GIGI scrie:
Este o finala pe un CARPODROM in adevaratul sens al cuvantului unde este stiut faptul ca nu toti prind chiar daca este full de peste !!Pescuitul la crap este si el un pescuit ,,HIGH TECH'' care de multe ori nu face altceva decat sa te slefuiasca in competitiile internationale ..Oare de ce francezi de la Sensas cand au fost pe Doripesco au furat-o asa de rau ??....... Multi ar dori sa aiba si ei in tara , asa ceva, iar cei care-l au nu sunt multumiti si vor sa faca o finala undeva unde se prinde ceva babuscute si ghibort !!
Oare chiar nu v-ati saturat de zile pierdute la concursuri fara peste !?? Nici Sarulesti-ul nu se mai vrea a fii o pista pentru stationar si asa se v-a intampla cu multe piste din tara ,atata timp cat tot ce prindem bagam in traista ! La Doripesco exista o mana de fier care pazeste aceasta balta de orice ,,CALIC'' iar asta se vede .....
GIGI nu ma intelege gresit , imi place Doripesco , am fost acolo la concursuri, am avut o finala acolo,....dar repet NU este pista de stationar dupa parerea mea. Poate gresesc eu , dar din cate am vazut pe unde am umblat concursurile de stationar nu se fac pe balta gen Doripesco!
Si apropo de babusca si ghibort , sa stii ca pe Varsolt nu avem ghibort , daca acesta era apropou si de cand organizez eu concursurile si sunt presedinte la AJVPS Salaj , nu mai sunt nici" straite " !