Proiectul mi se pare unul bun. As mai completa doar atat ca cei 30 de pescari care se vor inscrie (in afara divizionarilor) ar trebui totusi sa obtina acest drept printr-un concurs de calificare in finala cu mai multe etape. Sa se poata inscrie 60 de pescari, care se intrec intr-un concurs de calificare (pe viata si pe moarte
), iar primii 30 sa primeasca dreptul de a se inscrie in finala mare. Daca unii renunta din considerente materiale sau altele, urmatorul sau urmatorii sa le poata lua locul. Stiu ca e o cheltuiala in plus, dar cine vrea sa ajunga in finala, trebuie sa se sacrifice. Nu de alta, dar nu stiu cum v-ar sta la multi dintre voi sa concurati langa unii care in afara de a rupe scule, face galagie, sau mai stiu eu ce, nu au ce cauta pe-acolo.
Exista solutii si pentru reducerea cheltuielilor la minimum. Organizarea tuturor etapelor sau macar a majoritatii etapelor pe ape salbatice, canale, baraje de acumulare, chiar rauri sau Fluviul Dunarea, unde nu se platesc acele taxe exorbitante (pentru unii) si unde se pescuieste exact in conditiile in care se desfasoara majoritatea campionatelor mondiale si/sau europene. Amestecarea cu concursurile private, unde se urmareste cu totul si cu totul alte obiective decat performarea pescuitului competitional romanesc, nu cred ca va aduce un plus important in privinta asta. E doar o parere!