Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 12:37

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 418 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 42  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TRABUCCO 2012
MesajScris: 11 Iun 2012, 11:52 
Neconectat

adi suciu scrie:
nutzu_z scrie:
Am si eu o nelamurire. Eu am fost absent la "intrecerea" asta si inca nu inteleg care a fost prtea tehnica. Cei care sustin ca a fost tehnic sa imi zica si mie in ce a constat tehnica.

George, deabia astept review-ul tau sa inteleg si eu care a fost tehnica acestui concurs. Zic asta deoarece nu inteleg ce tehnica trebuia aplicata, tinand cont ca pentru un loc 3 pe sector trebuia sa faci 25-30kg, adica 10 pesti, adica 1 peste la juma de ora. Pt mine definitia de tehnica inseamna cu totul altceva decat nadirea vadului si asteptarea unei trasaturi la juma de ora.

...o sa-ti zic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dupa Finala pe echipe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

... in mansa a doua nu am prins 2 crapi. Am prins chiar 10 si am facut 3. L-am batut pe Alina. ;) Imi pare rau ca m-am apucat de teste in prima mansa si am lins-o. Dar la echipe nu mai testez, merg la sigur.

Sus

MesajScris: 11 Iun 2012, 12:55 
Neconectat

:shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?:

Sus

MesajScris: 11 Iun 2012, 12:58 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
greere scrie:
sa ma f,,,,, in ele carlige fara spin, jurat sunt ca nu mai folosesc :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :| :| :|

Da ce ti-au facut greeras :?: de esti asa de suparat pe ele :roll: :lol: :lol:

pai in prima mansa am luat cam 6 7 crapi si am scapat 8 cel putin :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x din cauza carligului
mansa 2 unu singur scapat cu alte carlige si 44 kg de peste

Sus

MesajScris: 11 Iun 2012, 13:07 
Neconectat

greere scrie:
ticairlandezu scrie:
greere scrie:
sa ma f,,,,, in ele carlige fara spin, jurat sunt ca nu mai folosesc :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :| :| :|

Da ce ti-au facut greeras :?: de esti asa de suparat pe ele :roll: :lol: :lol:

pai in prima mansa am luat cam 6 7 crapi si am scapat 8 cel putin :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x din cauza carligului
mansa 2 unu singur scapat cu alte carlige si 44 kg de peste

Zi mai concret si da "nume" si marimi!!!...sa'nteleg si eu ;) ...ca asa poate ai dat cu marimea 16 barbless, in prima mansa si a doua cu 1/0 cu 3 spini 8-) :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 11 Iun 2012, 13:21 
Neconectat

colmic nuclear wn501 de 12 barbless 80 % din mansa si tubertini serie 175 n3 20% ambele si match si rube
mansa 2 kamasan b980 ,parca, de 12 nu mai stiu seria ca am pierdut plicul dar ereau negre si cu inel nu paleta

Sus

MesajScris: 11 Iun 2012, 16:30 
Nu vreau sa tin parte nimanui dar carligele fara contra in general ,pt cea ce este la Doripesco ,sunt chiar super !!Eu , la Rubeziana le folosesc foarte mult !! ( PRO SWORD 2510 si 3330 THK )

Sus

MesajScris: 11 Iun 2012, 16:45 
Multumesc tuturor pentru aprecieri !! Vreau totusi sa nu uite nimeni cati crapi le-a scapat in drill !!! Deci , ar fii fost mult mai multi daca nu aveati rateuri !! Am putut observa in plimbarile mele pe pista ca cei care au prins nu au facut-o intamplator !! Va multumesc inca odata celor care ne-ati onorat cu prezenta si sper sa ne vedem cat mai curand la concursul lui Ciobi !!

Sus

MesajScris: 11 Iun 2012, 19:27 
Neconectat

ok am revenit ! un concurs frunos o organizare impecabila ...am uitat juvelnicul la hotel imediat am primit unul ...nada pe marginea balti...pelete ...etc ....super organizare ...multumesc Gigi pentru tot (inclusiv pentru sfaturi !) ;) ;) ....cit despre partenerii de pescuit ce sa mai zic ....colegii perfecti ...cit pe ce sa-i conving ca sint bun ....din pacate nu am reusit ,daca eram bun cistigam ...pentru asta mai aveam nevoie de 2-3 pesti din pacate nu am fost in stare sa-i prind ! despre pesti ...mari smecheri si satui :lol: :lol: :lol: foarte greu de prostit ! Multumesc celor care au crezut in victoria mea ...imi pare rau ca sint dezamagiti , data viitoare sper sa fac un rezultat mai bun ...poate la echipe daca daiwa hotaraste sa trimita o echipa :lol: :lol: :lol: :lol: ......cit despre fairpley ...in prima mansa si eu si Suciu am dat drumul la cite un peste care poate in economia concursului conta ! ....era sa uit (glumesc ) ....multumesc antrenorului Ticairlandezul :lol: :lol: :lol: :lol: Tica era sa-i facem ...poate data viitoare ! :lol: :lol: :lol: :lol:
aveti aici filme ...din pacate multe cu mine ...cameramanul e de vina (sotia ) :lol: :lol: :lol: 19 filme pe contul meu de Youtube ...in unul o rube rupta live !
http://www.youtube.com/watch?v=lwGOowhNAwg

Sus

MesajScris: 11 Iun 2012, 19:33 
Neconectat
Moderator global

Super concurs , super organizare............din "pacate" m-a batut Lupei Florin :twisted: ....................vai de viata mea si a lu' Nelutu ................................... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Sus

MesajScris: 11 Iun 2012, 19:37 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Super concurs , super organizare............din "pacate" m-a batut Lupei Florin :twisted: ....................vai de viata mea si a lu' Nelutu ................................... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mah, amandoi, sa nu iesiti prin oras(Aiud) o saptamana...poate se uita(mai uita) lumea intre timp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 418 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 42  Următorul

Ora este UTC [ DST ]