catalin232 scrie:
Pachet scrie:
Adi Petrisor are cea mai buna prestatie in fata camerei de filmat dintre toti divizionarii A care au facut filmari , reclame , etc. . Daca as avea o reclama de filmat A. Petrisor ar fi omul .Cand spune '' ... are o actiune exceptionala '' si " raportat calitate pret =fantastic " m a convins. De abia astept sa il vad facand reclama la Tubertini ...
Perfect adevarat, dar depinde foarte mult carui segment de piata te adresezi, dupa cum bine a punctat chiar Petrisor. Daca vrei o plaja mai mare a segmentului de piata, acolo unde se pune accent mai pronuntat pe prestanta, imagine, dictie, cursivitate si mai ales credibilitate, atunci va trebui sa mergi pe mana lui Nutzu
A nu se intelege ca ii pun in oglinda sau ca fac judecati de valoare , spun doar ca fiecare este bun pe ,,felia,, lui si trebuie abuzati ca atare
De ce sa merg pe mana lui Nutzu ???
Nu mi a facut nici un rau ; in plus sunt asa pe la 90 kg nu sunt vre un fulg
...Sau pe mana lui A. Petrisor...
Merg pe picioarele mele...
Serios acum am cerut sfaturi si lui Nutzu si lui A. Petrisor si am primit raspunsuri pertinente si la obiect . Revenind la oile noastre (adica parerea mea ca A.P. are cea mai buna prestatie per total intr o reclama ) imi mentin opinia in plus si daca ar face reclama la scule de pescuit din talcioc ,bazar ,piata sau scule pescuit de competitie , reclama la bere, sampon ,tigari etc nu s ar schimba nimic
.Da bine in fata camerei .