lungu ionel scrie:
De ce ar trebui sa plateasca finalistii o suta de euro,pt premiere si nationala,cind mai normal mi s-ar parea sa se plateasca(am mai spus)ajvps-urile catre agv,cite jumatate de euro,de catre fiecare membru(din cotizatiile percepute),bani care ar trebui pastrati doar ptpremierile din finale si pentru concursurile internationale(mondiale,europene...)Eu cred ca in tara sint peste 150000 de membri afiliati la agvps,pentu care ajvps-urile (poate chiar si alte asociatii private)platesc cite 0,50 euro pe an(catre agvps).Sa se propuna(sau sa se faca presiuni din tara)ca sa se dea inca 0,50 euro de membru pt ce vspuneam mai sus,si s-ar stringe cel putin 75000 de euro,bani care cred ca ar acoperi cheltuielile despre care se vorbeste pe aici.Si atunci putem sa spunem ca toti pescarii ii incurajem pe cei de competitie.
Nu e clara situatia ca nu o sa dea? pana acum? Intreaba pe altii cum e sa ajungi la mondiale si acolo sa-ti dai seama ca nu esti inscris in competitie?
Trebuie sa spunem noi facem pentru noi si nu sa faca ei pentru noi.Membrii "normali" nu ii intereseaza competitia sportiva, asa ca de ce sa dea bani? Tu daca joci fotbal, dai bani pt cei profesionisti de la U Craiova?
Va dau un exemplu:
E ca si cum campionatul national de ciclism si raliu ar fi in subordinea Ministerului Transportului, cam asa vad eu situatia pescari competitie-Agvps.