zsolt scrie:
alintudose scrie:
Anunta-ma cand ai la Apullum atitea premii ca la Sensas(e bine si cumulat 10ani)!Nu te abate de subiect zi la cei care participa si vrea antrenament de luni !Te ajut 6x80=480x3zile=1440 +cazare cu 120ronx3=360 si vezi cat costa(1800ron) numai antrenamentul fara concurs!
Deja ma apuca nostalgia cand imi aduc aminte de galetile alea de lavabila cu scotch pe ele de la profimix... Faine zile , bazate premii...
Despre Cupa Apulum , se doreste a fi un open accesibil tuturor , sau cat mai multi sa poata avea acces pe o locatie de top , la un pret cat mai mic. Adica este nonprofit , premiile mici , poti sa le spui simbolice au rostul de a lasa deschisa usa cat mai multor participanti . Castigul nu intereseaza pe nimeni in acest caz. Apropos de castig , de ce nu ati mai continuat traditia cupei Sensas , a devenit nerentabila? Parca n-am mai vazut-o anul trecut...
Oricum , daca tot ai adus vorba , simt cum te roade faptul ca locatia nu va mai da nici un avantaj. Nici pana de larve , nici disparitia subita a fouii-ului nu schimba nimic... Eventual sa dispara in perioada aia toti viermii din tara , cine stie...
Oricum , ceea ce te roade este faptul ca aproape orice echipa are sanse de castig pe Doripesco. Nu mai este nimic sigur , ceea ce este foarte posibil sa-ti aduca o penalizare la salariu pentru ratarea obiectivului ...
In ceea ce priveste costurile , nu este necesar sa stai la complexul Doripesco , desi nu stiu daca este 120 camera , ai un motel spre Brasov la 30-40 ron camera. Evident , la alter conditii. Mai ai posibilitatea sa stai in cort daca este prea scump... Pana acum n-ai avut obiectii , mai ales cand Energo nu platea nici taxa de participare pe Varsolt.
In eea ce priveste zilele de antrenament , sunt pe punctul de a discuta cu Ruxandra niste tarife preferentiale pentru concurenti. Evident , pe baza de lista cu p[articipantii.
Apropos , te inscriu la Apulum ?
Ca acolo este voie si cu pasta.
Uratule.
Ce m-ar amuza sa nu prinzi podiumul...