Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 17:49

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Proiect Campionatul National de Pescuit Stationar
MesajScris: 18 Ian 2010, 12:22 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
nutzu_z scrie:
Ce a mai buna varianta este:

1-- inca o mansa in plus per faza de calificare, adica 4 manse/concurs.
2-- suplimentarea locurilor in divizia A si B de la 15 la 25 de persoane/divizie. Astfel de la interjudetene ar pleca primii 5 calificati de pe fiecare zona!

Daca nici asa nu se recunoaste valoarea celor care raman in divizii atunci nu mai stiu care ar fi solutia. In plus se mai pot adauga modificari la ideea de mai sus!

Si cum ramane cu problema premiilor, a sponsorilor competitiei si organizarii pescarilor de competitie?

... pai premiile , sponsorii si roganizarea pescarilor nu implica neaparat o schimbare a modelului din campionat!! Vrei sa spui ca in formula in care a fost pana acuma nu se puteau cauta sponsori si da premii???? E greu ca o finala B sau A sa fie sponsorizata de un furnizor de scule de pescuit???? Aaaaaaaa, ca se vrea taxa de participare pt a acoperi eventuale cheltuieli cu acele sponzorizari e altceva!!! Faceti ceea ce ati propus mai sus, adica formati voi structura care sa organizeze pescarii si locatiile de pescuit dar lasati regulamentul cum a fost. Adica ierarhia de calificari sa fie la fel, doar atat ca eu propuneam ca nr de pescari per divizie sa fie mai mare. Si uite asa de la interjudetene va fi mai usor de urcat in batalia din divizii!

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 12:35 
Neconectat

nutule, este greu cu sponsorii daca nu sunt multe etape. ala daca face o sponsorizare, vrea ca numele lui sa apara pe cat mai multe garduri si cat de des posibil. si ma vrea ca respectivele garduri sa fie si fotografiate/filmate, ptr a se vedea si in alte parti pe media, deci si aici trebuie umblat.

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 14:33 
Neconectat

Otto, degeaba apare pe toate gardurile numele lui daca nu are cine sa il vada! La noi in tara inca interesul publicului pt pescuit nu este sau este intr-o mica masura!!! Deci degeaba afisezi ca nu intereseaza pe nimeni. Privind spre lumea pescareasca, daca se face Finala A Trabucco 2010 cu tamtam-ul de rigoare, mi-e greu sa cred ca va fi un segment mai mare de 10% care sa nu stie ce este Trabucco!

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 14:48 
Neconectat

Si tot nu inteleg chestia cu premiile in campionatul national!!! Mai degraba am discuta de decontarile pt concurs fiindca acolo e problema sensibila! Pe mine, in campionat unde nu platesc taxa de inscriere iar miza e aceea de campion national, mai degraba ma intereseaza sa merg pe banii celui pe care il reprezint decat pe banii mei!!! Ca un adevarat concurent ma intereseaza suprematia si nu premiul. Intradevar, daca nu mi s-ar deconta si as mai avea si taxa de inscriere normal ca as vrea premiu ca sa ma mai scot cu ceva!

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 16:13 
Neconectat
Moderator global

nutzu_z scrie:
... pai premiile , sponsorii si roganizarea pescarilor nu implica neaparat o schimbare a modelului din campionat!! Vrei sa spui ca in formula in care a fost pana acuma nu se puteau cauta sponsori si da premii???? E greu ca o finala B sau A sa fie sponsorizata de un furnizor de scule de pescuit???? Aaaaaaaa, ca se vrea taxa de participare pt a acoperi eventuale cheltuieli cu acele sponzorizari e altceva!!! Faceti ceea ce ati propus mai sus, adica formati voi structura care sa organizeze pescarii si locatiile de pescuit dar lasati regulamentul cum a fost. Adica ierarhia de calificari sa fie la fel, doar atat ca eu propuneam ca nr de pescari per divizie sa fie mai mare. Si uite asa de la interjudetene va fi mai usor de urcat in batalia din divizii!

Nu formam noi structura :) :) :) :) :) . Un grup de pescari de competitie adunati pe langa un sponsor sau din aceeasi zona sau prieteni... trebuie sa formeze CLUBURI SPORTIVE DE PESCUIT. Aceste cluburi vor forma o Liga romana de stationar, iar o conducere aleasa de pescari( a Ligii) va organiza sistemul competitional, va alege piste....nu stiu ...ce vreti voi.Clubul Sportiv Trabucco Romania este in curs de infiintare. Apoi fiecare club se gospodareste singur din sponsorizari , din cotizatii........
E usor de spus face-ti voi, Nutzu, da' dupa cate picioare in coaie am luat din cauza ca am avut o idee, nu vreau sa mai fac eu si Bogdan si Suciu si altii implicati... chiar daca am fost dispus sa fac pe banii mei ceva.

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 16:24 
Neconectat
Moderator global

nutzu_z scrie:
Si tot nu inteleg chestia cu premiile in campionatul national!!! Mai degraba am discuta de decontarile pt concurs fiindca acolo e problema sensibila! Pe mine, in campionat unde nu platesc taxa de inscriere iar miza e aceea de campion national, mai degraba ma intereseaza sa merg pe banii celui pe care il reprezint decat pe banii mei!!! Ca un adevarat concurent ma intereseaza suprematia si nu premiul. Intradevar, daca nu mi s-ar deconta si as mai avea si taxa de inscriere normal ca as vrea premiu ca sa ma mai scot cu ceva!

Nu ti se pare normal ca cei de pe podium sa primeasca premii consistente? Cat ai luat tu pt vicecampion? Fac pariu ca e penibil.
Parerea mea e ca tu trebuie sa mergi anul asta la mondiale, fiindca ai iesit vicecampion...sper ca se va intampla asta. Nu e normal sa mearga cine are bani fiindca, cei de pe podium nu au bani suficienti. Astea sunt niste probleme de rezolvat. Cand va merge Romania cu un staff serios in spate? Asta e un sport si exact ca in alte sporturi....cineva trebuie sa-si asume victoriile si esecurile. Asa vad eu normal, dar poate nu vad bine :?
In plus, in ziua de azi sunt multi care obtin performante mari din cauza banilor.Uita-te in ultimii 3-4ani cati concurenti s-au retras din cauza banilor. Poate ca e timpul sa ne grijim noi de noi :roll:

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 16:58 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
nutzu_z scrie:

Nu ti se pare normal ca cei de pe podium sa primeasca premii consistente? Cat ai luat tu pt vicecampion? Fac pariu ca e penibil.
Parerea mea e ca tu trebuie sa mergi anul asta la mondiale, fiindca ai iesit vicecampion...sper ca se va intampla asta. Nu e normal sa mearga cine are bani fiindca, cei de pe podium nu au bani suficienti. Astea sunt niste probleme de rezolvat. Cand va merge Romania cu un staff serios in spate? Asta e un sport si exact ca in alte sporturi....cineva trebuie sa-si asume victoriile si esecurile. Asa vad eu normal, dar poate nu vad bine :?
In plus, in ziua de azi sunt multi care obtin performante mari din cauza banilor.Uita-te in ultimii 3-4ani cati concurenti s-au retras din cauza banilor. Poate ca e timpul sa ne grijim noi de noi :roll:

Bani sunt o problema mare dar daca facem 6 etape toate concursuri private in care taxa de participare e intre 200 si 400 de ron se vor mari si mai mult cheltuelile unui concurent nu?? :roll: :roll:

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 17:09 
Neconectat

daca sau retras din cauza unei finale care costa 15-20 mil
atunci iti dai seama daca pui 6SASE finale (etape) cati se vor retrage???
poate nu raman nici pt un sector concurenti

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 17:16 
Neconectat
Moderator global

Intrebati pe Prisecaru de ce se retrage din campionatul individual? Din cauza unor Ajvps-uri. Tu Zsolty esti un norocos din acest punct de vedere.
In rest aberezi rau de tot .. Crezi ca la Cupa Sensas ne vom strange doar de un sector. Aberezi rau de tot.

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 17:43 
Neconectat
Moderator global

In cazul in care ar fi campionat pe etape , a spus ca va participa. Deci?
In loc sa bagi contre una intr-una, Zsolty, hai sa vedem ceva concret, ca sa putem discuta avantaje si dezavantaje sau ramanem amandoi cu idei :P

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]