glukas scrie:
1. Daca nu ai timp de pescuit, nu ai ce cauta la Mondiale. Ca sa ajungi campion european sau mondial iti trebuie multe ore de pescuit ... si nu acumulate in ani. Am scris ca Tamas cand a ajuns campion pescuia cel putin 200 de zile pe an ...
2. Viitorul este al cluburilor afiliate la o Liga de Pescuit. Iar viitorul pescarilor de competitie il repezinta cluburile si sponzorizarile.
3. La concursurile private enumerate mai sus au fost mai multi participanti decat cei 32 din A si B.
4. Aici nu suntem pe mosia lui Seko.
Intr-adevar, nu are sens sa mai continuam. Eu nici din B nu sunt si nu am chef de balcanisme. Si crapul este si el peste iar cei ca Lupei, Suciu, Mateescu, Constantinescu, Benzar, Tamas, Trabucco, Raison etc. stiu sa il prinda.
Iti dau dreptate ca Walter Tamas a pescuit 200 zile pe an cand a devenit campion Modial.Dar zim si mie daca te rog la cate concursuri private in Ungaria lai vazut u pe Walter???Eu anu trecut am fost la doua concursuri private in Ungaria si am urmarit concursurile cu atentie restu concursurilor si numa la Cupa Maros Mix a fost Walter pentru ca in acel an pe pista aia sa tinut finala.