Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 07:32

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 27 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Ajutor pt un tata pescar
MesajScris: 12 Ian 2010, 19:48 
Neconectat

Ma numesc Calin Alexandru-Luca, si daca aveti putin timp sa cititi povestea mea poate intelegeti prin ce trec eu si parintii mei.
M-am nascut in data de 10 Noiembrie 2009, la maternitatea Giulesti si la nastere le-am dat emotii celor care m-au asistat deoarece nu am respirat in primele minute, am fost dus de urgenta in sala de terapie intensiva unde am fost intubat si tinut sub observatie de multe aparate in jurul meu.
Am stat intubat 72 de ore, totul parea ca revine la normal dar a aparut o complicatie care se numea stridor, in timp ce respiram hârîiam şi nimeni nu putea sa isi dea seama care era cauza.
Am fost trimis la un control la spitalul Budimex iar doctorul care m-a consultat avea sa dea un pronostic sumbru.
Aveam o rana pe trahee de la intubare, am primit un tratament care nu a avut rezultatul asteptat si la urmatorul control care a fost la 2 saptamani am fost diagnosticat cu stenoza subglotica gr.3
La 21 de zile am avut o interventie chirurgicala de urgenta si mi s-a pus o traheostoma(canula) prin care respir, deoarece la ultimul control efectuat dr. a vazut la endoscop ca am traheea obturata in proportie de 90%, (s-a format o membrana pe trahee si nu mai puteam sa respir).
Acum trebuie sa mergem in afara tarii pentru o interventie chirurgicala deoarece la noi in tara nu risca nimeni sa ma opereze deoarece este o operatie destul de dificila si trebuie sa am 10 kg pentru ca se necesita anestezie totala.
Parintii mei s-au interesat, se poate face operatia in Anglia sau Austria dar costurile sunt destul de mari( cca 60.000€) nu stim exact daca aceasta este suma finala dar asa am inteles de la cei cu care am mai vorbit.
Acum parinti mei incearca sa stranga banii necesari dar fiind o suma destul de mare avem nevoie de ajutorul tuturor care ne pot ajuta.
Ori ce donatie, din partea dumneavoastra, cat de mica ar fi, inseamna un ajutor extrem de mare pentru noi.Multumim tuturor celor care ne sunt alaturi in asemenea clipe.

Pentru cei care doresc sa ne ajute exista 2 conturi deschise la ING.
Titular Calin Paul
Contul in lei este:

CONT IBAN:
RO16INGB0000999901349893

Contul in euro este:
CONT IBAN:
RO26INGB0000999901798047

Adresa ING Bank N.V.Amsterdam, Sucursala Bucuresti: Sos.Kiseleff,nr. 11-13,sector1,Bucuresti.

www.pescarulclujean.com

Sus

Subiectul mesajului: Re: Ajutor pt un tata pescar
MesajScris: 12 Ian 2010, 20:16 
imi pare rau fata de ceea ce i se intampla fiului tau, sincer! nu as vrea sa fiu in pielea voastra de parinti care nu cunoasteti linistea si normalitatea...
cand trebuie sa mergeti la operatie cu cel mic?

Sus

MesajScris: 12 Ian 2010, 20:24 
Neconectat
Administratorul site-ului

Sincer , nu stiu ce sanse are sa stringa banii astia ! Cati dintre noi sunt dispusi sa faca un cat de mic gest ?

http://pandyfloats.com/site

https://www.facebook.com/pandyfloats

Imagine

Sus

MesajScris: 12 Ian 2010, 20:32 
Neconectat

De ajuns trebuie sa ajung cat mai urgent, problema este ca depindem de bani si mai avem de strans destui.
Nu stiu cati dintre "noi" vor face un gest, dar le multumesc pe aceasta cale celor care au facut un gest pana acum si care ne-au fost alaturi in clipele grele.

Imagine

Sus

MesajScris: 12 Ian 2010, 23:31 
Neconectat

Multumesc tuturor celor care ne ajuta si nu in ultimul rand acelora care sunt alaturi de noi in momentele grele prin care trecem.

Imagine

Clik pe link pentru a vedea imaginea la dimensiuni mai mari

http://i273.photobucket.com/albums/jj210/paulletta73/Alexandru-Luca/Capture-1.png

Daca fiecare pescar ar renunta la cateva carlige,plumbi si o rola de fir ar putea ajuta un copil sa duca o viata normala si fara chin.

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 06:13 
eu voi trimite o suma de bani saptamana viitoare. stiu, e greu sa strangeti suma respectiva tocmai pentru ca noi romanii nu suntem solidari unii cu ceilalti. incercati sa va interesati la CAS despre formularul E112. acest formular reprezinta decontarea de catre stat a 70% din costul operatiei care nu se poate face in tara. eu am avut o problema cu prietena mea si nu am reusit sa pot deconta o operatie de 5000 euro cu toate ca am avut relatii la toate nivelurile. totusi, cazul vostru este mult mai delicat si poate veti reusi sa induplecati sistemul. va tin pumnii!

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 06:19 
pandy, sunt perfect de acord cu tine! va fi greu s-a stranga suma.totusi, daca ne-am solidariza cei mai multi de pe acest forum si am renunta la cat ne-ar costa o partida sau doua de pescuit si am dona pentru un caz nobil, un copil, tot ar fi ceva! haideti sa dam dovada ca suntem oameni!

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 08:53 
Neconectat
Administratorul site-ului

O sa trec si eu pa la banca . Haideti sa incercam sa contribuim cu totii , cat de putin putem . Mai ales ca pe aici mai strecoara cate un ochi si oamenii cu bani :oops: ! Birocratia si indiferenta sunt monumentale in tara asta , nu stiu ce o sa rezolve la CAS , care e un sistem dezolant , dar trebuie insistat , mers la emisiuni tv , media si dat o tenta de publicitate (urit spus "publicitate") , acestui caz ! Mai e si problema de timp ! Si sa nu uitam , sunt multi romani in situatia asta de disperare pe care nu-i aude nimeni....

http://pandyfloats.com/site

https://www.facebook.com/pandyfloats

Imagine

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 17:48 
Neconectat

Cazul este mediatizat pe mai multe site-uri de pescuit, daca adminul imi va permite si va considera ca nu fac reclama as putea sa pun cateva link-uri, am promisiunea ca se va ajunge si la tv cu cazul baietelului meu, Da cu birocratia din tara asta moare omul si nici macar atunci nu este ajutat cel care ramane in urma...
Dr. mi-a spus ca sa primesc formularul E112....mai bine sa imi iau gandul pentru ca nu se poate....nici eu nu am inteles de ce.
Cei de la CAS m-au sunat abia ieri sa merg sa ridic decizia pentru a lua o Canula pentru copil care o da statul si are valoarea de 400ron.asta abia acum si dosaru este depus inca din Noiembrie!!!
Deja cei care au citit povestea pe alte site-uri si care ma si cunosc au inceput sa doneze din putinul lor, Nu conteaza suma cat conteaza gestul umanitar pe care il fac. Vreau sa le multumesc inca o data acelora care sunt alaturi de noi.
Cu stima: Calin Paul alias Paulletta.

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 17:52 
Neconectat
Moderator global

paulletta scrie:
Cazul este mediatizat pe mai multe site-uri de pescuit, daca adminul imi va permite si va considera ca nu fac reclama as putea sa pun cateva link-uri, am promisiunea ca se va ajunge si la tv cu cazul baietelului meu, Da cu birocratia din tara asta moare omul si nici macar atunci nu este ajutat cel care ramane in urma...
Dr. mi-a spus ca sa primesc formularul E112....mai bine sa imi iau gandul pentru ca nu se poate....nici eu nu am inteles de ce.
Cei de la CAS m-au sunat abia ieri sa merg sa ridic decizia pentru a lua o Canula pentru copil care o da statul si are valoarea de 400ron.asta abia acum si dosaru este depus inca din Noiembrie!!!
Deja cei care au citit povestea pe alte site-uri si care ma si cunosc au inceput sa doneze din putinul lor, Nu conteaza suma cat conteaza gestul umanitar pe care il fac. Vreau sa le multumesc inca o data acelora care sunt alaturi de noi.
Cu stima: Calin Paul alias Paulletta.

Chiar va rog. Doamne ajuta!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 27 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC [ DST ]