Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 20:50

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 497 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 50  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: emisiunea Fir intins - Cosmin Brola
MesajScris: 17 Ian 2010, 15:00 
Neconectat
Moderator global

petronel scrie:
Foarte frumos ce faceti pt pescarii din romania intradevar o emisiune de calitate. Ceea ce am remarcat si este de exceptie in emisiunile dv e ca prezentati partide de pescuit reale ,,cand se prinde mai bine cand nu an functie de timp apa etc,, nu cum sant unele dvd-uri lucrate si iar lucrate ;) .Sa fiti sanatosi si la mai multe emisiuni. :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps. felicitari inca odata :!:

Sus

MesajScris: 17 Ian 2010, 15:39 
Neconectat

Si cand spun dvd-uri ma refer la marfa de prin Uk ;) ,singura problema si cea mai mare de acolo fiind ca musca orice reclama daca ,,WILL da cu un anumit produs sigur ala e cel mai bun ,daca MICK W. face plute hand made primeste pe o bomba de pluta si 10 lire pe cand plute de la firme consacrate le iei cu 1 lira,, :shock:

Sus

MesajScris: 17 Ian 2010, 16:34 
Neconectat

Super emisiunea
Mai asteptam ;)

Sus

MesajScris: 17 Ian 2010, 22:20 
Neconectat
Moderator global

schumi scrie:
Felicitari si multumiri pentru asa o emisiune interesanta si calitativa,aveti grija - incepem sa ne obisnuim ;) .De data aceasta Razvan mi-a captat cel mai mult atentia prin stilul lui de pescuit pe care l-am preluat si eu de o scurta bucata de vreme.Mi-a placut foarte mult scaunul lui de pescuit,daca poate el sau partenerii lui de pescuit sa dea niste detalii despre acel scaun,eventual de unde poate fi cumparat as fi bucuros.

Respect.

In toamna trecuta am cistigat eu unul la fel la un concurs ..dar l-am vindut :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: acu parca imi pare rau ca tre sa car de fiecare data hardughia mea .
A fost un concurs feeder versus match , adica se putea opta strict intre aceste doua stiluri de pescuit ..... le-am spus de la inceput ca n-au nici o sansa cu feedereul impotriva matchu-lui dar nu m-au ascultat :lol: :lol: :lol: :lol: .....si le-am luat scaunul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 17 Ian 2010, 22:46 
Neconectat

adi suciu scrie:
schumi scrie:
Felicitari si multumiri pentru asa o emisiune interesanta si calitativa,aveti grija - incepem sa ne obisnuim ;) .De data aceasta Razvan mi-a captat cel mai mult atentia prin stilul lui de pescuit pe care l-am preluat si eu de o scurta bucata de vreme.Mi-a placut foarte mult scaunul lui de pescuit,daca poate el sau partenerii lui de pescuit sa dea niste detalii despre acel scaun,eventual de unde poate fi cumparat as fi bucuros.

Respect.

In toamna trecuta am cistigat eu unul la fel la un concurs ..dar l-am vindut :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: acu parca imi pare rau ca tre sa car de fiecare data hardughia mea .
A fost un concurs feeder versus match , adica se putea opta strict intre aceste doua stiluri de pescuit ..... le-am spus de la inceput ca n-au nici o sansa cu feedereul impotriva matchu-lui dar nu m-au ascultat :lol: :lol: :lol: :lol: .....si le-am luat scaunul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Da-ne te rog numele, producatorul scaunului, eventual un link unde-l gasim

www.pescarulclujean.com

Sus

MesajScris: 17 Ian 2010, 23:23 
Neconectat
Moderator global

Ala era Korum adus din Ungaria .

http://www.walterland.net/287-szekek/40 ... chair.html

http://www.haldorado.hu/shop.php?itemid=13135&zoneid=1

http://www.k-karp.com/imm/catalogo/pdf/chairs.pdf

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 22 Ian 2010, 13:04 
Neconectat

ptr domnii alin tudose,andrei ghioghiusi adi suciu daca se poate e doar o propunere sa faca emisiuni de pescuit "emisiunea fir intins",ma rog partide de pescuit si pe raul somes sa vedem rezultate si sfaturi la fata locului cum s-ar spune si ptr cei ce pescuiesc in zona asta ptr ca stiu ca avem ce invata multi de la ei .multumesc anticipat si repet era doar o propunere

Sus

MesajScris: 22 Ian 2010, 13:11 
Neconectat

adi4cluj scrie:
ptr domnii alin tudose,andrei ghioghiusi adi suciu daca se poate e doar o propunere sa faca emisiuni de pescuit "emisiunea fir intins",ma rog partide de pescuit si pe raul somes sa vedem rezultate si sfaturi la fata locului cum s-ar spune si ptr cei ce pescuiesc in zona asta ptr ca stiu ca avem ce invata multi de la ei .multumesc anticipat si repet era doar o propunere

domnule adi,in primul rand multumim pentru ca ne urmariti,noi deocamdata ne suportam singuri cheltuielile si este foarte greu sa mergem undeva departe de arad,suntem 3 oameni cazare dreum,mancare,noi avem un magazin micut si incercam sa ne descurcam cum putem si sa facem emisiunile noastre sa fie cat de cat ok,speram ca in viitorul apropiat sa putem face si emisiuni la cererea unor pescari din tara,ar fi minunat,si kiar ne-ar placea,dar deocamdata avem un buget redus si trebuie sa ne incadram in el.
respect.

Sus

MesajScris: 22 Ian 2010, 15:11 
Neconectat

adi petrisor scrie:
noi avem un magazin micut
respect.

Salutare,
Ar fi fain ca acum cand emisiunea are notorietate sa incercati si un magazin online. Eu cred ca ar avea succes.
Numai bine,
Liviu

Sus

MesajScris: 22 Ian 2010, 16:32 
Neconectat

lmihailescu scrie:
adi petrisor scrie:
noi avem un magazin micut
respect.

Salutare,
Ar fi fain ca acum cand emisiunea are notorietate sa incercati si un magazin online. Eu cred ca ar avea succes.
Numai bine,
Liviu

Subscriu
Stima, Radu.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 497 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 50  Următorul

Ora este UTC [ DST ]