Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 19:06

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Proiect Campionatul National de Pescuit Stationar
MesajScris: 18 Ian 2010, 18:10 
Neconectat
Moderator global

Micutzu , termina clubul si ne vom asigura partea financiara noi noua , prin noi insine...Restul , le da AGVPS-ul.

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 18:19 
Neconectat
Moderator global

Asta vom face.

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 18:46 
Neconectat

eu nu bag contre
doar am dat cu parerea ca si oricare altul
sau nu am voie???
ok
nu mai scriu la acest subiect nimic!!!!!

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 18:51 
Neconectat
Moderator global

si eu am dat cu parerea ca si oricare altul. Pana acum ati vrut sa vedeti proiectul nostru, l-ati vazut. Acum sa-l vad pe a vostru, sa pot sa-mi dau si eu cu parerea. Fara suparare.

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 20:11 
Neconectat

Baba Iosif a zis
Citat:
Banii sunt o problema mare dar daca facem 6 etape toate concursuri private in care taxa de participare e intre 200 si 400 de ron se vor mari si mai mult cheltuelile unui concurent nu??

Daca se vrea cu adevarat reducerea cheltuielilor la aceste concursuri private, cred ca s-ar putea umbla cat de cat la reducerea taxelor de participare.
Deasemenea incercati sa schimbati carpodroamele ultrascumpe cu ape salbatice (canale, baraje de acumulare, etc.) unde nu exista taxa de balta si conditiile de pescuit seamana mult mai bine cu cele de la Campionatele Mondiale si Europene. Cred ca ar fi cazul sa va mai priviti si propriul vostru interes, nu numai pe cel al proprietarilor de balti!
In alta ordine de idei, cred ca ar trebui SA NU RENUNTATI la proiectul cu mai multe etape de campionat, ci mai degraba sa gasiti solutii de reducere a cheltuielilor pe cap de competitor.
Sa insistati la conducerile asociatiilor din care faceti parte sa va asigure un anumit buget anual pentru Cluburile de Pescuit pe care va trebui sa le infiintati pe langa asociatii. Primii sponsori ai cluburilor trebuie sa fie asociatiile ale caror membrii sunteti. Apoi trebuie umblat si incheiate Contracte de Sponsorizare, cu Primariile, Prefecturile, Societatile Comerciale cu dare de mana, etc. Dupa toate acestea trebuie sa umblati, ca nimeni nu va venii sa se ofere de buna voie. Asta va fi principala sarcina a presedintilor de club si a conducerii acestora, de a cauta si gasi sponsori pe masura performantelor dorite.

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 20:19 
Neconectat
Moderator global

Uszkay Istvan scrie:
Cred ca ar fi cazul sa va mai priviti si propriul vostru interes, nu numai pe cel al proprietarilor de balti!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ori te-ai exprimat gresit ori.................n-am cuvinte :!:

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 20:45 
Neconectat

Uszkay Istvan scrie:
Baba Iosif a zis
Citat:
Banii sunt o problema mare dar daca facem 6 etape toate concursuri private in care taxa de participare e intre 200 si 400 de ron se vor mari si mai mult cheltuelile unui concurent nu??

Daca se vrea cu adevarat reducerea cheltuielilor la aceste concursuri private, cred ca s-ar putea umbla cat de cat la reducerea taxelor de participare.
Deasemenea incercati sa schimbati carpodroamele ultrascumpe cu ape salbatice (canale, baraje de acumulare, etc.) unde nu exista taxa de balta si conditiile de pescuit seamana mult mai bine cu cele de la Campionatele Mondiale si Europene. Cred ca ar fi cazul sa va mai priviti si propriul vostru interes, nu numai pe cel al proprietarilor de balti!
In alta ordine de idei, cred ca ar trebui SA NU RENUNTATI la proiectul cu mai multe etape de campionat, ci mai degraba sa gasiti solutii de reducere a cheltuielilor pe cap de competitor.
Sa insistati la conducerile asociatiilor din care faceti parte sa va asigure un anumit buget anual pentru Cluburile de Pescuit pe care va trebui sa le infiintati pe langa asociatii. Primii sponsori ai cluburilor trebuie sa fie asociatiile ale caror membrii sunteti. Apoi trebuie umblat si incheiate Contracte de Sponsorizare, cu Primariile, Prefecturile, Societatile Comerciale cu dare de mana, etc. Dupa toate acestea trebuie sa umblati, ca nimeni nu va venii sa se ofere de buna voie. Asta va fi principala sarcina a presedintilor de club si a conducerii acestora, de a cauta si gasi sponsori pe masura performantelor dorite.

ce scump esti si ce frumos vorbesti.....

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 21:07 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Intrebati pe Prisecaru de ce se retrage din campionatul individual? Din cauza unor Ajvps-uri. Tu Zsolty esti un norocos din acest punct de vedere.
In rest aberezi rau de tot .. Crezi ca la Cupa Sensas ne vom strange doar de un sector. Aberezi rau de tot.

Andrei....vreau sa imi dai o solutie la urmatorul exemplu(ca sa vezi ca nu abereaza lumea)....ce vei face daca taxa de inscriere la Sensas sau la Trabucco sau la oricare alt concurs va fi de 1000 ron...ca asa vor organizatori...ce le vei spune organizatorilor...stati ca nu aveti voie...si atunci chiar ne vom strange numai de un sector...si chiar se alege praful de competitie.
P.S. Cu riscul de a ma repeta a mia oara..un program pentru o competitie corecta trebuie sa fie simplu si fara sa lase loc de interpretari.

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 21:12 
Neconectat

daca cititi inceputul topicului si ultimile 2 pagini o sa obs ca schimbati ideea de la care a luat fiinta PROIECTUL. puteti sa va suparati dar nu stiti ce si de ce vreti schimbari. in schimb sa nu uitati un lucru... in campionatul national au drepturi egale [ ca opinie] toti participantii indiferent de locul unde s-au oprit pt ca sunt f multi care pot pleca de la concursul pe asociatie si ajung campioni .

Sus

MesajScris: 18 Ian 2010, 21:20 
Neconectat
Moderator global

In cazul in care se va ramane in formula actuala , si cred ca asa se va ramane , vin cu o propunere pentru a premia , noi concurentii , primele trei locuri din Finala Nationala astfel :
Fiecare finalist sa participe la fondul de premiere cu o suma cuprinsa intre 200-300 lei (stabilita de noi) care sa se imparta primilor trei clasati .
Cred ca s-a concurat destul pentru glorie si onoare ...si cei de pe podiul sa se si aleaga cu ceva dupa atita efort.Miza va fii si mai mare atuncii :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sper ca aici nu mai aveti de bagat de vina :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]