Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 06:28

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sponsorizare Lotul National de Seniori
MesajScris: 23 Mai 2012, 19:12 
Neconectat

zsolt scrie:
Noi suntem Lotul Romaniei,nu suntem delegati de catre nici o firma,sponsorii sunt acceptati si bineveniti(avem loc pe tricou si sapca) dar nu ei reprezinta tricolorul!

Vedeti de ce este prietenul meu ? Gandese si simte mai romaneste ca si cei care se tin romanii !!!!!
Pentru asta te iubesc Zsolt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS Pentru Adi Suciu si Alin Tudose - pe Zsolt il iubesc ca si prieten si nu altfel !!!!!! :P :P :P - carcotasilor :twisted:

Sus

MesajScris: 23 Mai 2012, 20:20 
Neconectat
Moderator global

Hmmm... Si cum isi iubesc femeile prietenii ??? Sa aflu si eu noutati , ca nuuu stiu d'astea... :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 24 Mai 2012, 11:44 
Nici nu a fost vorba ca ar reprezenta alte culori !!! ;) Normal ca numai CULORILE Romaniei !! dar mereu se gasesc tot felul de intelectuali cu buze mari care fac teoria chibritului !! Daca reprezentau alte culori nici nu era loc de sponsorizari !!

Sus

MesajScris: 24 Mai 2012, 13:48 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
.... Gandese si simte mai romaneste ca si cei care se tin romanii !!!!! :twisted:

Si nevasta-mea tot asa!!!! :? :? :?

Inca nu mi-am dat seama daca mai mult gandeste sau mai mult simteste dar, oricare ar fi situatia, sunt sigur c-o face pe romaneste!!!! :shock: :shock:

Sus

MesajScris: 24 Mai 2012, 14:14 
Neconectat

GIGI scrie:
dar mereu se gasesc tot felul de intelectuali cu buze mari care fac teoria chibritului

:lol: :lol: :lol: exemplifica :o

Sus

MesajScris: 24 Mai 2012, 14:17 
Neconectat

alintudose scrie:
Hmmm... Si cum isi iubesc femeile prietenii ??? Sa aflu si eu noutati , ca nuuu stiu d'astea... :lol: :lol: :lol:

Cand vii la Zalau iti spun !!!!! :P :P :P

Sus

MesajScris: 24 Mai 2012, 14:18 
Neconectat

truia scrie:
Veronica Ispas scrie:
.... Gandese si simte mai romaneste ca si cei care se tin romanii !!!!! :twisted:

Inca nu mi-am dat seama daca mai mult gandeste sau mai mult simteste dar, oricare ar fi situatia, sunt sigur c-o face pe romaneste!!!! :shock: :shock:

Norocul tau ....sau mai stii.....! :P :P ;)

Sus

MesajScris: 24 Mai 2012, 14:46 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
truia scrie:
Veronica Ispas scrie:

Norocul tau ....sau mai stii.....! :P :P ;)

Noroc!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: ...ma Vera tu ma faci sa dau din casa!!!.... Ia zi tu ce noroc e asta:

Vrea s-o cheme Florica ( ma, daca ar fi fost Beatrice as fi inteles!!), in loc sa dea cu sapa prin gradina ca sa slabeasca vrea la SPA ( si bineinteles ca a angajat o armata de slugi care nu numai ca nu fac nimic dar ma si streseaza prin prezenta!!), vrea sa inscrie copiii la lectii de canto, cica sa ma las de pescuit ca e prea scump si sa ma apuc de sah (prin corespondenta... in timp ce stau cu copiii si ea e la coafor!!!) si culmea culmilor, trecand peste faptul ca mi-a dat ultimatum sa le las pe cele cateva amante oficiale (pe care trebuie neaparat sa le ai ca sa fii respectat in societate...ca ce drac'de barbat esti tu daca regulezi numai muierea?!!) mi-a mai cerut sa-i cumpar mantou de vizon de ziua ei!!!!... Lasand laoparte sentimentul meu conservationist anti-blanuri pentru salvarea faunei pe cale de disparitie am luat-o si pe partea argumentarii logice: ce pu..a mea iti trebuie mantou de blana la ecuator si la 50 de grade!!!!????...si sa mai dai si 10 mii de parai pe el!!!!...dupa ce am epuizat tot simtul ratiunii i-am dat doi pumni in cap si am rezolvat problema mult mai ieftin: 300 de dolari!!! ( atata m-a costat ca sa-i coase doctorii bucata de limba la loc!!)... i-am si atras atentia ca daca vine si cu idea de a concura la "Africanii au talent" - ca la Big Brother ii venise idea sa ma inscrie ( acu'e pe cupluri!) - o omor deabinelea si stiu o treaba!!!!

Si recunosc cu mandrie ca am facut chestia asta cu tot simtul de raspundere al capului de familie si in plina legalitate caci dintre toate legile englezesti din perioada coloniala astia au pastrat-o in codicele postindependenta pe aia esentiala: daca esti insurat cu acte in regula ai dreptul sa-ti bati nevasta, chiar si in public, numai sa nu folosesti o boata mai groasa decat incheietura mainii ei!!" ... ce ziceti, n-ar trebui si la noi o initiativa parlamentara in directia asta?? :? :?

Si daca nu vrei sa recurgi la lege recurgi la traditie: ii dai telefon lu tac'so ( de la care ai cumparat-o !) si-i fute ala o mama de bataie sora cu moartea ( mult mai tare decat te lasa pe tine inima ca european civilizat sa-i dai!!): Ma noi te-am dat omului astuia cu gand bun si tu ne faci de ras familia??...si dai..si dai...

Acu'ia zi tu mai Vera: nu e gandirea asta a muierii strict, pur si autentic romaneasca!!!!....si n-a stat decat cateva luni la Romania!!!

Sus

MesajScris: 19 Iun 2012, 10:57 
Neconectat

mai Truio,am citit un banc de curand
cica ,el si ea au hotarat sa se sinucida,dupa ce ea si-a facut felul, el s-a razgandit

Sus

MesajScris: 22 Iun 2012, 15:44 
Neconectat

zsolt scrie:
Lotul national
1 Aschioapei Florin
2 Dragos Popa
3 Rancu Tiberiu
4 Tudor Bodocan
5 Benzar Zsolt
6 Stanciu Tony-rezerva 80%
Tin sa va informez ca am invitat pe Tony ca rezerva(adica intra mansa 2)
Micutule as vrea neaparat sa ne insoteşti!

jucati cu cel putin 2 maini moarte :))))) hahahahhahahaha :)))))) :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 103 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Următorul

Ora este UTC [ DST ]