Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 00:22

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 98 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PROPUNERE FINALA
MesajScris: 12 Apr 2012, 21:13 
Neconectat

Pachet scrie:
Busuioc Alexandru scrie:
Acolo ii lac cu taxa asa ca nu se tine cont de prohibitie (in prohibitie inchide coada barajului unde depun deobicei). Inca nu au intrat la depu pentru ca apa ii foarte rece ca au fost ceva valuri de frg prin zona si nici acuma nu-i tare cald.

Am crezut ca e apa a AJVPS ului adica moca ( la permis ) daca tot e propusa locatie pt Finala :oops: :o .Nu am mai fost la pescuit pe langa Baia Mare de vre o 15 ani .Pe lacul Firiza ,pe Lapusel mai sunt ceva pesti ?

Pe Firiza mai sint pentru unii dar pentru altii nu (pentru cei cu fir de 20-30 si monitor cu doua carlige ) , si pe Lapusel este peste dar un pic mai slabut pentru ca se varsa ceva ape de mina in Lapus si pe astia de la mediu ii cam doare in cur. Somesul incepe sa-si revina un pic decand a dat faliment fabrica de hartie de la Dej dar mai greu. Si mai este o chestie eu de cand pescuiesc in zona asta inca nu am vazut nici un pescar sa elibereze pestele. Mai vine si cate unu cad te vede ca le dai drmu sa te intrebe daca nu ii dai lui ca tie jena sa-l bagi in masa (ca poate nu are ce manca).Da ce sa faci asta ii situatia deocamdata.

Sus

MesajScris: 13 Apr 2012, 14:41 
Neconectat

Merci de info si Paste Fericit ! ;)

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 11:38 
Neconectat

Din pacate preconizarile mele si gandurile spre aceasta pista se adeveresc,acum 2 saptamani Calin Hotca a castigat un concurs de 5 ore cu 2240 grame cu tot cu galeata,sambata concursul sa castigat cu 1450 de catre Paul,va las pe dumneavostra sa trageti concluziile eu unul sunt satul de futut banii o saptamana sa prind 10 pesti,si unde mai pun ca hotca pariaza ca in finala A vor fi cel putin 10 lampi...si unde mai pun ca perioada buna e cam acum pe barajul de la Calinesti...

va rog sa nu o luati in nume de rau si aici ma refer la organizatori insa cred ca aproape toti avem probleme financiare iar ceea ce se intampla acum acolo este bataie de joc referitor la ce peste se prinde,nu se poate sa aruncam cu banii pe fereastra.

Ultima oară modificat de adi petrisor pe 12 Iun 2012, 11:52, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 11:44 
Neconectat

Atunci merem la Virsolt ! ...nu pot lua doua finale nici daca vreti si voi !

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 12:17 
Neconectat

Busuioc Alexandru scrie:
Am fost saptamna trecuta la un pesciuit pe Calinesti si a mers binisor avand in vedre conditiile meteo(era frig si batea vantul destul de puternic). Am pins la match la rama si vierme cam 3-4 kg de platica si batca(babusca). Platica mare nu am reusit sa prind dar cred ca din cauza ca nu am ales locul potrivit(pe partea cu padurea) si din cauza ca pe fund era plin de frunze si cand reglam adancimea sa am momeala pe fund nu manca nimic, prindeam doar cu momeala aproape de fund si intre ape.Nu era planificat sa merg acolo dar din cauza ca somesul era crescut am hotarat sa merg pe calinesti. O sa mai fac o tura saptamana viitoare luni sau marti si o sa-mi iau si aparatul sa fac poze. Avand in vrdere ca eu nu sunt pescar de competitie banuiesc ca multi dintre voi prindeau cel putin dublu. Pentru mine sincer nu conteaza unde se tine finala pentru ca eu nu particip la concursuri, da am intrat intamplator (rasfoiam) si ma gandeam ca multi nu au fost niciodata la Calinesti. Eu am 2 prieteni din Timisoara care vin cel putin de 2 ori pe an la Calinesti si nu cred ca bat drumul de geaba( vin si sa ne intalnim dar nu numai).
Mie imi place acolo pentru ca este un pic mai salbatica si nu imi place sa pescuiesc in lighean (lacuri de 30x100m) chir daca in unele ligheane se prinde mai bine.
Apropo de cum pescuiesc altii la Calinesti inafara de colegul meu de pescuit restul nu au prins mai nimic si atunci ce sa zica? nu se prinde (Si eu nu am pretentia sa zic ca sunt mare pescar, la match cel putin pescuiesc de un an si nu tare am precizie inca, distanta o gasec ca am semn pe fir , dar mai scap un metru doi stanga sau dreapta mai ales pe vant).

cu tot respectul aceste informatii nu sunt interesante.la taut daca mergeam in alta parte fata de baraj prindeam caras de 300-400 grame foarte multi,nu stiu daca prindeam 5 babusti deci neelocvent..nu ma puteti convinge absolut cu nimic,fara suparare.

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 12:17 
Neconectat

Din pacate preconizarile mele si gandurile spre aceasta pista se adeveresc,acum 2 saptamani Calin Hotca a castigat un concurs de 5 ore cu 2240 grame cu tot cu galeata,sambata concursul sa castigat cu 1450 de catre Paul,va las pe dumneavostra sa trageti concluziile eu unul sunt satul de futut banii o saptamana sa prind 10 pesti,si unde mai pun ca hotca pariaza ca in finala A vor fi cel putin 10 lampi...si unde mai pun ca perioada buna e cam acum pe barajul de la Calinesti...

va rog sa nu o luati in nume de rau si aici ma refer la organizatori insa cred ca aproape toti avem probleme financiare iar ceea ce se intampla acum acolo este bataie de joc referitor la ce peste se prinde,nu se poate sa aruncam cu banii pe fereastra.

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 12:21 
Neconectat

Vb cu Otel ...el a propus pisat aia ...daca e de acord sa cedeze locatia ...

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 12:34 
Neconectat

Aschioape florin scrie:
Vb cu Otel ...el a propus pisat aia ...daca e de acord sa cedeze locatia ...

acum am vb cu domnul Otel si a garantat ca se va prinde 3-4 kilograme,din respect pentru dansul care sunt convins ca va organiza impecabil aceasta finala nu mai spun nimic,ce va fi va fi pentru toti e aceeasi pista,sa ne vedem cu bine,sambata va fi faza judeteana acolo poate ajung dar nu sunt sigur.

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 12:52 
Neconectat

putem lua si finala A fara probleme, dar nu ar fi corect pt concurentii din vest

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 13:03 
Neconectat

asta am lasat si eu sa se inteleaga....

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 98 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Ora este UTC [ DST ]