Baba Iosif a zis
Citat:
Banii sunt o problema mare dar daca facem 6 etape toate concursuri private in care taxa de participare e intre 200 si 400 de ron se vor mari si mai mult cheltuelile unui concurent nu??
Daca se vrea cu adevarat reducerea cheltuielilor la aceste concursuri private, cred ca s-ar putea umbla cat de cat la reducerea taxelor de participare.
Deasemenea incercati sa schimbati carpodroamele ultrascumpe cu ape salbatice (canale, baraje de acumulare, etc.) unde nu exista taxa de balta si conditiile de pescuit seamana mult mai bine cu cele de la Campionatele Mondiale si Europene. Cred ca ar fi cazul sa va mai priviti si propriul vostru interes, nu numai pe cel al proprietarilor de balti!
In alta ordine de idei, cred ca ar trebui SA NU RENUNTATI la proiectul cu mai multe etape de campionat, ci mai degraba sa gasiti solutii de reducere a cheltuielilor pe cap de competitor.
Sa insistati la conducerile asociatiilor din care faceti parte sa va asigure un anumit buget anual pentru Cluburile de Pescuit pe care va trebui sa le infiintati pe langa asociatii. Primii sponsori ai cluburilor trebuie sa fie asociatiile ale caror membrii sunteti. Apoi trebuie umblat si incheiate Contracte de Sponsorizare, cu Primariile, Prefecturile, Societatile Comerciale cu dare de mana, etc. Dupa toate acestea trebuie sa umblati, ca nimeni nu va venii sa se ofere de buna voie. Asta va fi principala sarcina a presedintilor de club si a conducerii acestora, de a cauta si gasi sponsori pe masura performantelor dorite.