george75 scrie:
Plutele mi le-a recomandat vanzatorul de la Gipo,dar daca le luam de capul meu,cred ca tot rezultatul asta as fi avut...Data viitoare am sa folosesc un plumb culisant,doar asa,sa vad care-i treaba cu el,am observat ca multi foolosesc asa ceva.Cat despre nada,o fi ea buna,dar este si foarte scumpa.Mi-am comandat mai multe pungi de Benzar platica(la pungi de 3kg) pentru Sandulita si Benzar special concurse pentru alte balti.Anul trecut spre exemplu,am prins foarte bine cu o nada facuta de mine,exclusiv din seminte de floarea soarelui si boabe de porumb prajite si macinate.As vrea sa amestec nada asta(mai am vreo 20kg) cu cea din comert,dar nu stiu proportiile,ma poti ajuta?De asemenea,mi-am comandat si un aditiv Benzar Mix Brasem,pe cutie scrie ca pe apele astea se foloseste 40% din continut,iar pe apele calde 20%.La fel,nu stiu proportiile,adica 40% la cata cantitate de apa?????Multumesc foarte mult.
Daca e ala Turbo la 100 ml la 3-4 kg nada poti sa pui toti 100 ml diluati in putina apa,vreo 500 ml,dar sa nu pui prea multa sa ramai cu apa si aditiv si nada umectata deja.deci la 500 ml apa si 100 aditiv e ok,sau poti si mai putina apa si dupaia completezi.Daca e la 500 ml poti pune jumatate de flacon la 3-4 kg nada tot indoit cu apa.Si inca ceva:Se pune apa peste nada nu nada peste apa
Fir intins!