stanciutoni scrie:
sa vina baietii cu cat mai multe bologneze,ca oricum nu au ce face cu ele
Tony, problema e, nu ca baietii nu pot veni cu oricate bologneze....ci ca nu au voie sa le foloseasca!!!
decat intr-o mansa din 3
Eu as veni in campionatul romanesc, poate mai des....dar eu vreau sa fiu lasat sa pescuiesc cum vreau, la ce distanta si cu ce stil de pescuit cred eu, ca mi se potriveste cel mai bine pe acea pista.
AM INTELES acum 17 ani cand sa introdus obligativitatea pescuitului pe Stiluri....am respectat-o...dar pana cand mai trebuie asa, inca 100 de ani!!!.
Bun nu vrem sa transformam o finala nationala sau B, in Obletareala!!!dar pentru asta este suficient sa scoti obletele din concurs pentru macar 2 manse.
Am primit acum ceva vreme o explicatie la motivul pentru care Bolo a fost introdusa iar apoi scoasa din nou, din campionat.Cica : Palcau a pescuit cu bolo de 7m chiar sub bat si nu a fost corect ca ne-a batut pe noi cu rube...care pescuiam la 13m!!!!Dar pentru numele lui Dumnezeu!!! daca pestii erau la 7m si Palcau a castigat(cred ca asta a durut mai mult, decat stilul)!!!tu ce cauta-i la 13m cu rubesiana!!!!ca apoi sa te plangi ca ...pista nu are peste!!! si alta motive din astea.
Cel mai elocvent este ce se intampla la CM sau CE.Precum ati vazut multi dintre voi acolo se combina de multe ori, in functie de pista,...2 sau chiar 3 stiluri, pe 2 sau chiar 3 paturi de nada, aflate la distante diferite.
Parerea mea, este ca pentru a progresa si mai mult, trebuie(este timpul) sa trecem la un regulament cat mai apropiat de regulamentul FIPS.Cu cat o lungim mai mult cu atat tot noi vom pierde mai mult.Lasati LIBERTATEA individului de a alege...pentru a progresa mai mult.
Ironia soartei face ca...finalele femei,U-23 sa se desfasoare al doilea an consecutiv pe un rau....iar ei nu pot folosi tehnica bolo, in 2 din cele 3 manse.
p.s. Tony nu trebuie sa te simti vizat....pur si simplu mi-am legat postarea de raspunsul tau
Eu cred ca este o problema de interes general
sa spui toate astea lui Petrisor Adrian care cere modificarea regulamentelor anual ...in functie de dorintele lui !