Este o idee buna ceea ce face dl Revnic,sper ca in cativa ani sa ajunga un lac ca si Brateni,Livada sau Cetariu.Lacul are un potential imens,dar trebuie introdus incet pescuitul C&R.Exemplarele mari trebuie eliberate in schimbul unei zile de pescuit.Ar putea ajunge in cativa ani un lac folosit ca pista de concurs,pentru ca dl Revnic intotdeauna cand a avut lacuri a avut peste in ele.Trebuie crescuta media pestilor si asta nu se poate face doar prin eliberarea exemplarelor mai mari.Oricum,balta are peste,este OK,are diversitate mare de peste,are adancime buna,apa rece si proaspata tot anul.Se mai poate lucra la amenajare,la curatenie,deasemenea cu sprijinul pescarilor,care ar trebui sanctionati prin interdictia pe lac.Nu este posibil sa iti arunci dozele de bere in stuf cand este cos pentru gunoi la 10 metri de tine.Am vazut si asemenea situatii. Cat despre concurs,nu pot spune decat sa lasati masa deoparte,se merge la pescuit,nu la masa,iar tinand cont de data lui,concursul se poate extinde intre orele 08.00 - 19.00,deoarece este lumina pana tarziu,se investeste in nada si este pacat sa nu se profite de aceste ore in scopul pescuitului.Iar ca si regulament,eu zic ca este mai bine sa se pescuiasca cu 4 bete la fund,decat 2 la pluta,asta pentru reusita reclamei .La pluta nu cred ca v-a fi o reusita maxima,tinand cont ca nu este un lac de pluta si vremea ar putea ingreuna mult acest tip de pescuit.
|