Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 20:16

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 30  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Proiect Campionatul National de Pescuit Stationar
MesajScris: 19 Ian 2010, 12:47 
Neconectat

adi petrisor scrie:
zsolty scrie:
eu as da si 5eu in plus!!!!numa sa stiu ca se face ceva din banii stransi :) ;)

eu cred un lucru,cei de la agvps sunt deschisi unei eventuale schimbari,acum ramane sa vb aici si de alte idei,trebuie sa le punem pe masa 2-3 variante ,haide-ti sa ne concentram putin sa vedem care ar fi alea.
1-clar proiectul lui micutu
2-

adi pe ce planeta si in ce tara? ca agvps/romania/terra nu prea e deschis la schimbari :lol: :lol: :lol:
multe asociatii nu sunt in stare sa isi pazeasca si sa isi populeze apele din ft multii bani care ii iau de la pescari si ai pretentia sa se ocupe de sistemul competitional :lol: :lol:
prevad urmatorul raspuns :NU AVEM BANI :lol: :lol:

partea proasta e ca nu fac misto :| :| (bine ar fi sa ma insel )

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010, 13:45 
Neconectat
Moderator global

lungu ionel scrie:
De ce ar trebui sa plateasca finalistii o suta de euro,pt premiere si nationala,cind mai normal mi s-ar parea sa se plateasca(am mai spus)ajvps-urile catre agv,cite jumatate de euro,de catre fiecare membru(din cotizatiile percepute),bani care ar trebui pastrati doar ptpremierile din finale si pentru concursurile internationale(mondiale,europene...)Eu cred ca in tara sint peste 150000 de membri afiliati la agvps,pentu care ajvps-urile (poate chiar si alte asociatii private)platesc cite 0,50 euro pe an(catre agvps).Sa se propuna(sau sa se faca presiuni din tara)ca sa se dea inca 0,50 euro de membru pt ce vspuneam mai sus,si s-ar stringe cel putin 75000 de euro,bani care cred ca ar acoperi cheltuielile despre care se vorbeste pe aici.Si atunci putem sa spunem ca toti pescarii ii incurajem pe cei de competitie.

Nu e clara situatia ca nu o sa dea? pana acum? Intreaba pe altii cum e sa ajungi la mondiale si acolo sa-ti dai seama ca nu esti inscris in competitie? Trebuie sa spunem noi facem pentru noi si nu sa faca ei pentru noi.
Membrii "normali" nu ii intereseaza competitia sportiva, asa ca de ce sa dea bani? Tu daca joci fotbal, dai bani pt cei profesionisti de la U Craiova?
Va dau un exemplu:
E ca si cum campionatul national de ciclism si raliu ar fi in subordinea Ministerului Transportului, cam asa vad eu situatia pescari competitie-Agvps.

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010, 13:47 
Neconectat
Moderator global

nutzu_z scrie:
Andrei, ma cunosti si stii ca nu "dau suturi" ci numai sustin un punct de vedere pertinent. E greu sa sustii un campionat in varianta de mai sus. Personal apreciez ceea ce vreti sa faceti fiindca intradevar trebuie sa se schimbe ceva. Eu zic doar ca formula de calificari de pana acuma e ok. O mansa in plus nu ar strica plus suplimentarea locurilor din divizii. Banii si sponsorii se pot strange si in formula actuala. Daca un sponsor vrea intradevar sa sponsorizeze atunci sa nu o faca prin intermediul concursului sau. Iar ca taxa pentru fond de premiere la o finala A nu cred ca ar fi cineva impotriva!

Hai sa facem primul pas si sa infiintam Cluburi Sportive, care pot fi afiliate la Ajvps-rile voastre locale(este in statutul lor). Aici ne poate da detalii Vera.

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010, 13:50 
Neconectat

o intrebare am :shock: acum la sedintza din februarie nu se poate cere(si face) premierea la toate fazele campionatului obligatorie :shock: :shock: si nu in bataie de joc(mulineta de 2 lei +diploma xeroxata) :roll: :roll:

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010, 17:13 
Neconectat

La fazele pe oras in anii trecuti eu cu ajutorul unui prieten care se ocupa si el tot cu articole de pescuit am sponsorizat asa fara sa avem nici un interes numai pt. simplu fapt sa fie un concurs reusit, si fi sigur ca nu numai o molineta de 2 lei cum zici tu.
Deci daca se vrea se poate .

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010, 17:22 
Neconectat
Moderator global

Intr-adevar noi de la Alba, cei de la Bihor , Muresul ........suntem mai norocosi

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010, 17:49 
Neconectat

Membrii cei multi dau banii numai ca sa mearga la pescuit,deci nu ii intereseaza ce se-ntimpla cu ei ,asa ca ori se trimit din ei(bani)la agvps 1/2 euro,ori un euro,pentru ei nu conteaza,dar pentru competitii conteaza suma finala care se va stringe.Andrei eu pot sa joc fotbal pe maidan,dar daca tin cu Craiova,imi fac abonament la meciurile lor.Un abonament nu inseamna mare ajutor,dar 150000 de abonamente cum ar fi?

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010, 17:56 
Neconectat
Moderator global

Abonamentul il faci ca asa vrei tu pt meciuri, dar sa spui, pe scurt, da-le pace la aia ca si asa nu stiu ce se intampla cu banii lor, mie mi se pare putin deplasat. Repet si tu esti norocos, dar citeste si mai sus tot ce am scris(2-3 mesaje) referitor la mondiale

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010, 18:00 
Neconectat
Moderator global

Hai, sa ne spuna cei ce au fost la mondiale cum au fost sprijiniti de Agvps si asa o sa vedeti sprijinul acordat. Nu cred ca-i intereseaza pescuitul de competitie, ci mai degraba e o povara pt ei

Sus

MesajScris: 19 Ian 2010, 18:09 
Neconectat

Corect...niste scumbag's :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 293 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 30  Următorul

Ora este UTC [ DST ]