Toni , voi aveati un singur vot. Si cu el nu se schimba nimic. Echipa ta a fost pentru Doripesco , Profe a votat "da" . Cu Florin am vorbit si eu , nu a spus decat ca este de acord cu Doripesco si nju are nimic impotriva , ca oricum pe el nu-l intereseaza. Dar , daca la Ciuslea si anul asta se vor prinde cantitatile de anul trecut , oare cine va mai sustine pistele voastre ? Cred ca asta ar trebui sa te ingrijoreze mai tare.
De fapt , care-i baiul ? Au fost doua opinii , sa nu zic tabere. Energo , aliniati unii langa altii si restul lumii. A castigat de data asta restul lumii.A fost doar inceputul , lumea s-a cam plictisit sa li se organizeze totul in favoarea altora.Si se trezesc si altii ca pot organiza. Nu uita ca Luci nu a apucat sa voteze , asta referitor la inclinatul balantei.
Despre faptul ca dl Benzar a afirmat ca la Doripesco echipa Energo nu va participa ce parere ai ? Nu suna usor a santaj ?
Haai sa ne vedem de pesccuit , sa facem linii , acuma stim locatiile.
O alta noutate , categoriile de cadeti , tineret , sperante vor intra anul asta direct in finala , din cauza numarului redus de participanti.