Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 04:29

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 591 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 60  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA PE ECHIPE 2012 DORIPESCO - BRASOV
MesajScris: 07 Mar 2012, 13:20 
Neconectat

alintudose scrie:
1. Trabucco Team - Alba
2. Lugoj - Timis - Boldea Alin
3. Mehedinti - Truia
4. Tubertini - Rancu , Petrisor , Nutzu , Toni
5. Sibiu - Poiana Ion
6. Maramures - Otel Constantin
7. Arad - George Rujan
8. Mures - Adi Mihut
9. Potaisa Turda - Palcau Florin
10.Bihor Teamo
11.AJVPS Iasi- Planet Baits
12.BaBuFishingTeam ;) sau BuBa Team ??? :P

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 19:50 
Neconectat
Moderator global

horatiu scrie:
Asta da dar taxa nu!Daca doamna profita de Tudose e bai!Si tot nu inteleg de ce nu s-a organizat individualul la Medgidia?Ca nu are asociatia apa respectiva?Doripesco ce treaba are cu AGVPS-ul?

Nu profita nimeni. Nu stiu ce crezi tu despre un concurs pe Doripesco , insa taxa pe care am vehiculat-o , de 7500 este mai mica decat pentru crapisti , pentru 4 zile de inchiriat balta. Daca esti curios , o sa va arat factura , nu este o problema. ;) Despre partea cu Medgidia , problema este ca apa respectiva apartine unei asociatii de apartament. Nu poti fi sigur ca o primesti sau nu. Ce are Doripesco diferit ? Este proprietatea unei societati comerciale , cu care se poate incheia un contract , societate comerciala care in timp si-a dovedit seriozitatea. Doripesco cu AGVPS-ul ? Nu are nici o treaba , decat o relatie afaceri . Nu cred ca este necesar ca mai justific ceva. Daca erai corect , vedeai postarea cu cei 7500 de la inceput. Nu se pomenea de 5000 nicaieri. Dar , te-ai gasit sa sugerezi ca se fac afaceri pe spatele tau... Ce sa spun... Daca vrei si ai echipa , cu respectarea conditiilor impuse participi , daca nu , nu.

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 19:58 
Neconectat
Moderator global

Pachet scrie:
adi suciu scrie:
horatiu scrie:
E pe judet sau e pe cluburi?

poti sa-i zici cum vrei dar daca citeai mai in spate ce i-am zis si lui Diaconita , conditia obligatorie este ca toti din echipa (indiferent din ce judet sint ca domiciliu) sa aiba permisele vizate la un AGVPS dintr-un singur judet , si acel AGVPS trebuie sa le faca delegatie de reprezentare la finala.
Si eu sint din Arad dar sint menbru al AGVPS Alba , Bodocan e din Turda , Szatmarii din Bihor dar toti reprezentam judetul Alba su titulatura Trabucco Team Romania - AGVPS Alba . Acu ai priceput ???

Cu tot respectul domnule A.Suciu cred ca ati gresit titulatura la concurs . Trebuia sa se numeasca Finala Pe Echipe AJVPS 2012 . Mai sunt si pescari care nu fac parte din AJVPS . Asa mi se pare normal daca trebuie sa ai permisul vizat la AJVPS si delegatie .Dar normal cred ca cartonul ANPA sau o legitimatie de membru club de pescuit vizata pe 2012 e de ajuns.
Una din doua
;) .

Tiulatura nu este importanta. Daca AGVPS patroneaza acest concurs pe echipe(poti sa-l numesti cum vrei) , se adreseaza membrilor sai.Respecti regulile existente. Nu esti membru , nu poti participa. Simplu , tot asa si cu federatia. Nu esti membru , nu poti participa. Acu' problema este ca unii nu sunt membrii ai AGVPS dar vor sa participe la concursurile ei , in timp ce altii nu sunt membrii federatiei , dar nici nu vor sa participe la concursurile federatiei(care-or fi alea). :lol: :lol: :lol: :lol:
Chestia este ca si la fotbal , nu poti juca cu Rapidul daca nu esti in campionat...Poate un amical in Antalya... ;)
PS Sa nu existe dubii , regulile nu pot fi incalcate , ce povestim aici sunt doar barfe. Regulile vor fi respectate fara exceptii. ;)
Deci studiati regulamentele , intrebati la AJVPS-ul de care apartineti care-s regulile jocului si fiti pregatiti sa le respectati.

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 20:04 
Neconectat
Moderator global

ticairlandezu scrie:
@Pachet
Stiu ca e foarte simplu dar eu nu o sa inteleg niciodata cand este instituit monopolul , drepturi si libertati sunt incalcate . Dreptul la libera asociere de exemplu ...si ingradirea liberei participari... Nu vreau si nu o sa inteleg niciodata ...

Pachet spune-mi un singur sport(disciplina) in care sportivi care participa la acea competitie, sa nu fie legitimati in federatia(asociatia) organizatoare de competitie.Asa este si la fotbal, atletism,tenis,automobilism,....la ce vrei tu, Asta este o practica internationala.Inclusiv CIPS/FIPS au un paragraf in care spun ca numai membrii afiliati au voie sa participe la CM/CE.
Sau, CE(campionat european) aici au voie sa participe numai tari din Europa, deci fara America,Asia...pentru tine ce inseamna asta ..."ingradirea liberei participari" :o :o :o
Privitor la paragraful din statutul AGVPS,acesta a aparut cu mult dupa revolutie si anume tocmai atunci cand pentru a nu ingradi dreptul la "libera asociere", organizatii din AGVPS sau scindat si sau constituit in noi asociatii, cluburi, federatii(FNSPR/FRPS).Problema nu e ca s-au scindat...ci tocmai faptul ca aceste asociatii noi infiintate, prelevanduse de dreptul lor de libera asociere si de faptul ca sunt asociatii de drept privat....au uitat tocmai de faptul ca si AGVPS este in fond tot o asociatie de drept privat si libera asociere...cerand in instanta, nici mai mult nici mai putin, decat desfiintarea/dizolvarea ei.Pai ce oamenii aia din AGVPS nu-s tot oameni liberi si cu aceleasi drepturi. :o :o
Atunci,nu ti se pare normal ca AGVPS sa se protejeze intr-un fel :?: introducand acel paragraf din statut.
Pachet daca nu ma crezi uite la ce sa ajuns....declaratie din gura presedintelui FRPS :
"Serios? Vedeți că toate competițiile vor fi verificate de ANAF. Grijă mare. Vedeți cum faceți cu declarațiile privind spălarea de bani. Nu știți ce sunt alea? O să aflați! "
Intelegi,Fane ameninta ca va reclama la ANAF, toate competitiile organizate pe teritoriul romaniei ;)...normal ca altele decat cele organizate de FRPS ;)
In cazul asta AGVPS ce sa faca...sa primeasca pe toata lumea la concursurile lor ;) ...vezi doamne ca sa nu "ingradeasca libera participare"...ca apoi cei din FRPS sa se constitui ca si martori sau parte incriminanta la procese ;) Te poti astepta la orice!!!.

Tica , tu ar trebui sa sti. Se vine cu delegatii , se dau chitante. Asa ca , poa' sa ninga , poa' sa ploua... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu se pune problema de inselaciune si plangeri penale , ca la altii. Iar premii de la AGVPS , vor umple buzunarele castigatorilor. Se va plati impozit pe tricouri si pe cupele oferite. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Probabil este priceput cu declaratiile alea , cine stie cate a scris... :mrgreen:

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 20:16 
Neconectat

Se mai fac afaceri pe spatele altuia in Romania! ;) Mai ales daca pentru 7500 organizatorii au si cazare! ;) Si mai informativa dl.Tudose cat costa la altii chiria de balta ca sunteti in ceata!Cu seriozitatea cand e vorba de bani mai lasati pe doripesco! :lol: :lol: :lol: Facem si noi echipa ca sa nu luptati singuri pt titlu! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 20:52 
Neconectat

@ Horatiu
Ma numesc Horatiu....... pescar de crap,invat pescuitul la feeder!

Domnule Horatiu, sunteti sigur ca vreti sa va prezentati la disciplina care trebuie.Din ce vad ca ati scris... acolo e cu rod-poduri,swingere si alte cele sau cu cosulete,varfuri semnalizatoare, alea alea ;)
Sunteti sigur ca detineti echipamentul care trebuie pentru aceasta finala...rubesiene,match-uri .....

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 21:05 
Neconectat

Am 3 matchuri Trabucco ma descurc cu ele,rubesiana nu am dar nici nu-i obligatoriu restul au si rubisca!

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 21:56 
Neconectat

horatiu scrie:
Am 3 matchuri Trabucco ma descurc cu ele,rubesiana nu am dar nici nu-i obligatoriu restul au si rubisca!

Corect atunci nu pot decat sa-ti urez....drill-uri ca si-n filmuletul asta :lol: :lol: Vizionare placuta si fara suparare ;) :lol:
http://groparu.ro/cea-mai-tare-faza-din-delta/

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 22:03 
Neconectat

ala de o cazut are pantaloni ca Alex Gavan :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 22:10 
Neconectat

ce nu face omul pentru o coada de peste ! :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 591 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 60  Următorul

Ora este UTC [ DST ]