Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 17:42

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 26 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: alege varga potrivita
MesajScris: 07 Mar 2012, 19:59 
Neconectat

eu asa am citit ca blade are actiune rapida de varf, si are varf blector ce iti permite folosirea de elastic unde este nevoie de asa ceva. eu am vrut sa-mi iau blade bolo dar am vazut-o nu mi-au placut finisajele, acum si eu vreau tot o varga la 7m dar mai astept nu ma grabesc. cel mai bine e sa mergi sa vezi varga sa vezi daca iti place...asa am sa fac si eu.

Sus

MesajScris: 07 Mar 2012, 20:15 
Neconectat

Sunt de acord cu tine sa mergi sa vezi ce iti place dar totusi trebuie sa te duci axat pe 2-3 modele....asa daca intrebi vanzatorul normal o sa i-ti bage pe gat cea mai scumpa varga si poate nu cea mai buna !

Sus

MesajScris: 08 Mar 2012, 11:26 
Neconectat

Varga Carbon Ultralight Benzar 7 m
Varga Trabucco Sygnum Tek 7m-nu stiu daca se mai gaseste
Varga Maver Arcadium Mx 7m
Varga Energoteam Blade Pole 7m

Cam cu lista asta ma voi duce la targ si in functie de ce voi gasi voi lua o hotarare...

Voi ce recomandati ?

Sus

MesajScris: 08 Mar 2012, 15:18 
Neconectat

un principiu pe care as alege eu varga ar fi si garantia. nu m-am confruntat pana acum cu probleme dar nici nu am avut vergi de top. ar mai fi o varianta si shimano daca gasesti ceva interesant. daca cei care au avut probleme vor sa ne spuna cu ce probleme s-au confruntat, unde merg treburile bine si la ce firme as fii foarte multumit :)

Sus

MesajScris: 08 Mar 2012, 22:50 
Neconectat

Dacă vrei o vargă de 5 sau 6 metri ia varga New Hunter... e o chinezaraie foarte bună. E ranforsată la fiecare îmbinare, fină pe vârf, rapidă şi uşoara. Cea de 6 metri e in jur de 120 ron , iar de 5m vreo 90. Pune mâna pe ea şi ai să te convingi. (şi nici nu cred că e greu de găsit).

Sus

MesajScris: 10 Mar 2012, 12:16 
Neconectat

Varga universala clar nu exista, nu poti sa te astepti sa pescuiesti la babusca si la ciortan si sa se comporte ideal varga in ambele cazuri.
Eu zic sa iti iei Blade 6-7m(care vrei tu) dar sa o vezi in magazin sa fie fara defecte de fabricatie sau finisaj. Vei fi foarte multumit. Pentru ciortan poti folosi in continuare Viking(daca nu o dai) si iti iei pe viitor o varga mai puternica, daca match sau bolo nu doresti.

O alta variante de varga la pretul asta Trabucco Energhia XPS. Pentru ciortan ar merge si Attack X-Pert. Sper ca ti-am fost de folos.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 26 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC [ DST ]