Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 14:38

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 418 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TRABUCCO 2012
MesajScris: 12 Iun 2012, 13:41 
Neconectat

Poiana Doru scrie:
Nelutu Lupei a stat 5 min. cu rubeziana afara ca sa poata un bulgara sa scoata un crap de 8 kg .............................
ps: Radu Dan a facut locul 2 pe sector la primul lui concurs acolo , asta spune unele lucruri...

Ai dreptate Doru si nu am fot nici macar suparat pentru asta, am vorbit de la inceputul mansei si cu bulgarul i cu Doru care erau colegi mei de stand ,daca intra peste ce nu-l putem tine la noi sa strigam BIG FISH i vecinul scoate rubica.
Ps. la Ps : Radu Dan a facut 2 in sector dupa ce am vb cu el i am facut o poza impreuna :D :D :D

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 13:53 
Neconectat

lupei nelutu scrie:
Ps. la Ps : Radu Dan a facut 2 in sector dupa ce am vb cu el i am facut o poza impreuna :D :D :D

Intre a asculta de tine si a lua bataie de la tine, ca esti cam fioros, am preferat poza si sfatul..:lol: :lol: :lol: :D :D :D
De acord cu Nelutu, ne-am inteles cu bulgarii fara probleme. In mansa doi la un moment dat si Doru si Cosmin erau cu pestii in standul meu si totusi nu am zis nimic...dar asta e...E greu sa fii om, ca de celelalte sunt restu`...

@Doctoru
Dupa ceea ce ai scris nu-ti pot replica, chiar nu ma ma pot cobora la nivlul tau.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 14:10 
Neconectat

CHIAR NIMENI NU A OBSERVAT AL MEU FRATE TUDOSE CE BATAIE CRUNTA IA DAT PROFESORULUI SAU SUCIU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 14:13 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
CHIAR NIMENI NU A OBSERVAT AL MEU FRATE TUDOSE CE BATAIE CRUNTA IA DAT PROFESORULUI SAU SUCIU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mi-am propus sa scot pescar din el ...si am reusit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cu greu dar merge :o :o :o :o

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 14:18 
Neconectat

adi suciu scrie:
adi petrisor scrie:

mi-am propus sa scot pescar din el ...si am reusit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cu greu dar merge :o :o :o :o

puteai sa mai astepti si tu pana dupa finala pe echipe :twisted:

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 14:39 
Neconectat

adevaratii fani trabucco (eu si paul) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:
Imagine
Imagine

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 15:06 
Neconectat

no acuma sa vedeti voi sponsorizare de la firma Trabucco, premiera in Europa, va spun eu :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 15:50 
Neconectat

sapsiluap scrie:
Doctore lasa vrajala , ai demonstrat ca ai un caracter cariat , in timul drilului meu ai prins 3-4 crapi , nici macar nu ti.am deranjat vadul !
Da , elasticul meu putea fii in standul 1 , dar de unde stii tu ca era si pestele acolo???

copile vezi ca nu te-am jignit si nu esti in masura sa-mi cantaresti caracterul meu! si cu asta am incheiat!

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 15:54 
Neconectat

Aschioape florin scrie:
doctoru scrie:
Referitor la pestii care au fost depunctati vreau sa dau unele explicatii, deoarece am fost incriminat in prima mansa ca nu a fost corect. Asadar am pescuit in sectorul A pe standul 7 , avand in dreapta mea pe standul 8 pe Paul Ispas. Paul a avut peste mare pe care nu l-a putut controla avand cred un elastic mai subtire sau moale iar pestii lui au intrat deseori in standul meu, nu la limita standului, de 2-3 ori pe vadul meu de la rubensiana, deranjand pestele meu. De fiecare data ieseau bule iar pestele s-a speriat aducandu-l foarte greu inapoi. Crapul lui cel marea a trecut peste vadul meu atingandu-mi cu elasticul lui montura mea, eu in acel moment retragandu-ma, iar pestele a ajuns la standul 6. Va las pe voi sa trageti concluzii, eu cred ca a fost corect sa fie eliberat, asadar nimanui nu i-ar fi convenit sa fie in locul meu. Au mai fost concurenti care au fost sanctionati, de exemplu Suciu a perdut locul 1 si a iesit pe 2. Fiecare cu un peste sau doi se apropia de podium. Va doresc fir intins si sa ne vedem si in alte editii.

nu a pierdut locul 1 datorita eliberarii unui peste ...amindoi am eliberat cite un peste ...al meu avea aproximativ 3,5 kg ...daca Adi elibera unul peste 5 kg ...era discutabil ...oricum legat de ravasirea vadului in mod repetat e totusi naspa ...toti am cheltuit ceva bani si timp ! pina una alta voi stiti mai bine cum a fost ...

ai perfecta dreptate aici,

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 16:01 
Neconectat

hopa, se ancing spiritele,nu ma bag,dar vin informatii noi :? :? :?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 418 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42  Următorul

Ora este UTC [ DST ]