Pescuit Stationar

Acum este 05 Noi 2024, 06:26

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Echipe AGVPS - cu pasta…., fara pasta ?
MesajScris: 06 Mar 2012, 17:15 
Neconectat

adi suciu scrie:
nutzu_z scrie:
...pai nu inteleg! Din logica ta nici nada nu creste in pom. Peletele sunt de fapt nada compactata. Ca nu e voie la carlig inteleg, ca e atasata si nu e "pe carlig". Dar in nada?

Hai sa nu ne invirtim dupa termeni :

Daca macini peletele poti sa le bagi unde vrei , dar daca le bagi intregi se considera ca au suferit o transformare tehnologica , au devenit "pelete" si nu sint naturale ca si porumbul griul cinepa , alunele tigrate etc . Ce te opreste sa le bagi in nada macinate ???? .... nu e tot una nu ???? pai de aia nu sint permise ;) ;) ;) ;)
In Campionate mondiale nu sint permise , in Ungaria in concursuri oficiale nu sint permise , numai noi vrem sa interpretam cum ne convine anumite regului care nu ne convin . De ce nu pescuiesti pe Maty-er cu pellete ????
Pentru nada se pleaca de la premisa ca e facuta din componente naturale macinate ;) ;) ;) ;) ;) ....tu fa-i analize si scoate elementele care nu sint naturale :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu trebuie sa inventam noi roata , atita timp cit in CM sint deja niste reguli bine stabilite ;) ;)

Adi ti-ai revenit :P :P :P Ma bucur pentru tine ! Te pup din nou ;)

Sus

MesajScris: 06 Mar 2012, 17:27 
Neconectat
Moderator global

Veronica Ispas scrie:
adi suciu scrie:
nutzu_z scrie:
...pai nu inteleg! Din logica ta nici nada nu creste in pom. Peletele sunt de fapt nada compactata. Ca nu e voie la carlig inteleg, ca e atasata si nu e "pe carlig". Dar in nada?

Hai sa nu ne invirtim dupa termeni :

Daca macini peletele poti sa le bagi unde vrei , dar daca le bagi intregi se considera ca au suferit o transformare tehnologica , au devenit "pelete" si nu sint naturale ca si porumbul griul cinepa , alunele tigrate etc . Ce te opreste sa le bagi in nada macinate ???? .... nu e tot una nu ???? pai de aia nu sint permise ;) ;) ;) ;)
In Campionate mondiale nu sint permise , in Ungaria in concursuri oficiale nu sint permise , numai noi vrem sa interpretam cum ne convine anumite regului care nu ne convin . De ce nu pescuiesti pe Maty-er cu pellete ????
Pentru nada se pleaca de la premisa ca e facuta din componente naturale macinate ;) ;) ;) ;) ;) ....tu fa-i analize si scoate elementele care nu sint naturale :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu trebuie sa inventam noi roata , atita timp cit in CM sint deja niste reguli bine stabilite ;) ;)

Adi ti-ai revenit :P :P :P Ma bucur pentru tine ! Te pup din nou ;)

Din ce sa-mi revin din amorteala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: greu pina nu se dezgheata apele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
As prefera sa ma pupi pe dig la Varsolt decit aici pe net :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ia muta o finala acolo care vrei tu ...........ori A-ul ori B-ul sa vin sa-ti prind carasii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ca la echipe de pupam noi .......pe dig la Doripesco :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 06 Mar 2012, 17:33 
Neconectat

Voi fi pe dig la Doripesco , daca ne ajuta Bunutu !!!!!! Iar tu la Varsolt poti veni oricand! Esti primit cu drag si bratele deschise!!!!! :P
Finale pe Varsolt nu s-au vrut anul acesta ! La anu le fac pe toate ca sa nu existe vb ca nu sunt cond. egale pt toata lumea ! Va puteti face abonament de pe acum la Broscarie !!!!

Sus

MesajScris: 06 Mar 2012, 17:33 
Neconectat
Moderator global

@Nutzu

sincer si eu mi-as fii dorit sa se poata folosii pelete , le voi folosii in open-uri , dar daca noi nu respectam regulamentul in concursurile oficiale , si-l interpretam cum vrem , la cine mai avem pretentia sa-l respecte ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 06 Mar 2012, 21:00 
Neconectat
Moderator global

Veronica Ispas scrie:
Voi fi pe dig la Doripesco , daca ne ajuta Bunutu !!!!!! Iar tu la Varsolt poti veni oricand! Esti primit cu drag si bratele deschise!!!!! :P
Finale pe Varsolt nu s-au vrut anul acesta ! La anu le fac pe toate ca sa nu existe vb ca nu sunt cond. egale pt toata lumea ! Va puteti face abonament de pe acum la Broscarie !!!!

HMMMM... Nu ma ispiti... Cine dreaq a cerut finale acolo ? Ca n-am auzit. Stiu doar de finala pe echipe , care ai cerut-o in 1 martie , chiar daca termenul pentru exprimarea disponibilitatii de a organiza o finala trecuse de muuult... Ce te-a facut sa te razgandesti ? :twisted: Alta finala n-ai cerut... In plus , anul trecut la echipe , ai spus la toata lumea ca nu vei mai organiza nici un concurs anul asta pe Varsolt , ca prefectul va amenaja platforme/standuri/scari rulante/pitici de gradina/fantani arteziene/senal navigabil/ozn-uri/etc , va deveni o pista internationala si nu poti sa te ocupi de concursuri. Nu ca ar fi fost un lucru rau daca se facea , dar in Mos Craciun nu mai cred cam de mult... Mai spune ca Adi sau Andrei sunt mai ai :twisted: :twisted: :twisted: -lui ca mine... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Si nici la anul n-o sa le faci pe toate , nu te putem lasa , sa nu obosesti prea tare , mai lasa-i si pe altii... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 06 Mar 2012, 21:02 
Neconectat

Stai usurel ca si eu sunt de aceeasi parere si anume respectarea regulamentului. Doar atat ca nu vad un paragraf in regulamentu ala unde sa scrie ca sunt interzise peletele in nada. Dar daca asa e, asa sa fie: fara pelete !!!

Sus

MesajScris: 06 Mar 2012, 21:07 
Neconectat
Moderator global

Ce carlig ? Se vorbea de pasta pe periuta de dinti... Pe carlig este voie. :twisted:

Sus

MesajScris: 06 Mar 2012, 22:52 
Neconectat

alintudose scrie:
Veronica Ispas scrie:

HMMMM... Nu ma ispiti... Cine dreaq a cerut finale acolo ? Ca n-am auzit. Stiu doar de finala pe echipe , care ai cerut-o in 1 martie , chiar daca termenul pentru exprimarea disponibilitatii de a organiza o finala trecuse de muuult... Ce te-a facut sa te razgandesti ? :twisted: Alta finala n-ai cerut... In plus , anul trecut la echipe , ai spus la toata lumea ca nu vei mai organiza nici un concurs anul asta pe Varsolt , ca prefectul va amenaja platforme/standuri/scari rulante/pitici de gradina/fantani arteziene/senal navigabil/ozn-uri/etc , va deveni o pista internationala si nu poti sa te ocupi de concursuri. Nu ca ar fi fost un lucru rau daca se facea , dar in Mos Craciun nu mai cred cam de mult... Mai spune ca Adi sau Andrei sunt mai ai :twisted: :twisted: :twisted: -lui ca mine... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Si nici la anul n-o sa le faci pe toate , nu te putem lasa , sa nu obosesti prea tare , mai lasa-i si pe altii... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu ma inspititi cu oboseala ....ca trebuie sa muncesti mult :twisted: :twisted: :twisted:
Cine stie ce va fi anul viitor ...poate le voi face ...poate nu .....sa fim sanatosi si vom vedea! depinde de ce potential are Ciuslea si Calinesti ! Sau Ruxandra ???? :twisted:

Oricum nu este usor sa org. o finala , o sa te lamuresti si tu !

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 10:16 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
...
Oricum nu este usor sa org. o finala!...

Certific si sustin!! In 1999 am organizat finala de "Miss Uganda" impreuna cu un prieten local!!!....
A fost foarte , foarte greu! :? :?...... si inca mai este!!!....mai ales ca pana la urma m-am insurat cu castigatoarea! :shock: :shock:

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 10:26 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC [ DST ]