In fine... am editat si eu primul mesaj dar totusi o sa ii raspund lui Silk cam ce parere am eu, la modul civilizat.
Silk, cat am stat in Spania, am avut N ocazii sa intalnesc oameni care erau mirati ca exista tomate in Romania, daramite automobile. Asta se intampla intr-o tara care e invadata de romani si mai toata lumea stie cat de cat cate ceva despre noi. Se pare ca tu nu prea prinzi subtilitatile aruncate de cel care a postat sau sunt eu prea ager la manie. Ce sa faci, e un comportament dobandit in sederea mea dincolo.
Unde a pescuit frate in Europa de Est?? In Kirghistan???? Pai din cate stiu eu o tara sovietica e campioana la feeder, Rusia are pescari buni in topurile mondialelor si europenelor, Putin este un pescar inrait care a aparut in catalogul Maver, Ucraina iti furnizeaza larve si foui pt competitii,etc, etc... Pescari slab dotati vad si in Ungaria care are traditie dar nu imi dau cu parerea la modul general.
Daca tie ti se pare corect ca noi sa fim tratati ca niste papagali de stepa din cauza indienilor atunci intradevar asta e solutia: cand un occidentral zice ca sunt un hot si un incult, eu o sa ii dau dreptate si o sa ii zic "Sarumana"!!!