Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 12:34

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 418 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 42  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TRABUCCO 2012
MesajScris: 11 Iun 2012, 01:25 
Neconectat

Felicitari tuturor concurentilor si organizatorilor!!!

Jean Scurtu

Sus

MesajScris: 11 Iun 2012, 06:30 
Neconectat

Everybody was super race was a super level of Gigi and thank all my Romanian priateli was a pleasure for me to participate in takova super race. I'll see you on Maver Cup.Congratulations to the winners

Sus

MesajScris: 11 Iun 2012, 06:33 
Neconectat

sapsiluap scrie:
Felictari tuturor ,mai ales primilor clasati si mai ales felicitari Doru!

Din pacate am descoperit lipsa de bun simt a unora,caracter de cacat si invidia :roll:

Lasa Paul ca noi si asa te iubim. In sufletele noastre, tu ai castigat premiul pentru cea mai mare captura :lol: :lol: :lol: :lol:

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 11 Iun 2012, 06:44 
Neconectat

Congratulations to the winners and to all participants

Sus

MesajScris: 11 Iun 2012, 07:01 
Neconectat

Felicitari Blah Blah Blah ... :))

Peste toate, un concurs superb cu mult peste si, consider eu, desfasurat pe o pista FOARTE tehnica, o sa o disec intr-un articol mai tarziu. Faptul ca Trabuccii, Zsolt si Aschioapei sunt in primii 10 arata ca rezultatul lor nu este datorat unor accidente ci cunoasterii pistei.

Referitor la Paul Ispas, parerea mea este ca este o necunoastere de regulament si o greseala de organizare.
Regulamentul Fips CIPS:
The fish exiting the box and sighted in neutral areas or in the ring of adjacent competitors shall be considered valid; however, if a line with a fish is hooked by a neighbour’s line, the fish must be put back into the water without delay; in case the competitor refuses this and puts the fish in question into the net, without a previous authorization, during the final weighing phase, the person in charge of the weighing must weigh the biggest fish separately and make note of its weight on the competitor’s card. After the deliberation, the Jury shall decide whether to annul the weight of the fish or not in relation to the total weight. The competitor will receive a yellow card warning (see list of warning), if the fish is not considered valid.

Adica, pestele se elibereaza doar daca linia cu pestele a agatat si linia unui vecin!
Si in niciun caz pestele nu trebuia extras din juvelnic!
Regulamentul vechi, spunea ca pestele se elibereaza doar daca a depasit VIZIBIL limitele standului. Atentie, asta inseamna nu ca cineva presupune dupa inclinarea elasticului ca acesta s-a intins 15 m si este in standul vecin, trebuie sa vada fizic infractorul (pestele) in standul vecin, macar tulburari de apa!!!! Si nu numai vecinul de stand ci si un arbitru!

Faza cu lasatul la intelegerea vecinilor de stand este inechitabila. Poti sa ai vecini de stand intelegatori sau exigenti.

Mai departe, dati-va si voi cu parerea, ca de aia suntem pe un forum de pescuit!

Sus

MesajScris: 11 Iun 2012, 07:06 
Neconectat
Moderator global

Felicitari castigatorilor !
Concurs greu , frumos , peste ...
Sa vina urmatorul ! ;)

Sus

MesajScris: 11 Iun 2012, 07:57 
Neconectat

Regulamentul CIPS nu are nicio relevanta, a fost un concurs OPEN cu reguli sproprii.
Cred ca toti am fost jenati si deranjati de pestii vecinilor, insa cred ca situatia lui Paul a fost unica.
Imi pare rau pentru Paul si personal cred ca invidia si rautatea a invins in fata sportivitatii si a fair-play-ului....

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 11 Iun 2012, 08:25 
Neconectat

Dedicatie cea mai mare captura de la Doctorul petru Paul :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 11 Iun 2012, 08:28 
Neconectat

felicitari primilor clasati si tuturor celor care au organizat acest frumos concurs.de Tudose imi pare cel mai rau tare as fi dorit sa castige el concursul :(

Sus

MesajScris: 11 Iun 2012, 08:31 
Neconectat

Un concurs reusit,o pista tehnica pentru aceasta perioada (atentie nu neaparat pestele se va comporta la fel la finala pe echipe),chiar daca pe mine nu m-au deranjat sturionii pe unii ia facut praf adica dupa parerea mea crapii nu stateau impreuna cu ei.Dupa terminarea concursului tind sa cred ca nu a contat nada ci modul de abordare a concursului,erau standuri unde treb sa te tii de rubi si standuri unde treb sa alternezi si match ul.E primul meu concurs in care am pescuit asa de gros adica terminale de 20 si carlige de 8 groase,eu personal n am scapat nici un peste ( atata cat a fost :( :( :lol: :lol: ).
Felicitari atat castigatorilor cat si echipei de organizare GIVADI in frunte cu Gigi.
Referitor cu pestele lui PAul problema e inca discutabila parerea mea e ca George are dreptate si eu stiam de noul regulament,nu treb permis sa i se dea drumul la peste.

Cum spunea Tudose ne vedem la urmatorul concurs si pana atunci Fir Intins la toti!

http://www.pescuitlafeeder.ro/magazin

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 418 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 42  Următorul

Ora este UTC [ DST ]