Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 16:39

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Proiect Campionatul National de Pescuit Stationar
MesajScris: 14 Ian 2010, 21:12 
Neconectat
Moderator global

Tibi scrie:
adi suciu scrie:
adi petrisor scrie:
tibi a punctat foarte bine,cum se face clasamentul daca in concurs sunt juniori si senioare?

se puncteaza primii 30 seniori clasati romani !!!!! ce este asa greu
pentru juniori si senioare desfasurarea campinatului va ramane la fel
eventuali straini participanti nu se iau in calcul

Si ce zic eu....daca tu o mansa prinzi cap de sector si Malutanca prinde cap de sector a doua mansa....si eu nu prind de loc.....ca la scos Cristina inaintea mea...sau alt ex....pica in prima mansa langa mine Cristina in loc sa pice Alin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...si imi ia toti pesti...ce ne facem...ca sa nu incep sa gandesc ca sa iti dau mai multe ex. de nemultumiri...sau de avantaje pentru uni si dezavantaje pentru altii

Pai am mai fost langa tine intr-o mansa , la Slatina .Erai cap de sector. Voiai sa uiti mansa aia??? :lol: :lol: :lol: Tot ghinion este si ala... ;)

Sus

MesajScris: 15 Ian 2010, 07:27 
Neconectat

da..??nu te-am observat........tu erai ala ce a intrebat cum se sondeaza?

Sus

MesajScris: 15 Ian 2010, 20:05 
Neconectat
Moderator global

Nu dobitocule , tu erai departeee ca de la cer la balta. Rancu era 30 si nu i-a luat nimeni pestii , doar ca nu erau acolo. Eu nu sondam , aveam adancimile pe fiecare stand luate de pe internet , stiam ca in standul 16 de ex apa la 11 m era de 2,76 m. Nu-mi spune ca tu nu ai descarcat informatiile astea... :mrgreen:

Sus

MesajScris: 15 Ian 2010, 23:37 
Neconectat

Proiectul mi se pare unul bun. As mai completa doar atat ca cei 30 de pescari care se vor inscrie (in afara divizionarilor) ar trebui totusi sa obtina acest drept printr-un concurs de calificare in finala cu mai multe etape. Sa se poata inscrie 60 de pescari, care se intrec intr-un concurs de calificare (pe viata si pe moarte :lol: ), iar primii 30 sa primeasca dreptul de a se inscrie in finala mare. Daca unii renunta din considerente materiale sau altele, urmatorul sau urmatorii sa le poata lua locul. Stiu ca e o cheltuiala in plus, dar cine vrea sa ajunga in finala, trebuie sa se sacrifice. Nu de alta, dar nu stiu cum v-ar sta la multi dintre voi sa concurati langa unii care in afara de a rupe scule, face galagie, sau mai stiu eu ce, nu au ce cauta pe-acolo.
Exista solutii si pentru reducerea cheltuielilor la minimum. Organizarea tuturor etapelor sau macar a majoritatii etapelor pe ape salbatice, canale, baraje de acumulare, chiar rauri sau Fluviul Dunarea, unde nu se platesc acele taxe exorbitante (pentru unii) si unde se pescuieste exact in conditiile in care se desfasoara majoritatea campionatelor mondiale si/sau europene. Amestecarea cu concursurile private, unde se urmareste cu totul si cu totul alte obiective decat performarea pescuitului competitional romanesc, nu cred ca va aduce un plus important in privinta asta. E doar o parere!

Sus

MesajScris: 16 Ian 2010, 13:24 
Neconectat

Uszkay Istvan scrie:
Proiectul mi se pare unul bun. As mai completa doar atat ca cei 30 de pescari care se vor inscrie (in afara divizionarilor) ar trebui totusi sa obtina acest drept printr-un concurs de calificare in finala cu mai multe etape. Sa se poata inscrie 60 de pescari, care se intrec intr-un concurs de calificare (pe viata si pe moarte :lol: ), iar primii 30 sa primeasca dreptul de a se inscrie in finala mare. Daca unii renunta din considerente materiale sau altele, urmatorul sau urmatorii sa le poata lua locul. Stiu ca e o cheltuiala in plus, dar cine vrea sa ajunga in finala, trebuie sa se sacrifice. Nu de alta, dar nu stiu cum v-ar sta la multi dintre voi sa concurati langa unii care in afara de a rupe scule, face galagie, sau mai stiu eu ce, nu au ce cauta pe-acolo.
Exista solutii si pentru reducerea cheltuielilor la minimum. Organizarea tuturor etapelor sau macar a majoritatii etapelor pe ape salbatice, canale, baraje de acumulare, chiar rauri sau Fluviul Dunarea, unde nu se platesc acele taxe exorbitante (pentru unii) si unde se pescuieste exact in conditiile in care se desfasoara majoritatea campionatelor mondiale si/sau europene. Amestecarea cu concursurile private, unde se urmareste cu totul si cu totul alte obiective decat performarea pescuitului competitional romanesc, nu cred ca va aduce un plus important in privinta asta. E doar o parere!
NE MAI POMENIT DE BINE ,dar calificarile sa se tina iarna ,ca in cele 5 lunni de vara sa mai ai timp sa mergi la cele 6 manse di campionat :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 16 Ian 2010, 14:10 
Neconectat

Ce a mai buna varianta este:

1-- inca o mansa in plus per faza de calificare, adica 4 manse/concurs.
2-- suplimentarea locurilor in divizia A si B de la 15 la 25 de persoane/divizie. Astfel de la interjudetene ar pleca primii 5 calificati de pe fiecare zona!

Daca nici asa nu se recunoaste valoarea celor care raman in divizii atunci nu mai stiu care ar fi solutia. In plus se mai pot adauga modificari la ideea de mai sus!

Sus

MesajScris: 16 Ian 2010, 20:45 
Neconectat

mai de unde ai ideea?????
petrisor asta!!!!!!
cum vin cu o idee cum il divulga

Sus

MesajScris: 16 Ian 2010, 20:47 
Neconectat

am putea strangiu si niste bani
sa stabilim o anumita suma si cei din A (sa zic 3milx 30de conc ar fi vreo 90 mil care s-ar putea inparti la primii trei)
si iaca ar fi si niste premii in BANI!!!!! nu in obiecte ;)

Sus

MesajScris: 17 Ian 2010, 10:58 
Neconectat
Moderator global

nutzu_z scrie:

2-- suplimentarea locurilor in divizia A si B de la 15 la 25 de persoane/divizie. Astfel de la interjudetene ar pleca primii 5 calificati de pe fiecare zona!

Daca nici asa nu se recunoaste valoarea celor care raman in divizii atunci nu mai stiu care ar fi solutia. In plus se mai pot adauga modificari la ideea de mai sus!

Si cum ramane cu problema premiilor, a sponsorilor competitiei si organizarii pescarilor de competitie?

Sus

MesajScris: 17 Ian 2010, 11:36 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
nutzu_z scrie:

Si cum ramane cu problema premiilor, a sponsorilor competitiei si organizarii pescarilor de competitie?

Fii mai explicit...Andrei

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]