Carping RACE scrie:
Domnule Suciu, nu ne cunoastem personal si nici nu doresc sa polemizez cu dumneavoastra, dar postarea dumneavoastra nu poate ramane fara replica pentru simplu fapt ca mi se pare ca depaseste niste limite ale unui anumit simt.
Referitor la partida de proba, va spun ca s-a facut cu fix o saptamana mai devreme, iar rezultatele au fost incurajatoare.
Referitor la eticheta de "fraier" cu care ati catalogat 30 de persoane pentru ca au prins pesti mici, spre deoasebire de dumneavoastra care stiti prea bine ce ati facut la Cornesti intr-o anumita mansa, este exact fraza la care faceam referire la inceputul postarii mele.
Va multumesc oricum pentru interesul pe care l-ati aratat acestui concurs si va doresc fire ceva mai intinse pe viitor.
- ce inseamna rezultate incurajatoare pentru voi ????
- si eu am fost un fraier ca m-am prezentat la acel concurs dar macar am fost un fraier informat
stiam ce ma asteapta spre deosebire de concurentii de la voi , si speram sa trag la sorti un stand mai bun in prima mansa ...asa cum a tras Benzar in ambele manse si le-a tras degeaba
- v-o intrat ceva in ochi cind v-ati uitat la rezultatele din mansa a doua , tot de la acel concurs , de nu le-ati mai vazut ????
- am fost si voi fii in continuare un aspru critic al acelor organizatori de concursuri care se gindesc numai la avantejele lor , la a lua taxe de concurs si a-si vinde produsele , neinteresandu-i citusi de putin de 'soarta" concurentilor