Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 17:41

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 23 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Petrisor reloaded
MesajScris: 26 Feb 2012, 20:38 
Neconectat

Adi Petrisor are cea mai buna prestatie in fata camerei de filmat dintre toti divizionarii A care au facut filmari , reclame , etc. . Daca as avea o reclama de filmat A. Petrisor ar fi omul .Cand spune '' ... are o actiune exceptionala '' si " raportat calitate pret =fantastic " m a convins. De abia astept sa il vad facand reclama la Tubertini ...

Sus

MesajScris: 26 Feb 2012, 21:14 
Neconectat

buna seara,haideti sa clarific niste lucruri,
1-eu sunt la energofish de 4 ani si raman in continuare acolo,sunt produse bune la care nu mi rusine sa fac reclama,cred ca v-ati dat seama ca emisiunile se adreseaa in special pescarului de rand nu celor din competiti,iar de aceea niciodata nu am sa folosesc cuvantul e cel mai bun,din respect pentru alte firme si pentru telespectatori asa cred ca este formarea cea mai corecta,,foarte bun raportat pret calitate,si nu cred ca cineva poate sa spuna ca am aberat.defapt telespectatorii si clientii vorbesc.care cel putin la mine in Arad sunt multumiti de produsele Benzar.
2-fac parte din echipa tubertinii este adevarat,nu am vrut sa demonstrez si sa fac in ciuda la nimeni doar dorinta de a participa la concursul de pescuit pentru echipe ma facut sa aleg aceasta echipă plus oamenii din care este formata echipa,dar stati linistiti ca am avut o discutie si cu cei de la energo care au fost perfect de acord cu aceasta treaba.
ce o fi mai departe om vedea.

Sus

MesajScris: 27 Feb 2012, 12:36 
Neconectat
Moderator global

Usurel , Petrisor parca stiu cine este , da' reloaded cine-i ? Are doua nume , Adi si Reloaded ? :mrgreen:

Sus

MesajScris: 27 Feb 2012, 12:37 
Neconectat
Moderator global

Sau o fi numele lui de scena... Hmmm , trebuie sa mai reflectez la asta... :lol:

Sus

MesajScris: 28 Feb 2012, 08:06 
Neconectat

Pachet scrie:
Adi Petrisor are cea mai buna prestatie in fata camerei de filmat dintre toti divizionarii A care au facut filmari , reclame , etc. . Daca as avea o reclama de filmat A. Petrisor ar fi omul .Cand spune '' ... are o actiune exceptionala '' si " raportat calitate pret =fantastic " m a convins. De abia astept sa il vad facand reclama la Tubertini ...

Perfect adevarat, dar depinde foarte mult carui segment de piata te adresezi, dupa cum bine a punctat chiar Petrisor. Daca vrei o plaja mai mare a segmentului de piata, acolo unde se pune accent mai pronuntat pe prestanta, imagine, dictie, cursivitate si mai ales credibilitate, atunci va trebui sa mergi pe mana lui Nutzu ;)
A nu se intelege ca ii pun in oglinda sau ca fac judecati de valoare , spun doar ca fiecare este bun pe ,,felia,, lui si trebuie abuzati ca atare :lol:

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Sus

MesajScris: 28 Feb 2012, 09:51 
Neconectat
Moderator global

Adica.... sa inteleg ca Petrisor este mai balbait ? Ca in rest stiu ca n-are fata umana , dar cu mici retusuri , la tara mai ales , merge... La oras , clar , altfel arata moldoveanul iberic... ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 28 Feb 2012, 10:00 
Neconectat

alintudose scrie:
Adica.... sa inteleg ca Petrisor este mai balbait ? Ca in rest stiu ca n-are fata umana , dar cu mici retusuri , la tara mai ales , merge... La oras , clar , altfel arata moldoveanul iberic... ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu am spus asta :lol: :lol: :lol: vezi in paralel 2 filmari cu protagonistii nostri si ai sa intelegi ce am vrut sa spun ... dar stii deja asta , doar incerci sa tachinezi :lol: :lol: :lol: :lol:

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Sus

MesajScris: 28 Feb 2012, 10:01 
Neconectat

catalin232 scrie:
Pachet scrie:

Perfect adevarat, dar depinde foarte mult carui segment de piata te adresezi, dupa cum bine a punctat chiar Petrisor. Daca vrei o plaja mai mare a segmentului de piata, acolo unde se pune accent mai pronuntat pe prestanta, imagine, dictie, cursivitate si mai ales credibilitate, atunci va trebui sa mergi pe mana lui Nutzu ;)
A nu se intelege ca ii pun in oglinda sau ca fac judecati de valoare , spun doar ca fiecare este bun pe ,,felia,, lui si trebuie abuzati ca atare :lol:

De ce sa merg pe mana lui Nutzu ??? :) Nu mi a facut nici un rau ; in plus sunt asa pe la 90 kg nu sunt vre un fulg :lol: ...Sau pe mana lui A. Petrisor... :lol: Merg pe picioarele mele...
Serios acum am cerut sfaturi si lui Nutzu si lui A. Petrisor si am primit raspunsuri pertinente si la obiect . Revenind la oile noastre (adica parerea mea ca A.P. are cea mai buna prestatie per total intr o reclama ) imi mentin opinia in plus si daca ar face reclama la scule de pescuit din talcioc ,bazar ,piata sau scule pescuit de competitie , reclama la bere, sampon ,tigari etc nu s ar schimba nimic ;) .Da bine in fata camerei .

Sus

MesajScris: 28 Feb 2012, 10:46 
Neconectat

Va multumesc frumos ..nu sunt asa bun stati linistit oricum mai am de invatat,dar multumesc pentru aprecieri.

Sus

MesajScris: 28 Feb 2012, 14:48 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
Va multumesc frumos ..nu sunt asa bun stati linistit oricum mai am de invatat,dar multumesc pentru aprecieri.

Ai dreptate. :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 23 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC [ DST ]