Lazar Cristian scrie:
Bai nesimtitule, eu nu stiu cine esti sa ma iei tu pe mine la rost, dar daca ma intlnesc cu tine te invat ce sunt 7 ani de acasa si cum sa vorbesti si sa te porti.
Ba uratanie vezi ca nu esti cu mine la per tu sau la persoana intaia!
Iar pentru stiinta ta mai nesimtitule afla ca nu a fost propunerea mea data respectiva, eu doar am postat-o pe forum la rugamintea celorlalti concurenti din Cluj! Ei au decis nu eu, din partea mea faceti judetul cand vreti voi!
Dar sa nu mai veniti sa ma rugati sa va rezolv lacul!
Cristi, nu te enerva pe toata lumea ca nu e sanatos. Sunt oameni si oameni, unii nu stiu despre ce este vorba, altii o fac din rautate. Nu merita sa te enervezi;)
@Horatiu. De la faza de oras se califica aproximativ 4-5 pescari. Crezi ca merita sa investesti bani cand toti cei 3-4 care concureaza se califica? Merita mai ales acum in aceste vremuri grele? In mod normal la Cluj-Napoca sunt 3-4-5 pescari MAXIM, la Turda sunt 4 deci nu se impune faza de oras. Toate deciziile, de vreo 2-3 ani, in ceea ce priveste pescuitul de competitie, se iau de comun acord prin consultarea TUTUROR pescarilor de competitie cunoscuti sau necunoscuti(ca mine).