Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 14:31

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 418 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TRABUCCO 2012
MesajScris: 12 Iun 2012, 16:22 
Neconectat

felicitari invingatorului..a insistat continuu in ambele manse de pescuit.( parca era intr.o transa continuua atat de concentrat era).... a pescuit ,vb lu Nutzu nu tehnic, dar in schimb foarte exact si atent la tot ceea ce se intampla in metrul acela nadit...a nadit cu bulgari :D facuti beton cu 1 ora inainte de nadirea grea..si aproape continuu..prastie cu pelete si cucuruz...iar in carlig tufa de viermi sau boaba de porumb......interesant este ca in a 2 mansa a avut o trasatura pe cadere si a modificat adancimea cu aprox 40 cm deasupra fundului...rezultatul 3 crapi in jur de 6 kg fiecare....de mentionat ca si in prima mansa a pescuit extrem de bine si exact fiind atent la fiecare trasatura( personal am obs la foarte multi concurenti trasaturi violente sau line de crap...dar nu toti isi dadeau seama de momentul cheie in inteparea pestelui...)..FLORIN fiind foarte aproape sa castige sectorul si in 1 zi...

.ar fi frumos sa ii auzim si cateva ganduri bune referitor la concursul pe care l.a castigat...cuvinte care pot veni si prin glasul maestrului sau din umbra Nelutzu Lupei....ps..te.a blamat ca i.ai lasat 10 cm de elastic moale ce atarna inaintea banierei(se poate sa fi fost unul dintre secrete)...sa curga berea ;)

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 16:26 
Neconectat

ps..pacat de pestele lu PAUL...nu retin sa se fi prins la rbx, intr.un concurs de aceasta anvergura ..in orice imprejurare,un crap de aprox 15 kg. cu fir de 0.20...cat spuneau martorii...

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 16:34 
Cert este ca toti concurenti au avut peste in fata ! dar cel mai greu a fost sa-i aduca in minciog.. sa spuneti sincer cati pesti ati scapat ??!! oare daca era aleasa corect marimea carligului mai era la fel ?? Orice ati spune fiecare tip de peste se pescuieste dupa o tehnica caracteristica speciei !! Florin Lupei a inteles exact acest pescuit si nu s-a incurcat in tehnici
ca altii care stiu prea multe dar le incurca !! :twisted: Important este ca din acest concurs sa invatam ceva nu sa ne contrazicem si sa ne certam ! Oare chiar nu ati observat ce a fost mai important ??? :bulgarii nu au mai ,,stralucit'' ca alta data cand erau mai buni decat noi !!
Putem fii siguri ca deja suferim o transformare in bine :idea: Asta nu este deloc rau !

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 19:18 
Neconectat

Pentru carcotasi, poze de la un campionat mondial cu rubi care rezistau ... (Merida 2010):

Iar in filme sunt multi care manevrau rubeziana asa (Sorti, Falsini etc.)

S-au si rupt unele, e adevarat ... :lol: :lol: :lol: dar era metoda prin care cu un elastic mai moale puteau aduce repede pestii de pe vad.

Fişiere ataşate:
rub.jpg
rub.jpg [ 52.65 KiB | Vizualizat de 7053 ori ]
rubb.jpg
rubb.jpg [ 51.27 KiB | Vizualizat de 7053 ori ]

MesajScris: 12 Iun 2012, 19:22 
Neconectat

Si una rupta:

Fişiere ataşate:
rupt.jpg
rupt.jpg [ 33.02 KiB | Vizualizat de 7048 ori ]

MesajScris: 12 Iun 2012, 19:29 
Neconectat

Pai da George dar aia aveau si peste mic si erau fortati de imprejurari sa aiba elastic subtire. Daca s-ar fi prins numai barosani de peste 5 atunci fii sigur ca nu ar fi avut pe rubi elastice fine. :)

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 19:34 
Neconectat

Am avut Tubertini Hollow de 1.8, pe kituri Evo Top si o rubeziana Extreme Match (un allround) - atata permite kitul si zic eu, rubi. Cu un elastic mai gros, cred ca le rupeam pe toate!

Si o mica observatie - pestii mei in nicio mansa nu au trecut in standul vecin!

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 19:40 
Neconectat

Se poate scoate pestele in felul ala ...dar trebuie sa ai control perfect ...tu ai dus varga in (git de lebada ) in felul ala mor toate nu scapa una ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 19:41 
Neconectat

George da-mi voie sa fac o gluma "cred ca ai gresit concursul"

Sus

MesajScris: 12 Iun 2012, 19:42 
Neconectat

Aschioape florin scrie:
Se poate scoate pestele in felul ala ...dar trebuie sa ai control perfect ...tu ai dus varga in (git de lebada ) in felul ala mor toate nu scapa una ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Aici ai dreptate. Au fost primii pesti si am fortat totusi prea mult! Am avut incredere exagerata in taria rubezienei, dupa ce in prima mansa am procedat similar, dar cu mai mare atentie, necunoscand inca rubeziana ...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 418 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42  Următorul

Ora este UTC [ DST ]