Grec Gheorghe scrie:
D-lui Jean Scurtu,
Stimate domn Scurtu,va stiu din aceea "memorabila finala" de care tot amintiti,dar din pacate "acel" Calinesti nu mai este "acest" Calinesti. Cat despre pescuit,am trecut de mult de faza "de Cracan"si sa stiti nu mi-am propus sa fac "glorie" din pescuitul stationar,cred,totusi ca m-as descurca,zic eu ,binisor,si in compania dumneavoastra,chiar langa o palinca, pe as fi onorat sa va o pot oferi. Cand ziceam despre "servus" ma refeream la numarul pestilor din lac ,pentru care m-am zbatut sa nu fie decimat de "asa zisi pescari" postdecembristi.
Cu respect,
Grec Gheorghe ,Romania,Negresti Oas ,
langa Calinesti Oas
PS.Cu privire la Ady Mihut ,nu-l mai jigniti ,e un om foarte serios,zau!!!!Stie ce vorbeste!!!
Gheorghe,
Ma bucur ca ma sti din acea finala "A" din1987 dar mai ales ma bucur ca esti din Negresti unde am petrecut multe clipe placute in compania prietenului meu si coleg de camera in timpul facultatii ,ing. Vanyi Andrei (Dumnezeu sa-l odihneasca ca nu mai e printre noi)ce a fost sef de ocol silvic in Negresti.
Te cred ca nu mai e aceeasi bogatie de pesti in lac ca in 1987,aceeasi situatie fiind de fapt in toate apele din Romania.
Dar vazand ce pesti frumosi si in special ce platici au prins copii din tabara de pescuit de anul trecut de la Calinesti,inclin sa cred ca mai sunt destui pesti ca finala "A" de anul acesta sa nu fie o dezamagire pt. toti concurenti calificati la aceasta finala.
Precis nici pe paraul SELATRUC(unde pescuia des UGLAR secretarul judetului SATU-MARE),nu mai sunt atatia pastravi ca atunci cand pescuiam eu acolo.
Din pacate asta e realitatea si nu stiu daca se va schimba in viitor.
Mi-ar face intradevar placere sa facem impreuna un pescuit si sa inchinam cu o "horinca" si chiar sa aud niste "tzapurituri"(fa tu traducerea pt. cei ce nu stiu ce sunt alea).
Iar referitor la Mihut nu cred ca l-am jignit in nici un fel ,de asemenea sper ca nici pe tine prin cele scrise de mine (mai ales ca nu stiam ca esti si tu concurent).
Numai bine,
Jean Scurtu