Pescuit Stationar

Acum este 05 Noi 2024, 06:34

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 180 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: COMPETIȚIILE SPORTIVE OFICIALE ALE ROMÂNIEI
MesajScris: 21 Feb 2012, 14:22 
Neconectat

Domnule Popescu
Iar nu ne intelegem, sunt de acord ca federatia trebuie sa organizeze ....., dar nu FRPS... deoarece FRPS... nu e federatia (punctele care urmeaza FRPS reprezinta restul titulaturii asociatiei dumneavoastra). De fapt, la acest moment federatia nu exista. Asa cum sustineti ca AGVPS, Liga de spining, etc nu au dreptul sa organizeze competitii sportive, in aceeasi pozitie se afla si FRPS... deoarece nu este recunoscuta la acest moment de catre nici un organism oficial national sau international. In acest moment pentru un pescar sportiv roman, diferenta dintre a participa la un campionat organizat de catre FRPS... si unul de AGVPS este ca daca va invinge va putea merge la campionatul mondial organizat de FIPS/CIPS trimis doar de catre AGVPS. O alta intrebare care se naste in mintea mea este cum veti organiza dumneavoastra cele 14 probe sportive de care aminteati daca nu aveti pescari. Iar ultima intrebare este daca dumneavoastra sustineti ca legitimatia mea, eliberata de un club sportiv (cu CIS), este nula? Eu cred ca este mult mai valida decat orice legitimatie a FRPS....

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 14:35 
Neconectat

Bai ipocritule , tu esti in rahat pana peste cap si mai ai tupeu sa te bagi in seama cu pescarii aici ?
Chiar n-ai pic de jena , vezi ca nu te vrea nimeni ,ca federatia ta este in colaps, si tu tot insisti ... Ai foamea de bani in glanda ?

Lasa-ne ca suntem satui de minciunile tale si ne produci sila !

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 16:33 
Carping RACE scrie:
Domnule Popescu
Iar nu ne intelegem, sunt de acord ca federatia trebuie sa organizeze ....., dar nu FRPS... deoarece FRPS... nu e federatia (punctele care urmeaza FRPS reprezinta restul titulaturii asociatiei dumneavoastra). De fapt, la acest moment federatia nu exista. Asa cum sustineti ca AGVPS, Liga de spining, etc nu au dreptul sa organizeze competitii sportive, in aceeasi pozitie se afla si FRPS... deoarece nu este recunoscuta la acest moment de catre nici un organism oficial national sau international. In acest moment pentru un pescar sportiv roman, diferenta dintre a participa la un campionat organizat de catre FRPS... si unul de AGVPS este ca daca va invinge va putea merge la campionatul mondial organizat de FIPS/CIPS trimis doar de catre AGVPS. O alta intrebare care se naste in mintea mea este cum veti organiza dumneavoastra cele 14 probe sportive de care aminteati daca nu aveti pescari. Iar ultima intrebare este daca dumneavoastra sustineti ca legitimatia mea, eliberata de un club sportiv (cu CIS), este nula? Eu cred ca este mult mai valida decat orice legitimatie a FRPS....

Vă înșelați. FRPS este federație sportivă, dar nu va iniția nici o acțiune până când toate autorizațiile cerute de lege nu vor fi obținute.
Asociațiile amintite nu sunt autorizate și sunt supuse dizolvării, conform art. 14 din OG 26/2000.
Că federația există, nu se poate nega. Aveți aici dovada:
http://www.just.ro/Portals/0/WWWW/files ... 022012.pdf Poz. 319
PS Nu confundați dobândirea personalității juridice cu autorizarea. Documentele de autorizare sunt la ANTS, depuse conform HG 884/2001.
PPS Nu confundați legitimația de membru al clubului cu legitimația sportivă. Citiți statutul federației. Ea este cea care eliberează Legitimațiile sportive, ține evidența contractelor sportive și a transferurilor.

antiFRPS,
Trăim într-o țară liberă. Dacă ți-e silă, poți să borăști! Recomandabil este să fi în baie.

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 17:09 
Neconectat

waw!!!... :shock: :shock: :shock: ... vorbim impreuna si ne intelegem separat!..tipic mioritico-carpatico-pontico-dunarean!
Aproape ca-mi vine sa strig in gura mare:

" Meritam sa fim unde suntem!".... si ma cuprinde o tristete nemasurata!!! :( :( :( :( ....

Ai Doamne mila de romani si da-le in avans mintea cea de pe urma!!!

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 18:45 
Neconectat
Moderator global

Micutzu , cand te plictisesti de atatea argumente te bagi in politica. Eu deja m-am plictisit. Cred ca omul nu mai prea are ce spune , vorbeste in citate si in versuri. Ajunge , apasa tasta "taci". ;)

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 19:13 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Corect Truia!!! Federatia ar trebui sa fie pentru pescari, nu pentru Popescu si gasca de lingai antipescuit. Iar cu cooptarea lui Tarus a spus totul. Imi si imaginez conducerea federatiei la o saramura, cu tarus pe post de bucatar sef. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi-a soptit o paseriche, ca Popescu l-ar fi sunat si pe Benzar si ala la trimis la masa'n...tzinta!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M-a sunat dar n-am trimis nicaieri,nu am motive eu n-am fost la cupa Baracuda! :lol: :lol: :lol: Omul a zis parerea despre mine ca si din cauza mea sta Agvps-ul in picioare a povestit ce planuri are si asta e.Pozitia mea e clara EU SUSTIN COMPETITIILE DE PESCUIT STATIONAR, PRIETENIi SI COLEGIi PE CARE I-AM CUNOSCUT DE-A LUNGUL CARIEREI!Nu sustin nici o ideologie de monopolizare din orice parte ar veni,certuri,instante etc.

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 19:25 
Neconectat

zsolt scrie:
Pozitia mea e clara EU SUSTIN COMPETITIILE DE PESCUIT STATIONAR, PRIETENIi SI COLEGIi PE CARE I-AM CUNOSCUT DE-A LUNGUL CARIEREI! Nu sustin nici o ideologie de monopolizare din orice parte ar veni,certuri,instante etc.

O pozitie foarte corecta .FELICITARI

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 19:25 
Neconectat

alintudose scrie:
Micutzu , cand te plictisesti de atatea argumente te bagi in politica. Eu deja m-am plictisit. Cred ca omul nu mai prea are ce spune , vorbeste in citate si in versuri. Ajunge , apasa tasta "taci". ;)

NUUUUUUU,MA DISTRUGI......imi iei jucareaua :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Am sa ma plictisesc ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 19:54 
Neconectat
Moderator global

De cand esti asa fidel si statornic ? Pe forum ai voie sa-ti gasesti alta jucarie. :lol: :lol: :lol: Asta s-a stricat. :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 21 Feb 2012, 20:25 
Neconectat
Moderator global

Gata l-am rezolvat.
Tot am repetat mesaje si vad ca nu m-a bagat in seama deloc. El ramane teparul pescuitului stationar fiindca nu a achitat premiile la un concurs organizat de el. Asadar asteptam sa achite premiile pentru locurile 4-9(nu 10-eu) si apoi ne gandim daca mai are voie p-aci.

Asta vrea sa conduca pescuitul din Romania si el nu-i in stare sa plateasca 600 lei premii la concurs

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 180 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18  Următorul

Ora este UTC [ DST ]