nutzu_z scrie:
... pai premiile , sponsorii si roganizarea pescarilor nu implica neaparat o schimbare a modelului din campionat!! Vrei sa spui ca in formula in care a fost pana acuma nu se puteau cauta sponsori si da premii???? E greu ca o finala B sau A sa fie sponsorizata de un furnizor de scule de pescuit???? Aaaaaaaa, ca se vrea taxa de participare pt a acoperi eventuale cheltuieli cu acele sponzorizari e altceva!!! Faceti ceea ce ati propus mai sus, adica formati voi structura care sa organizeze pescarii si locatiile de pescuit dar lasati regulamentul cum a fost. Adica ierarhia de calificari sa fie la fel, doar atat ca eu propuneam ca nr de pescari per divizie sa fie mai mare. Si uite asa de la interjudetene va fi mai usor de urcat in batalia din divizii!
Nu formam
noi structura
. Un grup de pescari de competitie adunati pe langa un sponsor sau din aceeasi zona sau prieteni... trebuie sa formeze
CLUBURI SPORTIVE DE PESCUIT. Aceste cluburi vor forma o Liga romana de stationar, iar o conducere aleasa de pescari( a Ligii) va organiza sistemul competitional, va alege piste....nu stiu ...ce vreti voi.Clubul Sportiv Trabucco Romania este in curs de infiintare. Apoi fiecare club se gospodareste singur din sponsorizari , din cotizatii........
E usor de spus face-ti voi, Nutzu, da' dupa cate picioare in coaie am luat din cauza ca am avut o idee, nu vreau sa mai fac eu si Bogdan si Suciu si altii implicati... chiar daca am fost dispus sa fac pe banii mei ceva.