glukas scrie:
Nutzu, nu eu voi fi in masura sa fac un review tehnic al concursului - mai mult o relatare a ceea ce s-a intamplat si o analiza statistica, iar o parte din informatii sunt secretizate!
Nu ma vei prinde pe mine acum dand sfaturi despre cum trebuia pescuit - nu am autoritatea si nici valoarea necesara unei astfel de abordari.
Faptul ca Trabuccii buni la crap sunt toti in primii 10 (in afara de Bodocan si Szatmari), la fel si cei doi valorosi componenti ai Echipei Nationale (Florin si Zsolt) arata ca pentru ei a contat mai putin standul si mai mult modul in care au pescuit! Ceea ce indica o pista tehnica.
George, pentru mine tehnică înseamnă să iți aduci peștele în vad și să îl ții acolo, fiind traforator șef pe toată durata manșei. Pești ''tehnici'' sunt platica și babușca, specii pe care le aduci si datorită tehnicii le ții in vad capturându-le pe toată durata manșei. La pescuitul actual din Doripesco este mai mult strategie, strategia de a captura cei maxim 12-14 crapi pe care poți să îi scoți în cele 5 ore. Tu ai observat că nu s-au reușit decât 5 cantități de peste 40 de kile, ceea ce înseamnă o medie de 15-17 pești? Care e tehnica???
Sa arunci bulgării in apa, sa pui rubi și sa tragi cu praștia pelete si porumb toata manșa în așteptarea unei trăsături la 20-30min nu e tehnica!!!!!!!
...dar poate sunt eu mai prostovan și nu mai știu ce e tehnica.