Pescuit Stationar

Acum este 05 Noi 2024, 06:42

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Echipe AGVPS - cu pasta…., fara pasta ?
MesajScris: 07 Mar 2012, 14:37 
Neconectat

truia scrie:
Veronica Ispas scrie:
...
Oricum nu este usor sa org. o finala!...

Certific si sustin!! In 1999 am organizat finala de "Miss Uganda" impreuna cu un prieten local!!!....
A fost foarte , foarte greu! :? :?...... si inca mai este!!!....mai ales ca pana la urma m-am insurat cu castigatoarea! :shock: :shock:

Mi se pare corect :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 15:59 
Neconectat

cuby scrie:
truia scrie:
Veronica Ispas scrie:
...

Certific si sustin!! In 1999 am organizat finala de "Miss Uganda" impreuna cu un prieten local!!!....
A fost foarte , foarte greu! :? :?...... si inca mai este!!!....mai ales ca pana la urma m-am insurat cu castigatoarea! :shock: :shock:

Mi se pare corect :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daca nu ai stiut cat si mai ales cum sa te implici !!!! :P :P :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 19:26 
Neconectat
Moderator global

Veronica Ispas scrie:
alintudose scrie:
Veronica Ispas scrie:
Voi fi pe dig la Doripesco , daca ne ajuta Bunutu !!!!!! Iar tu la Varsolt poti veni oricand! Esti primit cu drag si bratele deschise!!!!! :P
Finale pe Varsolt nu s-au vrut anul acesta ! La anu le fac pe toate ca sa nu existe vb ca nu sunt cond. egale pt toata lumea ! Va puteti face abonament de pe acum la Broscarie !!!!

HMMMM... Nu ma ispiti... Cine dreaq a cerut finale acolo ? Ca n-am auzit. Stiu doar de finala pe echipe , care ai cerut-o in 1 martie , chiar daca termenul pentru exprimarea disponibilitatii de a organiza o finala trecuse de muuult... Ce te-a facut sa te razgandesti ? :twisted: Alta finala n-ai cerut... In plus , anul trecut la echipe , ai spus la toata lumea ca nu vei mai organiza nici un concurs anul asta pe Varsolt , ca prefectul va amenaja platforme/standuri/scari rulante/pitici de gradina/fantani arteziene/senal navigabil/ozn-uri/etc , va deveni o pista internationala si nu poti sa te ocupi de concursuri. Nu ca ar fi fost un lucru rau daca se facea , dar in Mos Craciun nu mai cred cam de mult... Mai spune ca Adi sau Andrei sunt mai ai :twisted: :twisted: :twisted: -lui ca mine... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Si nici la anul n-o sa le faci pe toate , nu te putem lasa , sa nu obosesti prea tare , mai lasa-i si pe altii... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orice sprijin este binevenit. Vezi cum ne impacam pana la urma ? ;) Nu ne facem probleme cu asta , va fi o finala ok. Si sunt convins ca ne vei ajuta cu experienta ta.( Sa aduca al tau sot o sticla de Zalau , vezi ce te laud? :P . Si o sa dau cu insecticid , urma de viespe n-o sa fie...).
Hai ti pup. ;)

Nu ma inspititi cu oboseala ....ca trebuie sa muncesti mult :twisted: :twisted: :twisted:
Cine stie ce va fi anul viitor ...poate le voi face ...poate nu .....sa fim sanatosi si vom vedea! depinde de ce potential are Ciuslea si Calinesti ! Sau Ruxandra ???? :twisted:

Oricum nu este usor sa org. o finala , o sa te lamuresti si tu !

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 19:30 
Neconectat
Moderator global

truia scrie:
Veronica Ispas scrie:
...

Bine-bine , intelegem . Dupa aia te-ai lasat de baut. Insa semnatura era pusa... Dar prietenul local , el cu ce s-a ales ? :P :P :P :P

PETRISOOOR , nu organizezi in loc de Cupa Tubertini mai bine un Miss Bikini Banat ??? Cine stie cu ce te alegi ? De fapt , la norocul tau , probabil unul va lua miss-a iar tie o sa-ti ramana bikinii... A doua zi , evident... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 20:09 
Neconectat

alintudose scrie:
truia scrie:
Veronica Ispas scrie:
...

Bine-bine , intelegem . Dupa aia te-ai lasat de baut. Insa semnatura era pusa... Dar prietenul local , el cu ce s-a ales ? :P :P :P :P

PETRISOOOR , nu organizezi in loc de Cupa Tubertini mai bine un Miss Bikini Banat ??? Cine stie cu ce te alegi ? De fapt , la norocul tau , probabil unul va lua miss-a iar tie o sa-ti ramana bikinii... A doua zi , evident... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

esti nebun, tudose :lol:

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 20:12 
Neconectat

mah tudoseko, da' pana la urma nu ai reusit sa-l insori pe adi, asa te laudai acum vreo doi ani...
pfff... mi-am luat si eu pe cap un astfel de angajament cu un andreiutbv1 insa creca ma las pagubas... :(

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 36 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4

Ora este UTC [ DST ]