Multumesc pt. recomandari domnilor Nutzu si Tica!
Domnilor, dupa nenumarate cumparaturi facute pe principiul "ieftin si bun", de la o buna vreme incoace, mi-am cam schimbat optica. Decat sa dau banii, de cinci ori, pe niste lucruri mai slab calitative, mai bine cumpar din prima un lucru de calitate si care isi face treaba si-mi face si placere sa-l utilizez. Nu mai fac depozit de scule de pescuit cu care pescuiesc o data sau nici atat si apoi ma uit la ele cum se umplu de praf. Am patit asta si la sculele de feeder si la cele de spin. La feeder cel putin, am ajuns la Preston, Maver Reactolite si Daiwa Aqualite de pe piata britanica. Am avut altceva, nu zic ca nu erau bune, dar...dupa ce pescuiesti cu o lanseta de top, nu prea mai vrei sa te intorci la celelalte. Nu e snobism, e realitate, iar d-voastra ca si pescari de competitie stiti bine ce vreau sa spun. La fel cu masinile si...femeile! Parerea mea.
V-as ruga sa imi dati niste linkuri catre magazinele unde pot gasi plutele cu pricina+alte acareturi necesare pescuitului la sheffield. Daca nu se poate aici, atunci poate prin M.P. Multumesc!