adi suciu scrie:
Iaca si emisiunea cu babuscutele si platicutele care s au lasat f greu de prins.
Asta se intampla in 9 ianuarie fara larve.
Am primit larve saptamana urmatoare si joi sapt asta am decis sa ne razbunam.echipa :Razvan,Cosmin si Cornel(balerinu').
Eu am inceput sa pescuiesc la rubi tot la stuf acum cu larve in carlig iar razvan cu cornel in alta parte la feeder.Surpriza >?>><@!!?> In 2 ore de stat la rubi repet de stat
) n am avut nici o trasatura.Razvan a prins 2 platici la fedeer.Spre norocul meu am luat si feederul cu mine si am inceput sa pesciuesc lasand rubi.Spre surprinderea mea platicile trageau super bine la feeder,locul unde dadeam era undeva peste mijlocul balti.Am reusit sa prind vreo 14 platici de 200 - 250 gr.Binisor putea fi si mai rau.
Nada folosita:
Ravan si Cornel : 2 kg Ice mix Benzar cu f putini viermi in nada
Cosmin : 0,5 kg Benzar Ice mix + 0,5 kg fine monture gardons sensas + 1/2 plic aditiv foulix+putine larve si f putini viermi
S a pescuit la feeder cu cosulet cu terminal de 0.09mm de 50 cm si carlig de 16,18.
Foarte interesant in momentul in care am dat cu cos de viermi s a taiat de tot,am strans si am plecat.A fost frumos.