Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 13:51

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Proiect Campionatul National de Pescuit Stationar
MesajScris: 13 Ian 2010, 21:17 
Neconectat

dar pe pista de la navodari ai fost?....dar la calarasi?...ori la medgidia?...de ce pista de la varsolt e cea mai buna din tara?....oare ca e cea mai aproape de dvs? :shock: :shock:
cei concurenti din sudul tarii nu am marait nimc anul asta ca principalele concursuri au fost in ardeal,acum cand se vrea a face o repartizare cat de cat cat echidistanta ,e problema?
hai sa facem tot la oradea si ......?????

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 21:33 
Neconectat

Va tot privesc cu interes de la inceputul topicului, DA sunt perfect de acord cu voi si ma bucur ca ati ajuns la o forma cat de cat finala dar am si eu aceasi intrebare :
AGVPSu' este dispus la schimbare? in varianta noastra el are ceva de pierdut?
Parerea mea este ca n ar treb sa lasam garda jos pt ca voi sunteti elita pescuitului stationar asa ca baieti hai cu sedinta ...

http://www.pescuitlafeeder.ro/magazin

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 21:43 
Neconectat

donule nitu v....medgidia nu e propusa ca apa curgatoare....o sa fie o etapa pe curgator,avem 2 locatii,urmeaza antrenament pe ele
nu-i intrebati dvs pe agvps?....urmeaza sedinta in feb si vedem atunci
DA semana....dvs a-ti fost la vreun mondial in ultimii4-5 ani sa vedeti pista?....eu am fost si va spun ca seamana....cel putin rasare....pt romania...altele deocamdata mai bune nu sunt,oricum sunt de preferat in locul lui giurgiu,canal braila,slatina finalaA anul trecut etc
respecte

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 21:50 
Neconectat

cosmin.brola scrie:
Va tot privesc cu interes de la inceputul topicului, DA sunt perfect de acord cu voi si ma bucur ca ati ajuns la o forma cat de cat finala dar am si eu aceasi intrebare :
AGVPSu' este dispus la schimbare? in varianta noastra el are ceva de pierdut?
Parerea mea este ca n ar treb sa lasam garda jos pt ca voi sunteti elita pescuitului stationar asa ca baieti hai cu sedinta ...

dupa parerea noastra,AGVPS,nu are nimic de pierdut ,cel mult de castigat,....urmeaza sedinta din februarie
daca nu avem un proiect coerent de la cap la coada,probabil ca nu se v-a vota....dar daca e bun si viabil,nu vad de ce nu vor fi deacord cei prezenti la sedinta

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 21:59 
Neconectat

bogdanpesc scrie:
donule nitu v....medgidia nu e propusa ca apa curgatoare....o sa fie o etapa pe curgator,avem 2 locatii,urmeaza antrenament pe ele
nu-i intrebati dvs pe agvps?....urmeaza sedinta in feb si vedem atunci
DA semana....dvs a-ti fost la vreun mondial in ultimii4-5 ani sa vedeti pista?....eu am fost si va spun ca seamana....cel putin rasare....pt romania...altele deocamdata mai bune nu sunt,oricum sunt de preferat in locul lui giurgiu,canal braila,slatina finalaA anul trecut etc
respecte

ba bogdane tu esti nebun.....cum poti compara pistele noastre cu cea de la mondiale.........daca ar fi piste ca la madunice jumatate din concurenti ti-ar da cu toporul in cap dupa prima etapa....asa ca va spun ca noi avem piste mult mai bune ca cea de la madunice..de exemplu.....

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 22:02 
Neconectat

da si tu exemplele....ca cei care nu au vazut madunice li se pare ca exageram

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 22:08 
Neconectat

in macedonia......mama frate,sa vezi ce pesti prindeau aia ca mai bine de jumatate de concurenti tineau pesti in galetute......nu e gluma e real...cine prindea 5 pietrari.....era rege..

eu spun ca piste de mondiale ca medgidia si calarasi nu gasesti 5 in lume....

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 22:12 
Neconectat

Bun proiectul.
Un singur amendament. Cu obligativitatea, sa fi membru AGVPS. In primul rand AGVPS-ul ar avea de pierdut, pentru ca ar fi (poate) singura lor sansa prin care ar putea sa recupereze o parte din acei pescari de competitie care au migrat spre asociatii independente. In al doilea rand, daca o asociatie independenta infiinteaza pe langa ea un Club de Stationar si se afiliaza la LIGA, care liga este afiliata la AGVPS, oare nu rezulta clar ca acel pescar de fapt a devenit membru si la AGVPS prin intermediul ligii?
Cred ca asta ar fi inca de lamurit!

Sus

MesajScris: 13 Ian 2010, 22:34 
Neconectat

Nu am avut rabdare sa citesc de doua ori regulamentul propus...am trei intrebari rapide:
1)de ce s-a trecut de la trei manse la doua?
2)pe doripesco la trabuco daca vor veni si straini,juniori sau femei cum se va face clasamentul?
3)daca este campionat national-de ce nu puncteaza fitofagul?(ex.-s-ar putea prinde unul pe medgidia)

La inceput am imbratisat aceasta idee...dar cu timpul mi-am dat seama ca este imposibila in momentul de fata...nu ai conditiile necesare ca sa faci asa ceva..plus ca la concursurile private ar trebuii sa te apuci sa ingradesti participarea anumitor persoane...regulamentul care la-ti propus lasa loc la multe interpretari...si ideea ii ca sa se evite chestiile astea...daca s-a inceput cu chesti ca "se va face regulament pentru fiecare concurs la momentul potrivit" ii nasol...de aici vor incepe scandalurile...pentru-ca nu este ceva concret...eu cand am discutat ultima oara cu Adi-era vb. de un titlu dupa aceste concursuri cum ar fi de ex. "pescarul anului 2010" cu premiile de rigoare...Daca am fi 30 de insi care ne-am invartii in alea 6 concursuri ar fi perfect.Deci nu vad sa mearga chestia asta...ii doar o parere.

Sus

MesajScris: 14 Ian 2010, 07:06 
Neconectat

Poate ca intrebarea s-ar putea pune si altfel:
"Cati concurenti sunt multumiti de sistemul actual?"

Supuneti la vot si daca doar o minoritate sustine sistemul actual se poate continua proiectul ...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]