Ca sa lamurim niste lucruri.
1. Scuze d-lui Benzar SR , am confundat postarea lui Torro cu a tatalui , deoarece stiam ca este la incasat in Spania si ultima postare a fost de pe radupris. Nu am raspuns la telefon fiindca eram in trafic si nu cunosteam numarul. Ieri am donat familiei militienilor 200 ron spre casa...
Nu vreau sa implic numele sau , a fost o confuzie.
2. Taxa de participare este de 650 ron/echipa , include antrenament oficial joi , 3 manse vineri-sambata-duminica. Asta implica o finala in Romania , o zi de antrenament si 3 manse in 2 zile din partea organizatorilor. Daca nu se acopera costurile , cum i-am spus lui Toni , diferenta o suport eu. Pana aici sunt comentarii ? Este destul de clar?
3. Rugamintea mea este sa lasam polemicile deoparte si sa nu sarim peste gard. Am si eu partea mea de vina , din confuzie , ca daca stiam ca posteaza Zsolt tratam altfel replica. Cuvintele "bafta" , "succes" , "kit rupt" , "sa moara viermii" si alte asemenea erau in top. Poate inca vreo doua , sa aiba de drum la intoarcere.
Deci , sa lasam cearta si sa ne concentram la ce are de facut fiecare. Sigur va fi cea mai mare cantitate de peste dintr-un concurs oficial , dintr-o mansa , etc... Multe recorduri vor fi doborate.
Suciu , las-o pe Vera , n-o sa te mai pupe si nu capeti calendar cu lotul feminin. Norocul tau ca am eu vreo 10...
Inca ceva , aveti un topic nou... Cupa Apulum.