No ca amu am si eu un pic de timp liber si as vrea sa zic cateva cuvinte despre concurs:
In primul rand vreau sa ii felicit pe D-nul Mauro si pe D-na Elena pentru premiile acordate, premii care raportate la taxa de concurs au fost foarte consistente, probabil unele dintre cele mai consistente comparativ cu alte competitii. Deasemenea vreau sa le multumesc concurentilor pentru participare si pentru profesionalismul de care au dat dovada. Daca am gresit cu ceva din punct de vedere al organizarii imi cer scuze, eu alegand sa ma ocup de organizare cu putin timp inaintea competitiei din cauza indisponibilitatii din motive obiective a colegului meu Adi Petrisor care ar fi trebuit sa se ocupe de organizarea acestei competitii. Daca nu m-as fi pregatit de concurs cu tot ce tine de logistica poate ca nu as mai fi participat ci doar as fi organizat.
Vreu sa ii felicit sincer pe Toni Stanciu si pe Florin Aschioapei pe care ii consider doi mari pescari ai pescuitului de competitie romanesc. Deasemenea felicit si pe ceilalti doi membri Tubertini: Rancu Tiberiu si Popa Dragos pentru clasare, toti cei patru de la Tubertini clasandu-ne in primii 6, cu doua prezente pe podium. Felicitari speciale lui Marius Casaru care a dat dovada de mare sportivitate, in ciuda faptului ca mi-a "zburat" titlul cu o platica.
Acestea fiind spuse, daca mai pot fi de ajutor cu informatii puteti apela cu incredere. Va multumesc si va asteptam si anul viitor la urmatoarea editie Tubertini!