Jean Scurtu scrie:
Grec Gheorghe scrie:
Eu pescuiesc de ....32 de ani pe Calinesti Oas .....si ma ....mir!!!!
.As indrazni sa spun ca sunt la "servus" cu toti pesti din lac si nu pot declara asa ceva!!!!!
Am inteles ca pescuiesti de 32 de ani la lacul de la Calinesti,dar nu am inteles daca .sti intradevar sa pescuiesti.E drept oricine tine un bat in mana (sau pe cracan) e pescar,dar sunt pescari si pescari.
Eu am pescuit in acel lac odata acum 25 de ani si nu am reusit nici dupa o super palinca oseneasca sa fiu"servus" cu pestii din lac dar cu toate acestea m-am descurcat.
Daca vei avea timp sa vezi finala "A" ce se va tine in august pe acest lac,pescarii participanti o sa te faca sa intelegi ce e intradevar un pescuit si poate sa-ti dai seama ca mai ales ei vor fi "servus" cu pestii din lac si ca tu mai ai multe de invatat.
Cel putin asta e parerea mea si sper sa nu te superi pe mine.
Numai bine,
Jean Scurtu
Domnul Grec este un pescar respectat de competitie pe care eu il stiu de vreo 14 - 15 ani, si stie ce vorbeste. Vorbeste cunoscand situatia actuala, nu din amintiri de acum zeci de ani. Si nu a pescuit o data in lac. Si da, stie sa pescuiasca.
Poate de departe altfel se vede situatia si probabil ca va erijati intr-un fel de guru al pescuitului de competitie, dar totusi haideti sa dam crezare celor care chiar stiu care este situatia reala, de la fata locului.