Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 11:38

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Proiect Campionatul National de Pescuit Stationar
MesajScris: 13 Ian 2010, 17:32 
Neconectat

Da Adi bine zici trebuie sa facem ceva sa atragem sponsorii asta ii clar dar hai mai sa o facem mai acceptabil pentru toata lumea ca asa cum ii acuma chiar ii greu.
Adi iara cu Varsoltu ai perfecta dreptate.
Sper sa gasim o solutie buna pentru toti.

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 17:39 
Neconectat

Un punct de vedere strict personal: sunt intru totul de acord. Consider ca in prima faza ar fi de dorit 5 concursuri in calendar in care sa puncteze 4. Si eu sunt impotriva pistei de la Doripesco. Cred ca ar trebui vorbit cu Gigi Moroiu si poate gaseste o alta solutie pentru Cupa Trabucco.

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 17:45 
Neconectat
Moderator global

Am afisat un proiect, o idee. Eu cred ca asa se poate progresa in aceasta ramura sportiva si asa se va vedea adevaratul campion al tarii. Oricum eu sunt sceptic fiindca ........ Nu trebuie sa fie cu suparare si atacuri la persoane, dar altii atat pot...
Problema e ca iar va merge la competitii internationale cine va avea bani si nu cine merita, apoi se va urla ce rai sunt cei de la AGVPS ca nu platesc taxa de concurs...... vesnicul scenariu de cativa ani incoace.
Dar ce stiu eu, ca sunt in B...vorba lui Raison de Mehedinti.

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 17:52 
Neconectat

1. Daca nu ai timp de pescuit, nu ai ce cauta la Mondiale. Ca sa ajungi campion european sau mondial iti trebuie multe ore de pescuit ... si nu acumulate in ani. Am scris ca Tamas cand a ajuns campion pescuia cel putin 200 de zile pe an ...

2. Viitorul este al cluburilor afiliate la o Liga de Pescuit. Iar viitorul pescarilor de competitie il repezinta cluburile si sponzorizarile.

3. La concursurile private enumerate mai sus au fost mai multi participanti decat cei 32 din A si B.

4. Aici nu suntem pe mosia lui Seko.

Intr-adevar, nu are sens sa mai continuam. Eu nici din B nu sunt si nu am chef de balcanisme. Si crapul este si el peste iar cei ca Lupei, Suciu, Mateescu, Constantinescu, Benzar, Tamas, Trabucco, Raison etc. stiu sa il prinda.

Ultima oară modificat de glukas pe 13 Ian 2010, 18:03, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 17:54 
Neconectat
Moderator global

Haide-ti sa discutam la obiect va rog, fara atacuri personale de acum incolo.

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 17:57 
Neconectat

Andrei vreau sa te intreb ceva numa daca facem 6 etape vin sponsorii?
Da is deacord cu tine asa se ajunge la ceva mai bun cu idei si cu pareri de la unu de la altul dar asta ii prea mult din prima.
Vreau sa te intreb ceva cine crezi tu ca merita sa mearga la concursuri internationale si nu a fost?Ca ai spus ca merge cine are bani nu cine merita.

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 18:03 
Neconectat

Ok ai dreptate Glukas ;)

Poti continua ca nu-ti mai raspund.

Ultima oară modificat de pami pe 13 Ian 2010, 18:07, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 18:03 
Neconectat
Moderator global

Merg an de an la finale dar merg fara nici o tragere de inima , nu ma motiveaza nimic si poate de asta nu am nici rezultate . Nu vreau sa ma scuz dar nu vad nici o diferenta intre a fii pe locul 4 intr-o finala si a fii pe locul 15 si a ramane in A . Pentru mine nu este nici o realizare . M-am dus an de an poate ca sa-mi demonstrez mie ca pot sa ajung acolo si atit . Poate am luat locul altuia care pescuia cu mai mare drag sau poate i-am facut un bine ca nu s-a dus ca nu si-a aruncat banii pe geam . Legat de Doripesco sa stiti ca nu e chiar asa , nu cistiga nunmai capetele de sector , dar voi neparticipind la concursurile de crap , va este mai greu sa intelegeti si in analogie cu asta pot spune ca la fel de proaste au fost si pistele din finale din ultimii ani ...
Parerea mea este ca pina nu vom gasii o pista la fel de buna ca Virsoltu nu are rost sa tinem finalele pe orice pista numai sa nu fie doua in acelasi loc ...... Eu unul la Slatina nu mai merg si nici la Giurgiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 18:06 
Neconectat

As avea si eu o parere daca imi premitei :)
De ce nu preluam modelul din Ungaria un model de competiti bun si puternic.Sa lasam calificarile de la oras judet interjudetene finala B si la finala A sa fie 4 manse a cate 3 ore.Sa se aleaga prin vot secret un capitan al lotului national ce va merge in acel an la mondiale si eu sa raspunda de acel lot sa isi aleaga lotu dar sa alega corect nu dupa prieteni sau alte criteri, dupa performanta.Da este nevoe de sponsori cine doreste sa sponsorizeze campionatul national sa se faca un cont si sa depuna o sponsorizare sa se faca benere sau un mod de publicitate.

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 18:09 
Neconectat
Moderator global

Mai multe concursuri pe ape diferite-se alege pescarul cel mai complet in anul respectiv
Cred ca e clar, ca in actualul sistem nu vin sponsorii....trebuiau sa vina pana acuma, nu? Priviti actualul sistem de la nivel de oras(de la Oradea la Constanta, adica in toata tara) pana la finala A.
E vorba de pescuit sportiv de competitie, cine participa si nu vrea si isi doreste sa iasa campion, vine ca sa nu stea acasa si nu sa faca performanta sportiva
Stii si tu Pami cum incep sa sune telefoanele cand e nevoie de oameni ca sa mearga la mondiale. E nevoie de un manager(antrenor) ...ce mai... ca in alte tari....doar stii...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]