancțiunea eliminării din competiție? Fiți convins că așa va fi.

Aici l-ati lovi direct pe insusi vicepresedintele dumneavoastra, domnul Vali Stratonov...judecat pe "nedrept" de o Comisie da Disciplina "nelegala"....subordonata ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 10:55 
Neconectat

Santajul il vad in momentul in care ati pus un termen limita fara a avea certitudinea ca pana la data respectiva veti finaliza demersurile de infiintare a federatiei. De bun simt mi se pare ca numai dupa aceea ( nu conteaza ca la 5 minute, dar sa fie dupa) puteti anunta un calendar cometitional, statute de cluburi, legitimari...... Daca o faceti inainte eu consider ca incalcati legile precum sustineti ca o fac si celelalte asociatii pe care le denuntati, adica, astazi nu aveti dreptul de a face asa ceva, poate maine sau peste 10 minute, sau peste 5 ani il veti avea, dar pana atunci va trebui sa asteptati. Ce este drept nu am studiat cadrul legislativ, dar mi se pare corect sa fie asa cum am expus mai sus.
Referitor la alcool, personal sunt de acord. Am avut cinstea de a pescui anul trecut in concurs cu Tata Nitu, in echipa cu Cristi Rudeanu, adica cu crapisti de top si nu i-am vazut sa consume alcool. Dar imi aduc aminte de Steaua 86 si de Piturca, sau Majaru, sau Bumbescu care nu prea consumau apa inainte de meciuri, iar atunci era fotbal amator.

Ultima oară modificat de Carping RACE pe 21 Feb 2012, 15:40, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 11:01 
Neconectat

Sincer sa fiu nu am timpul necesar pentru a citi si parcurge atent toata gargara de aici, dar am o simpla intrebare la care astept un raspuns. In momentul de fata exista in tara un organism abilitat de catre forurile internationale sa organizeze competitii de pescuit in Romania si de a trimite echipa nationala pentru diverse competitii internationale. Si acum vine intrebarea. Vad ca va jertfiti pe altarul luptei anti AGVPS pentru a prelua fraiele competitiilor interne. Dar va intreb, pe cei direct vizati, mai exact pe pescarii de competitie i-ati intrebat daca sunt de acord sa fie reprezentati de dumneavoastra? Sau competitorii sunt oile umile si proaste care nu trebuie sa stie decat sa rumege ceea ce primesc, sa bea apa si sa dea lapte(cotizatii)? Va intreb asta deoarece cred ca din moment ce competitiorii sunt cei vizati, poate trebuie intrebati ce anume doresc...sau nu mai este necesar? Nu de alta, dar va ca nici macar nu-i cunoasteti pe competitorii cu vechime din sistem...
Personal sper ca cei de la CIPS-FIPS sa nu fie atat de cretini incat sa.....

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 11:12 
Neconectat

Da, sunt pescar sportiv legitimat la CS Cetate Alba Iulia. Probabil o să concurez la veterani. Tu ești pescar sportiv? La ce club esți legitimat?[/quote]
Nu va mai adresati cu "tu", ci cu dumneavoastra, e a doua oara cand va atrag atentia. V-am intrebat doar daca sunteti pescar.

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 11:28 
Neconectat

fishermanVN scrie:
Da, sunt pescar sportiv legitimat la CS Cetate Alba Iulia. Probabil o să concurez la veterani. Tu ești pescar sportiv? La ce club esți legitimat?

Nu va mai adresati cu "tu", ci cu dumneavoastra, e a doua oara cand va atrag atentia. V-am intrebat doar daca sunteti pescar.[/quote]

Mai Marius,cum sa nu fie "pescar" :shock: :shock: ....este pescarul "buzunarelor" noastre ;) ...o noua ramura sportiva :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 11:45 
Neconectat

FRPS scrie:
Da, este o eroare care va fi corectată. Se termină tot în . Victor Țăruș. :lol: :lol:

Ma cac pe mine!Tarus!!! :lol: :lol: :lol: DR.Kill!Mortal!Ai facut sectiunea cum se face saramura?Sau cum se baga pestele in traista? :lol: :lol: :lol: Si tu zici ca esti federatie sportiva! :oops: :oops: :oops: :oops: Baga si pe Tibanu !!!Bou mai esti!!! :shock: :shock: :shock:Nu mai pot ! :lol: :lol: :lol: TarusSSSS!!!!

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 11:48 
Neconectat

Eu am o singura intrebare retorica ptr nea Fane:
Nu vezi dom'le ca toti pescarii (cel putin cei de stationar!) care inseamna ceva in tara asta sunt impotriva si in afara federatiei lu' matale?

Si imediat ies alte mici intrebari ce se cer a fi puse:

Pai atunci sa ne spui noua ce drac de federatie este asta fara pescari?...adica cine face parte? ..de ce?... cine a auzit frate de concursurile si de procedurile voastre?

Mai departe...decat sa scrii tot felul de justificari... sa citezi din tot felul de legi si de hotarari judecatoresti..( pe care intre noi fie vorba nu le citeste nimeni!!!) si sa incerci sa iei cu japca ceea ce in mod normal ar trebui sa iei prin convingere...decat sa insiri tot felul de baliverne cu alcoolul si alta cacanarii de 2 lei...pentru care nu risti decat sa te faci mai antipatic si mai de luat in ras de toata lumea .... Nu crezi c-ar fi mai bine sa faci ceva constructiv...adica sa atragi pescarii facand ceva pentru ei lasand laoparte datul din gura in favoarea strict personala a ta!

Toata lumea ma stie ca nu sunt deloc sustinatorul AGVPS-ului...dimpotriva..il critic mereu pentru c-a lasat o astfel de situatie sa se intample... pentru ca n-a stiut sa se adapteze in ritm cu schimbarile din pescuitul sportiv competitional..pentru c-au promovat in functii o gramada de incompetenti inepti care nu se preocupa decat de interesele lor personale....

Treaba ar fi simpla... daca tot vrei sa faci ceva da frate oamenilor o alternativa viabila si atractiva...ca sincer..de cand se vorbeste de federatia ta aud numai de procese si de tribunale...si cam tot ce ai facut in numele ei legat strict de pescuit a iesit de tot cacatul!

Fa ceva de bine ...si daca-mi place n-as avea nimic impotriva sa fiu in federatia ta!....
Si mai ales fa federatie pentru pescari, nu pentru tine!

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 12:11 
Neconectat

Corect Truia!!! Federatia ar trebui sa fie pentru pescari, nu pentru Popescu si gasca de lingai antipescuit. Iar cu cooptarea lui Tarus a spus totul. Imi si imaginez conducerea federatiei la o saramura, cu tarus pe post de bucatar sef. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi-a soptit o paseriche, ca Popescu l-ar fi sunat si pe Benzar si ala la trimis la masa'n...tzinta!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 13:48 
Neconectat
Moderator global

FRPS scrie:
Am alte intenții. Primul lucru va fi dovada că AGVPSR nu reprezintă pescuitul sportiv din România. Ai și aici o dovadă:
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... AwNTMwMDQ*

PS Vă propun tuturor susținătorilor AGVPSR să faceți o chetă. Pe luna ianuarie 2012 nu se dau salariile la sediul central și Șelaru va fi iar nevoit să împrumute AGVPSR cu bani de acasă pentru a plăti angajații. Ce o să pună gaj, pentru că la primul împrumut a pus sediul central din Calea Moșilor nr. 128. Valoarea gajului 70.000 euro. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PPS Actele respective nu sunt bune nici ca hârtie igienică. :lol: :lol: :lol: :lol:

O sa execute hotararea instantei cu cheltuielile de judecata din meciul cu APS Alba. La scaun m-am bagat deja eu cu oferta. :lol: :lol: :lol: :lol: daca mai vrea careva dulapul sau telefonul fix , sa spuna aici. :mrgreen:
Nu cumva sa mori de grija altuia , sau de drum prea lung. PS , federatia are ce pune gaj daca vrea vreun imprumut? Si ca sa sti , o sa-si ia salariile fara imprumuturi , ca au de unde . ;) Dar premiile alea de la Baracuda le mai dai ? Ca nu te grabesti sa raspunzi. ;)
Despre actele alea , pricep eu ca daca CIPS nu te vrea , este niste fraieri si dupa ce vor mai regreta putin o sa-ti faca invitatie speciala , chiar si postul de presedinte o sa-l ofere FRPS-ului. Ma faci sa rad. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De mult nu mai cred nici copii brasoavele tale. Cum sa te faca lumea sa pricepi ? Daca nu te vrea lumea , n-ar fi mai elegant sa-ti vezi de drumul tau ? Ce FRPS ai , ce ai facut in ultimii 3 ani , cati membrii sunt inscrisi ? Dar nu trebuie sa-mi raspunzi , oricum actele sunt hartie igienica... ;)
Haidi pa !!! :P

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 13:54 
Carping RACE scrie:
Santajul il vad in momentul in care ati pus un termen limita fara a avea certitudinea ca pana la data respectiva veti finaliza demersurile de infiintare a federatiei. De bun simt mi se pare ca numai dupa aceea ( nu conteaza ca la 5 minute, dar sa fie dupa) puteti anunta un calendar cometitional, statute de cluburi, legitimari...... Daca o faceti inainte eu consider ca incalcati legile precum sustineti ca o fac si celelalte asociatii pe care le denuntati, adica, astazi nu aveti dreptul de a face asa ceva, poate maine sau peste 10 minute, sau peste 5 ani il veti avea, dar pana atunci va trebui sa asteptati. Ce este drept nu am studiat cadrul legislativ, dar mi se pare corect sa fie asa cum am expus mai sus.
Referitor la alcool, personal sunt de acord. Am avut cinstea de a pescui anul trecut in concurs cu Tata Nitu, in echipa cu Cristi Rudeanu, adica cu crapisti de top si nu i-am vazut sa consume alcool. Dar imi aduc aminte de Steau 86 si de Piturca, sau Majaru, sau Bumbescu care nu prea consumau apa inainte de meciuri, iar atunci era fotbal amator.

Nu este nici un șantaj. Decizia a fost luată pentru a putea începe anul competițional. Sunt 14 probe sportive de care federația trebuie să se îngrijască. Pescuitul sportiv nu se reduce doar la proba staționar sau crap. Federația nu se va ruga niciodată de vreun pescar sportiv ca persoană fizică, ea având relații de colaborare cu cluburile sportive. Dacă vreun scriitor de pe acest forum crede că pescuitul sportiv se desființează pentru că nu participă x sau y, se înșală. Mă conving pe zi ce trece că viitoarea generație de pescari sportivi trebuie căutată prin școli, nu printre cei care se dau pescari sportivi. Tare aș vrea să văd și eu legitimația vreunuia. Sigur nu o să văd, întrucât legitimațiile sportive se eliberează de federație. :lol: :lol: :lol: :lol:
Iar AGVPSR a fost o biată cooperativă. :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 180 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Următorul

Ora este UTC [ DST ]