Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 13:44

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 591 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 60  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA PE ECHIPE 2012 DORIPESCO - BRASOV
MesajScris: 17 Mai 2012, 19:29 
Neconectat
Moderator global

Te astept.Daca pici langa mine , nu ai voie cu pasta. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Doar patratica. Si nu mai bea seara cafea , te agita !!! :P :P :P

Sus

MesajScris: 18 Mai 2012, 18:07 
Baieti saptamana viitoare vin si juvelnicele de 4 mt !! asa ca suntem ok !!

Sus

MesajScris: 18 Mai 2012, 18:26 
Ieri am fost sa , semnez contractul pt. CUPA TRABUCCO , cu Ruxandra ....M-am tot gandit daca este mult sau putin cat platim taxa ,iar dupa multe comparatii cu alte locatii am ajuns la concluzia ca aceasta pista nu se poate compara cu nici una din tara ...asta o spun fara a tine partea cuiva sau fara a urmarii deloc sa-i fac reclama ...La Sarulesti s-a platit cu ceva mai putin iar conditiile si pestii au fost sub asteptari ..nu mai este platica de alta data iar interesul pentru stationari-sti este din ce in ce mai scazut ! Nu contest ca pretul este putin cam mare dar asta se datoreaza si lipsei de concurenta. dar si populatiei numeroase de crap , care ne creaza atat de multa adrenalina incat :lui Benzar ii vine sa sara cu cineva in lac ,lui Truia sa-si dezvaluie denumirea noi rubeziene ,lui Adi sa-i interzica lui Benzar sa puna momeala in carlig ,lui Nuztu sa-si vanda masina si sa stea vreo luna la Doripesco ,iar celor ce nu pot sa vina la multe antrenamente din cauza ca nu au bilete de voie nu le ramane decat sa scrie si sa agite spiritele (vezi Alin Tudose si Gigi Moroiu )....Nu uitati ! orice lucru bun costa !!!

Sus

MesajScris: 18 Mai 2012, 19:56 
Neconectat

domnule Gigi aveti dreptate ca ce este bun costa dar dau un ex:si eu sunt din brasov si fac economii de mult timpt pentru a participa la cupa trabucco pt mine cu am daor 17 ani este foarte greu sa le cer parintilor 400 de lei doar pentru taxa ..dar asta este strangem din greu si resim daca ataa vrem .Sincer de abea astept sa vina cupa trabucco sa cunosc cei mai buni pescari de stationar din romania vlad tantarean brasov

Sus

MesajScris: 21 Mai 2012, 16:52 
Neconectat

GIGI scrie:
Ieri am fost sa , semnez contractul pt. CUPA TRABUCCO , cu Ruxandra ....M-am tot gandit daca este mult sau putin cat platim taxa ,iar dupa multe comparatii cu alte locatii am ajuns la concluzia ca aceasta pista nu se poate compara cu nici una din tara ...asta o spun fara a tine partea cuiva sau fara a urmarii deloc sa-i fac reclama ...La Sarulesti s-a platit cu ceva mai putin iar conditiile si pestii au fost sub asteptari ..nu mai este platica de alta data iar interesul pentru stationari-sti este din ce in ce mai scazut ! Nu contest ca pretul este putin cam mare dar asta se datoreaza si lipsei de concurenta. dar si populatiei numeroase de crap , care ne creaza atat de multa adrenalina incat :lui Benzar ii vine sa sara cu cineva in lac ,lui Truia sa-si dezvaluie denumirea noi rubeziene ,lui Adi sa-i interzica lui Benzar sa puna momeala in carlig ,lui Nuztu sa-si vanda masina si sa stea vreo luna la Doripesco ,iar celor ce nu pot sa vina la multe antrenamente din cauza ca nu au bilete de voie nu le ramane decat sa scrie si sa agite spiritele (vezi Alin Tudose si Gigi Moroiu )....Nu uitati ! orice lucru bun costa !!!

GIGI sa nu exageram ...cu Doripesco. Personal , cred ca balta 4 nu este o pista de pescuit stationar. Este o balta de pescuit la crap si putin la platica . Fara suparere as dori ca si la noi sa se faca concursurile pe piste adevarate cu specii diverse si conditii de pescuit specifice stilului - stationar.
Eu sper ca in viitor vom avea 2-3 locatii bune de stationar !

Sus

MesajScris: 21 Mai 2012, 18:31 
Neconectat

Chiar daca eu nu mai concurez de mult ,cred ca doamna Veronica Ispas are dreptate.

Daca vreti ca Romania sa aiba o echipa de stationar cat mai competitiva in concursurile internationale nu cred ca e cel mai bun lucru sa faci un concurs pe un "carpodrom" ( cum e "DORIPESCO"),deoarece nici un concurs international nu se va tine pe un "carpodrom".
Sper sa nu supar pe nimeni si m-am referit doar la concursuri ce pot ajuta membrii echipei Romaniei pt. rezultate cat mai bune in viitor.

Daca e vorba doar de un concurs de pescuit ce nu urmareste pregatirea componentilor echipei romane pt. concursuri internationale,ci doar pt.placerea pescuitului si pt.a vedea fiecare cat e de bun sau nu in comparatie cu alti concurenti,atunci da "DORIPESCO" e un loc f. bun,unde fiecare pescar va prinde peste dupa priceperea lui si nu va avea nici o mansa "alba".

Personal niciodata nu mi-a placut sa pescuiesc intr-o crescatorie de crapi,sau in bazine cu pastravi de cultura,dar asta e doar parerea mea.

Jean Scurtu

Sus

MesajScris: 21 Mai 2012, 18:35 
Neconectat

Vera, nu sunt eu sustinatorul pistei Doripesco dar ar trebui sa vezi ca si dincolo, mai ales la unguri, se practica din ce in ce mai mult carpodromurile din cauza lipsei celorlalte specii de pesti (vezi Maty-Er). Dar nah, noi tot ca romanii, ce avem nu ne place...daca strainu ne da acelasi lucru impachetat altfel atunci e minunat. Nu ma intelege gresit, apreciem Varsolt-ul si dupa finala A de la Calinesti probabil ca o sa descoperim o noua pista dar pana una alta nu prea este alta locatie pentru concursuri Open, unde sa se faca rezultate cu cantitati mari de peste.

Sus

MesajScris: 21 Mai 2012, 18:56 
Neconectat
Moderator global

Veronica , te intreb inca o data , pentru a citea oara , daca Varsoltul e asa bun de ce nu se vrea cea mai importanta finala acolo , adica finala A ?????
Sa raspund tot eu ??? :lol: :lol: .... nu o mai fac :lol: :lol:
Ciuslea si Calinesti v-a fii un fiasco total anul asta , dar nu punem nici una pe Varsolt unde este peste :lol: :o :o
Insistam in schimb sa o mutam pe cea de pe Doripesco pe Varsolt
Chiar nu v-ati saturat inca de pupat in fund mai aveti stomac ????

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 21 Mai 2012, 19:38 
Neconectat

hihihihihihih!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cititi postul meu de la topicul "Super Benzar la Iberian..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 21 Mai 2012, 20:24 
Neconectat

adi suciu scrie:
Veronica , te intreb inca o data , pentru a citea oara , daca Varsoltul e asa bun de ce nu se vrea cea mai importanta finala acolo , adica finala A ?????
Sa raspund tot eu ??? :lol: :lol: .... nu o mai fac :lol: :lol:
Ciuslea si Calinesti v-a fii un fiasco total anul asta , dar nu punem nici una pe Varsolt unde este peste :lol: :o :o
Insistam in schimb sa o mutam pe cea de pe Doripesco pe Varsolt
Chiar nu v-ati saturat inca de pupat in fund mai aveti stomac ????

Dragul meu EU LE VREU TOATE PE VARSOLT - stii ca imi place sa va am langa mine pe toti pescarii de competitie! Imi sunteti dragi si imi place sa organizez si sa concurez!!!
Eu va astept pe Varsolt la orice concurs si la toate finalele!!! De ce crezi ca finala pe echipe este mai speciala pentru mine ???

PS Asta cu pupatul in fund ( cur , pt ca numai oala are fund ;) ) nu am inteles-o!!! Cine pe cine ??? Ca parca si la voi se practica dupa cum se scrie pe forum:P :P :oops:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 591 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 60  Următorul

Ora este UTC [ DST ]