N-are nici o treaba cu centura.... comentarii fara substanta!
Adica mai si cumperi! Pentru tine sau ca sa vinzi mai departe??
..Suna a comert ( bisnita) si exact asta vrem sa avem sub observatie!!
Nu stiu de ce va deranjaza pe toti care sunteti implicati in pescuit in mare parte ptr vanzarea de scule ca se face o observatie a acestui lucru!
Nu e nimic jignitor, nimic defaimator sau care macar sa va impiedice in comertul vostru... Dimpotriva: daca nu aveti nici o remarca negativa va ajuta sa castigati increderea cumparatorilor!
Desi sincer sa fiu eu nu cumpar nimic de la intermediari daca nu-i cunosc si daca nu e la juma'de pret..adica ptr 10-20 de lei diferenta nu merita ( nici ca moralitate si nici ca risc) sa nu cumpar ceva din magazin si cu garantie.
Cand vad second-hand uri "ca si noi"
la 90% din pretul din magazin ma apuca mirarea si ma intreb ce tampit poate cumpara asa ceva!!!..Se pare ca mai exista , ca altfel nu v-ati ataca voi asa de tare cand va tine cineva sub observatie!
Dupa cum ati vazut eu nu fac nici un fel de comentarii la adresa celor ce fac bisnita referitor la o persoana anume! De ce? Pentru ca nu cumpar mai nimic de la ei si deci ii las pe cei ce o fac sa se exprime!
Eu fac doar o statistica pe care o aduc la cunostinta publicului!
Asta e tot si daca vi se pare ca datele mele sunt incomplete ajutati-ma voi sa le completez!
Cum am mai zis, cineva care e in topul vanzatorilor si nu are nici o bila neagra trebuie chiar sa-mi multumeasca ca-i fac publicitate!
Asa ca orice cometarii la adresa asta mi se par deplasate si chiar susceptibile de a ascunde ceva...